Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie kurcze dzieje

Ludzie! Co wami kieruje,ze pracujecie za 1000zł??!!

Polecane posty

Gość uytrt
"nie, nie gowniarz- to byla pani polonistka, ze zweryfikowaną opinią i kilkudziesięcioma napisanymi pracami, ktora w odpowiedzi na zlecenie zaoferowala taką stawkę- portal działa na zasadzie allegro gdzie ktoś wystawia zlecenie, a ludzie składają oferty i zleceniodawca wybiera, która jest najkorzystniejsza. Ludzie, którzy oferują normalne stawki, po prostu zleceń nie dostają..." a to nie chodziło o to, że Ty byś miala napisac tę pracę za pol darmo, a ona od klienta by potem wziela jakąś kosmiczną kasę i wiekszosc sobie wziela, a tobie rzucila ochlapy? mi ktos kiedys takie cos proponowal ale ja sie nie godze na zadnych posrednikow.

Nie. Ona zaproponowała, w odpowiedzi na zlecenie, że za tyle napisze stronę artykułu- 3zł.

Gość ruda piegowata okularnica
ja np szukam zleceń na prezentacje maturalne , wypracowania ,ale daje ogłoszenia na lokalnym serwisie , jak działa ta oferia ?

Gość uytrt
aha, teraz zajarzylam. ale wierzysz w to, zeby to byla polonistka? w necie kazdy moze sie przedstawic jak cche. kiedy ona pisze te prace jak pracuje w szkole i czy jej sie oplaca pisac za taką marną kasę skoro wiecej mialaby z korepetycji?

Gość uytrt
ja raz na oferii widzialam tekst takiej pani, ktora pod jakąs ofertą tlumaczenia z niemieckiego napisala tak: "jestem profesjonalną tłumaczką, pracuję w dwuch szkołach językowych... itd." Rozwalilo mnie to "dwuch".

Gość yyyyyyyyyyyyuhb
A ja sie nie dziwie ze pracują za tyle. Sama szukam pracy i juz mam załamkę, pracowałabym i za 1000 gdybym znalazła pracę.

:)) wiem, że net rządzi się swoimi prawami...od kilku lat robię też badania do prac lic i mgr- moja stawka to było 500-1000zł za część badawczą...zleceń miałam tak dużo, że musiałam odmawiać...w tej chwili od czasu do czasu coś mi wpadnie, niestety niemalże za połowę tej stawki..konkurencja jest ogromna, ludzie całe prace piszą za taką kwotę. zaczyna mi brakować pomysłów powoli...

Gość ula której znowu ukradli nick
co się dziwisz głupia , baba taka profesjonalistka że ojczystego języka zapomniała :D

mam pytanie do tych, co pracują za 1000-1500zł? Jak się utrzymujecie? Żyjecie sami? Mieszkanie z rodzicami? Ktoś Wam pomaga?

Gość ula której znowu ukradli nick
ruda też kiedyś bawiłam się w prezentacje i inne , do tej pory czasem ktoś coś potrzebuje to napiszę , dochody wcale nie były złe ,poza tym uwielbiam czytać ,więc łączyłam przyjemne z pozytecznym.

Gość uytrt
bo teraz się namnozylo tych serwisow z pisaniem prac jak mrowkow, poza tym ile osob sie oglasza, nawet pisac nie potrafia po polsku a sie oglaszaja, ze napiszą pracę, i przez takich ci najprawde wartosciowi sie gubią w takim gąszczu tych ogloszen.

Gość uytrt
co sie kurcze dzieje - > a ile mniej więcej liczysz sobie za godzine pracy? bo ja np. biorę 30-35 zl za coś co zajmie mi okolo 4 -5 godzin, myslisz ze to za malo? ale z drugiej strony nie wiem czy wlasnie taki student da wiecej, bo mialam tak pare razy, ze odpisalam 40 zl i nikt juz mi nie odpisal...

Gość rthrlika
ludzie pracuja zeby przezyc--jesli ktos wykonuje marnie płatna prace to z przymusu, nienawidzi jej a zyc i jesc trzeba--tylko idioci widza w pracy cos wiecej niz pieniadze

Gość gość
Ja ostatnio znalazłem dobre zlecenia na http://www.zlecamy.pl/oferia i nie narzekam. Pieniądze całkiem dobre, jak się ktoś postara.

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
rthrlika 2013.04.17 Tylko idioci widzą w pracy cos więcej niż pieniądze. Trafne spostrzeżenie! W mediach można jeszcze spotkać takich co mówią o pasji, ale to celebryci a oni nie zarabiają 900zł na miesiąc:D Reszta lubi ich cytować by choć troszeczkę zamaskować swoją niedolę.:)