Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata samotna

Mąż z kumplami, ja sama w domu...

Polecane posty

Gość stopięć
u mnie to było tak, że jak urodził się pierwszy syn to często się budzil do karmienia i płakał dużo, mąż nie potrafil go uspokoić często sam przy tym się denerwowal, że wkońcu odpuścił, a ja przez jakiś czas nie nalegałam i to był może błąd. bo później było tak że ja wręcz "wpychałam" mu dziecko do opieki czy zabawy, ale on jakoś nie potrafil się odnaleźć w tym.

Gość beata samotna
Weź mi tak nie pisz :(

Gość pampa lampa
Olej palanta, jeśli masz jako takie stosunki z rodzicami to jedź do nich, chyba że masz inna możliwość wyprowadzki.

Gość beata samotna
Nie, innej nie ma. Bo gdzie, u nas na wsi? A poza tym, do innej to by się stroił raczej. Mój mąż pracuje w hurtowni budowlanej i ma tam taki specyficzny uniform roboczy i on bardzo często nawet się nie przebierając tak w tych roboczych ciuchach idzie. To raczej do innej by nie poszedł. Nie,innej nie ma. Chyba, że ta inna to on :(

Gość beata samotna
Ale sokor to on olewa rodzinę, żonę i synka, to czemu my mamy się wyprowadzać :( To jemu jest źle z nami, w naszym mieszkaniu, to niech on się wyprowadzi, najlepiej do tych kumpli co tyle czasu z nimi spędza :O

Gość i taki ktoś zostaje ojcem
a porządny facet żyje w samotności marząc o rodzinie

Gość stopięć
e tam ja też kiedyś myślałam że ma może inną, nic z tych rzeczy teraz jak wróci do domu i wyrusza na spotkanie z kumplami to twierdzi, że musi odreagować po robocie.

Gość czyje jest mieszkanie?
jak jego to on zostaje a wy się wyprowadzacie,

Gość beata samotna
Dobra dziewczyny. Dzięki, że mogłam się przed kimś wygadać. Teraz idę spać, bo synek o 6 pobudkę mi zrobi. Oby pogoda była jutro ładniejsza, to wybyjemy na cały dzień z domu. Chce być mąż sam to niech będzie... Dobrej nocy.

Gość celowo wybieracie takich
kolesi a później płacz :P

Gość beata samotna
Nie jego tylko nasze. W domu jego rodziców. Wspólnie je wyremonotwaliśmy, za wspólne pieniądze. I jak już pisałam. Jestem pewna, że jakby jego rodzice dowiedzieli się, że ja z synkiem się wyprowadzam to by na to nie pozwolili, mężowi by kazali się wynieść.

Gość dfgdg
Cukiereczka 24 Daj spokój ona tu się będzie żaliła a nic nie zmieni tak to już dziś jest. Większość kobiet takich buraków bierze za młodu na partnera, dziecko się rodzi a ona później całe życie narzeka jakim to złym facetem jest jej partner i jaka ona skrzywdzona.

Gość alicja23412
gdy urodzil sie nasz synek wszystko sie nagle zmieniło, to trwało 3 lata, unikał nas, nie pomagał mi przy dziecku, nie zabierał nas nigdzie, imprezował, gdy dziecko skończyło 3 lata pokłóciliśmy sie o jakąś bzdure, powiedział ze nie chce juz ze mna byc...odszedł...

Gość stopięć
kto tu placze, jeszcze raz piszę pochwalcie się tymi idealnymi facetami, i też chyba idę już spać bo rano też zrywka do dzieci.

Gość pampa lampa
Plan dobry tylko nic nie mów mężowi . A ta wyprowadzka to po to by nim wstrząsnąć ale zasadniczo masz rację tylko czy uda Ci się go z domu wykopać?

Gość Martin__
Czasem się tak zastanawiam, jak to jest. Niektórzy zamiast cieszyć się z tego, ze maja pracę, rodzinę, prawdziwy dom, potrafią tak to wszystko spartolić;/

Jak kobieta jest samodzielna to nie ma problemów z byle pajacem tylko robi to co chce! Nie podoba sie to kopa w dupe pajacowi az pofrunie.

Gość monalisabezlisa5665
może po prostu za bardzo mu ' dupe wchodzisz'. Sorki za wyrażenie, ale nie wiem jak bardziej obrazowo to napisać. Bądź oschła przez jakiś czas, nie pisz do niego gdzie jest, kiedy wróci, pokaż, ze radzisz sobie z dzieckiem sama, może kiedyś wyjdź gdzieś z koleżankami, a dziecko zostaw dziadkom ? Zmień fryzure, zadbaj o siebie, niech znowu zobaczy w Tobie kobietę, a nie tylko matkę.

Gość nie ciumkająca
Też siedzę "sama" dzieci śpią, a mąż cały wieczór przed komputerem

Gość 775674745
stopięć kto tu placze, jeszcze raz piszę pochwalcie się tymi idealnymi facetami, 3 Proszę mój staż małżeństwa lat 5 niedługo 6 rocznica. Dzieci: troje - sami chłopcy. Mąż zajmuje się dziećmi, pracuje, nie imprezuje z kolegami, nigdy nie uchybiał się od obowiązków, zawsze mogłam na niego liczyć. Nie wiem dlaczego wy takich facetów wybieracie ale widocznie macie zbyt nudne życie i musiałyście dodać do niego trochę emocji. pozdrawiam

Gość beata samotna
Miałam iść spać, ale i tak chyba nie zasnę.. Ja dbam o siebie. Może mam jeszcze kilka nadprogramowych ciążowych kg, ale mąż mi mówi, że mam się nie odchudzać. Nie zapuściłam się, tak jak to się mówi o kobietach siedzących z dzieckiem w domu. Znajomi nie raz mu mówią, że fajna żona mu się trafiła. I nie żebym się teraz przechwalała, że jakiś narcyz jestem, ale nawet w sobotę, grill był, bo jego rodzina nas najechała i nie zdążył uciec. I trochę popiliśmy, i jego kuzynki do niego mówią, że fajną ma żonę, i do tańca i do różańca. On mnie wtedy tak przygarnął ramieniem, taką jakby dumę było po jego twarzy widać, powiedział: wiem, wiem. A dzień później? Jakby inny człowiek..