Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość kotek 1985
nio to prawda jem i jem i nic do przodu kilogramów

Gość MaćkowaŻona
Paulinka ja mam nadzieje ze to ciaza, trzymam za to goraco kciuki i na Twoim miejscu tez bym sobie wszystkie objawy tlumaczyla innymi rzeczami :) u mnie kolezanka z pracy bedac w ciazy wszystkie testy domowe miala negatywne wiec nic straconego :) i uwazaj na siebie bo szkoda glowy :) .... Taka oto ja o kurcze to lec lec do lekarza zeby szybko dziadostwa sie pozbyc ... Bejbe to mam nadzieje ze chociaz dla jednej nas ta owulacja bedzie owocna :* :)

Taka oto ja spróbuj Tantum Rosa podobno w ciąży można używać, ale nie jstem pewna na 100% musiałabyś ulotkę poczytać. PaulisC co z Tobą i Twoimi 2 kreseczkami?? Pojawiły się i zniknęłaś

ja tak też miałam jak byłam kilka lat młodsza, przy wzroście 171 ważyłam zalednie 49-50kg a jadłam ogromne ilości wszystkiego a najwiecej maka i kfc :D i nic nie tyłam teraz się to delikatnie zrąbało i jestem 13kg na plucie :D i muszę uwazac :P ale duzo osob mowi ze owiele lepeij teraz bo wczesniej to wychodzona bylam ;-)

kurde jak już ciemno !! normalnie jak w d***e !! :P 15;30 i trzeba juz swiatło palic ;/

Gość kotek 1985
no tak ponuro rano do pracy ciemno wracam do domu też ciemno :-(

Gość gość
Czesc dziewczyny nir mam dzis czasu z wami popisac ;/ tyle roboty mam ze szok juz mnie plecy bola ... pozdrawiam was serdecznie

cześć Kochane Staraczki:):) Co tam u Was nowego? jak samopoczucie? jak sie macie- Bebje27,MackowaŻona,Paulinka, Kotek1985, eska22 ....?????????? U mnie trwa odliczanie do @ wiec nie ma czym sie chwalić:) Maż w delegacji wiec odpoczywa od nadmiaru działan aby przygotowac sie na kolejny miesiac:):)

Goofcia chyba jeszcze nie Gratulowałam:) Teraz nas zaraź tymu prądkami ciążowymi:):):)

Kurcze tak sie strony szybko zmieniają ze juz nie nadążam wstecz nadrabiać:) dla przypomnienia:) Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .. usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz........... usmiech.gif _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz........... usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 bejbe27.................27...............18cs........... . ..................@ 09.12. JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. eska 22................22...............12cs..................... ........@ 14.11 PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .......@30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz.........@ 30.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 izulinka7........... ....23...............8cs.................1dz............@06.12 .MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @13.12. Stymulowana........27...............14cs................1 dz . ......@21.12. Maleńka Q............26...............15cs................2dz....... ...@05,12 ŻoneczkaKrk........25................3 cs................................@05,12 Goofcia.............22............3cs.................... ...1dz............@21.11 marta86100......27l...............70cs................... ............@ 28.11 karolaa24.........25.................36cs................ ..............@21.12 kotek1985........28..................1cs................. ..............@05.12

Doczytała ze nasza Eska22 konczy 3 dzien @ zatem pora sie uaktualnic w tabelce i zacząc kolejny cs :)

Eweelka ellOo :D u mnie starania pełną parą :D tak że zobaczymy czy coś z tego będzie ;-) a jak tam u Ciebie niedługo @ jakieś objawy ? ;-)

Gość paulinka121989
alem se pospala;) usnelam o 16 i gdyby mnie mama tel nie obudzila to bym spala i spala. Jezuu to moze byc moje hobby;) oj jak cyce bola;( @ zbliza sie wielkimi krokami;( ja sobie wmawaiam ze nie jestem i chce tak myslec bo bedzie mniejsze rozczarowanie jesli przyjdzie... i tak bedzie rozpacz, no ale jakby nie przyszla to obiecuje ze bede plakac! Ze szczescia! Kocham was psitki! Tak oto ja nasiady pomagaja ale przy zapaleniu pecherza. I dziewczynki nie uzywac rumianku na oczy itp chyba ze to naturalne swoje, bo ostatnio lekarka mi mowila ze ten ze sklepu moze uczulac bo jest chemiczny. Lepiej robic jakiekolwiek napary z herbaty. Bejbe wirtualny buziak za to ze podwazylam twoja propozycje:* ewelka jeszcze troche i tobie bedziemy gratulowac:* niech juz łikendo nadejdzie to was poczytam:)

Gość paulinka121989
Aaa ide na spacerek. A wy piszcie. tylko blagam! Nie tak szybko;)

Gość Goofcia
Eweelka dzieki ale nie ma czego gratulowac...okazalo sie ze sugestia i schiza moga wywolac omamy wzrokowe hahahaha. ..nie no a tak serio to @@@ przyszla...niestety...dzialamy dalej hehehe

Ojej Goofcia to ja zaś przegapiłam wątek, ehhh ta ciocia z Ameryki nas wykończy:( i zaś od nowa.......

Gość Goofcia
Ja juz od dawna sadze ze Amerykanie powinni miec wizy do Polski hehehe

Gość MaćkowaŻona
Ewelka A ja w pracy do rana siedze :/ dni plodne jutro juz mi sie skoncza wiec pozostaje mi czekac na rozwoj sytuacji :)

Gość karolaa24
Tak Was czytam moje kochane, że już oczy bolą. Tak juz dużo stron, że masakra. Strasznie Was kocham wiecie? Dajecie tyle pozytywnych emocji, że zapomina się o każdej nieudanej próbie.. CO ciekawego u Was?

ello piszecie i piszecie i nie nadążam;];] laski za dwa dni ma być @ by nie było. Jak ja was Kocham♥♥ ja jestem za spotkaniem;];] dziewuszki jovanka gdzieś ty??? reszta bo nie zdołam Was wszystkich wypisać tyle Was;];] aleto dobrze super że jesteście:*:*

Gość karolaa24
Angelusdominus a skąd jesteś? Ja jestem ze Zgorzelca.

Gość karolaa24
Hejjj jest tu kto?

Gość JovankaJo
Angelusdomis, kochana!:) Zauważyłaś, że JovankiJo nie ma:* Słońce Ty moje!:) Dziewczynki moje - u mnie w południe obowiązkowo mega mdłości były... Normalnie przychodzi 12 i ja lecę do kibla w pracy...:) A teraz Wam powiem, że w drodze powrotnej z rzeczonej roboty naszła mnie taka ochota na KABANOSY, że aż się zataczałam:P Kupiłam, stanęłam pod sklepem jak rasowy żul i wpieprzyłam wszystkie 5 - naraz! Nie po kolei, ale w pęczku, tak jak mi sprzedali... Jezu, prawie się zadławiłam:):):) Wraca mi chyba ochota na mięso, ale nie na każde, baaaaaaardzo wybredna się zrobiłam... Wczoraj ugotowałam sobie gar ogórkowej i zjadłam 5!!! misek, a potem jeszcze popchnęłam mlekiem z Frutiną. Na dziś też mi owej zupki zostało i w pracy myślalam tylko o tym. Szefowa się pyta co ja taka zamyślona, a ja jej na to, że o tej ogórkowej w domu myślę:) Uśmiała się jak mało kiedy:) Dziś zeżarłam 3 michy i teraz mnie suszy jak po ostrej imprezie:P A co do imprez - dotrało do mnie ostatnio, że w tego Sylwestra zamiast fajeczki i wódeczki pozostają mi...koreczki, że se tak rymnę:) Jejuuuuuuuu, idą Świętaaaaaaaaaaaa! Jak ja kocham ten klimat! Dżingoł bels...

Gość karolaa24
JovankaJo ja też uwielbiam święta... Zrobiłaś mi smaka na ogórkową. Jutro robię :-) U mnie 6 dzień @. Już mnie szlak jasny trafia. Wrrrr co do Sylwestra ja też odstąpie trunki i będę piła soczek :-P

Gość JovankaJo
Jestem w 7tc i w 5tc licząc od zapłodnienia. Oto co znalazłam o mojej dzidzi - ma 5mm!:) Mózg zarodka rośnie bardzo szybko i "ozdabia się" wypustami - nerwami. Ramiona i nogi są dopiero wielkości łebka zapałki, a już na ich końcach pojawiają się rozszerzenia, jakby płetwy - przyszłe dłonie i stopy. Kształtuje się twarz. Pojawia się na niej dołek - za kilka tygodni będzie tu nos. Są też zaczątki ust i oczu. Z boku głowy widać mikroskopijne dołki, z których utworzą się uszy. Gdybyś tylko mogła zobaczyć swoje dziecko, dostrzegłabyś już zarys jego buzi! Wykształcają się mięśnie twarzy, podniebienie, język oraz części szczęki. Narządy wewnętrzne - serce, nerki, trzustka i wątroba - są na właściwych miejscach. Twoje dziecko rośnie teraz w niewiarygodnym tempie - aż 1 mm dziennie. Boże, to niewiarygodna po prostu:)

Gość karolaa24
JovankaJo nawet nie wiesz jak cie zazdroszczę i cieszę się Twoim szczęściem. :-)

Gość JovankaJo
A ja po prostu nie mogę w to wszystko uwierzyć Karola:)

Gość karolaa24
Rozumiem Cię... :-)JovankaJo tak z dziewczynami tu myślimy o spotkaniu Live. Co Ty na to? Skąd jesteś?