Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

może za duzo pije mleka łaciatego i zmieniam się powoli w łaciatą krowę :D xD

może nie długo zacznę muczeć aahhaah ;P jakaś fazę złapałam to chyba po soku pomidorowym :P polecam mniam.

Bejbe dobre laciata krowa dobre aż że śmiechu prawie się jablkiem udusilam;);) ale kiedyś czytałam że to normalne i po porodzie zniknie;)

angelusdominus nio to Ty tam uważaj żeby potem nie było na mnie :P heh nio pisze że zniknie oby, oby a na lato to chyba jakiś kremik filtrem 50+ sobie walnę żeby więcej od słonca nie powyłazilo :D

Bejbe chociaz ja nie jesteem w ciaxy a raczej nie wiem to tez mi cos wykoczylo! Budze sie w sobite rano ide do lazienki a na twarzy "cos"...mysle se no kurde przeciez nie mam tutaj pieprzyka wiec myje, szoruje, drapie i nic....nowy pieprzyk, dziwne :|

Stymulowana widzisz podejrzane rzeczy nam się dzieją :D który teraz już jest Twój dzień cyklu? bo 13 miała być@ już kilka dni się spóźnia ale jesteś twarda ja już wytrzymać nie mogę:P angelusdominus :-) na 16.08 normalnie 8 dni po Tobie :)))

32 dc wiec jeszcze szalu nie ma:/ kuoilam 2 testy ale ich nie zrobie bo jak wyjdzie jedna kreska to co bede sobie pewnie jeszcze robic nadzieje ze moze test klamie i takie tam ze leoiej bete...a lekarz kazal isc na bete dopiero 25 marca. A ten pieprzyk na mojej twarzy to hmmm moze juz ze starosci hehe w ogole wiecie ze ten miesiac jest ostatni aby zajsc i urodzic jeszcze w tym roku

Jakie to szczescie ze ja juz po pracy i do domciu zmykam :) * Nyncia dopóki nie bedzie @ to zawsze jest szansa :) Szkoda mi tylko Twojego chłopaka se biedny nie mógł spokojnie skończyć :D Nawet jak początek jego "kropelek milosci" był w Tobie to i tak sa szanse :) Trzymam kciuki zeby tak było :) I pisz nam co i jak :) Tak jak dziewczyny radzą moze na bete skocz, ten wynik jest wiarygodniejszy od testu domowego :) Czekamy na wieści :) * Bejbe powiem Ci ze ja tez w realu (w Tesco tez :P ) nie poznałam tyle Iz :) :) To forum jednak jest wyjątkowe :) Nie ma to tamto :) :D Powalilas mnie kochana ta krowa :) Ale to czarne plamki by Ci wyskakiwaly :) :) No to muuuuu bejbe :D * Stymulowana kochana to zjedz cos a nie swoje posty zjadasz :P Nie rob kochana testów :) Poczekaj :) Ja nie znoszę jak na teście pojawia sie 1 kreska :( Tak jak pisalas pozniej sobie wkręcania i mysle ze moze jednak za wcześnie itd. Zawsze jakos lżej to znoszę jak poprostu @ sie pojawi! Ale Tobie oczywiście zycze zeby sie nie pojawiła :) Chyba ze dopiero za 9 m-cy :) No i masz racje :) Marzec to ostatni miesiąc na fasoleczki zeby jeszcze w grudniu urodzić :) :) * Taka oto ja u mnie piękna pogoda jest :) Słoneczko i ciepelko :) Ale ponoć od weekendu maja byc wiatry :( To od Was z Polski ta pogoda brzydka do nas lezie :( Naposz kochana nam pozniej jak wizyta :) * Kasia bo na naszym forum trzeba sie codziennie pojawiać, bo jak pare śni sobie odpuscisz to pozniej ciezko to nadrobić :) :) Ja czasami zajrzeć rano i pozniej na drugi dzien rano to matko kieruj - tyle tu napisane :)

Witajcie :) WSZYSTKO OKEJ!!! Dzidziuś się rozwija prawidłowo...WIDZIAŁAM SERDUSZKO!!! Powiedziała że nie widać żadnego fizycznego podłoża krwawienia...nic się nie dzieje :) Ten typ tak ma ponoć...ale mnie to nie zadowala ale narazie jestem uspokojona...pogadam jeszcze z moją położną na ten temat :D Ale najważniejsze że dzidzia zdrowa :P P.S: Na maila wam wysłałam USG Buzki

O Matko goofcia ale sie ciesze :) :) Najważniejsze ze dzidzia sie rozwija i jest serduszko :) :) Umów sie moze jeszcze na wizyte do tego PL lekarza??? Uffff, ale mi ulżyło :) Wyobrażam sobie jak Ty sie teraz uspokoilas :)

Oj tak slepoto zaraz :) Pisałam swoje wypociny i nie pojawił mi sie Twój wpis :) Dopiero jak swojego poslalam to Twój mi wskoczył :)

IZA85 - noooo...najpiękniejszym uczuciem na świecie jest chyba ULGA! Taka która przychodzi po takim full stresie i oczekiwaniu. Pójdę do tego polskiego gina ale dopiero teraz jest ta klinika 6 kwietnia to dopiero wtedy a wczesniej 27 marca mam ang. położną :) :D Oj Dziewuszki :D normalnie jestem przeszczęsliwa!

K***a aż mi sie humor poprawił Goofcia po Twojej wieści :) Ale rozkazuje Ci teraz tylko leżeć. Jedyne co mozesz podnosić to kubek z herbata i nic wiecej :)

Twojemu mężowi pewnie jeszcze większe ciśnienie zeszło :) Szczefolnie ze nie mógł z Tobą pojechać :( Super ze jest okay. Oszczedzaj sie maksymalnie :)

🌼 Goofcia normalnie SUPER wiadomość!!! 🌼 nanannanana ale bajerancko!! 🌼 Normalnie bardzo się cieszę że z maluszkiem jest wszystko dobrze możemy wreszcie spokojnie odetchnąć :*:*:* Buziaki dla Was i dużo zdrówka i odpoczywajcie teraz sobie :D ps piękne zdjęcie bąbelka !! ale faaaajnie :D :-)))))) :*:*:* 🌼

IZA85 - noooo mój M wydzwaniał co pięć minut a w szpitalu jak zwykle opóźnienie...ile ja się k***w na te Panie wysłuchałam...jak on mówił że to ważna sprawa a one to bagatelizują :) teraz się z tego śmiejemy ale wtedy to oczekiwanie to normalnie szok! Bejbe_będe odpoczywać jak najwięcej :) Dziękuję bardzo :) Wszystkim Dziewuszkom baaaaardzo dziękuję za wsparcie...naprawde! świadomość że mam was i że mogę się Wam pożalić i żę trzymacie za mnie kciuki była naprawde podnosząca na duchu! Dzieki ze jesteście :D

Goofcia a który masz teraz tydzien i dzień ciąży ?? że słyszałaś juz serduszko ?? :) bo ja ciągle sie łudzę że może tez dziś usłysze, ale u mnie jest dopiero 5t2d więc pewnie jeszcze serduszko nie bije 🌼 bardzo sie cieszę że z dzidzią wszystko ok teraz odpoczywaj i niczym sie nie stresuj ?? a czujesz się już w ciąży ??

Ale jaka wyszly z tym testem na emailu :D Dziewczyny jestem zla.. ide do dziadkow z obiadem i patrze a tu kuchenka wlaczona. Babcia chora na schizofrenie jest i zapalki jej do fajek sie skonczyly. Kiedys ten dom wybuchnie;/ ja malo w piatek tez nie wybuchlam lub nie zaczadzilam sie. Co roku czysci facet piec. Od ost czyszczenia minely trze miesiace a byl zasyfiony jak pl dwoch latach. Temten widocznie robil na odwal i kase bral. Ja kapalam sie i czulam gaz. Palony metal. Piec nke odprowadzal ciepla.. mam lekko przyjarany. Dobrze ze kapnelam sie i facet przyjechal pozno w piatek i drugi raz w sobote ranom kiedys cos mnie wysadzi:/

izulinka7 - ja jestem teraz 6 tydzien i 3 dzień :) byłam na USG tydzień temu to nawet zarodka jeszcze nie było widać a dziś już widziałam bijące serduszko :D nie słyszałam jeszcze bo to doplerem się robi czy coś takiego ale to pozniej :) a takto czuję się dobrze :) jakby nie brać tych krwawień pod uwagę to tylko takie ciąże mogłyby być...tylko (.)(.) bolą...i to strasznie :) ale mam nadzieje że te krwawienia to juz poszły precz raz na zawsze :D

IZA gdzie ty masz tą piękną pogodę ?:) u mnie tak wieje,że mało głowy nie urwie :) Goofcia cieszę cię że wszystko ok :) Dbaj o siebie :) Paola to może jakiegoś speca do tego pieca trzeba wezwać.może jakoś da się go zrobić.ja bym się bała że znowu coś nie tak bedzie :)

Brzoskwinka wlasnie ten pan co byl w piatek i w sobotots zrobil to. Co z tego jak babcia na dole moze dom wysadzic kiedys. Rece opadaja

Goofcia a usg miałaś dopochwowe, czy takie normalne już ? Kurcze wiem że serduszka nie będzie dzisiaj itd, ale mam jakiegoś stresa heh boje się, na dodatek brzuch mnie boli i boje sie że się okaże że to nie jest ciąża czy coś takiego :O a powiedz mi jeszcze , tylko nie wiem czy w UK jest tak jak tu u nas i czy masz założoną książeczkę ciąży ?

te babcie to niebezpieczne sa :) mojej też się kilka razy zdarzyło że gaz kuchence był odkręcony,ale zawsze ktoś jest w pobliżu i odrazu czuć.

izulinka7 - kochana nie martw się ja się martwiłam tak samo :D dokładnie to samo mówiłam :) USG tydzień temu miałam dopochwowo a teraz już normalnie przez brzuch :) tak jak mówie nic sie nie martw! bedzie git :D