Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata samotna

Mąż z kumplami, ja sama w domu...

Polecane posty

Gość polji,uii
Cukiereczka 24 Szlag mnie tu zaraz trafi na tym forum. Zostanę singielką. xxxx Spokojnie. tak kończą tylko kobiety, które mają w dupie porządnych mężczyzn. A Ty chyba jesteś inna?

Gość stopięć
cukiereczka bez nerwów, poznasz jeszcze i ty uroki życia małżeńskiego, zobaczymy co powiesz. A poza tym to jest chyba tak biorąć ślub on myśli że ona się nie zmieni, a ona się zmienia. Ona myśli że go poślubię zmieni a on się nie zmienia i tu macie odpowiedz dlaczego mamy takich buraków.

Gość beata samotna
Do tej co ma super męża - cieszę się Twoim szczęściem, ale jak widzisz nie wszyscy mają tyle szczęścia, bo ludzie się zmieniają, więc proszę nie napawaj się tutaj tak tym swoim super mężem. Tak, zazdrościmy Ci bardzo. Bardzo. Już się pochwaliłaś, pochwały zebrałaś? To nie dobijaj innych. I z całego serca Ci życzę, by Twój cudowny mąż nigdy się nie zmienił. Czego niestety nie możesz być pewna. I życzę Ci, żeby Ci wtedy nikt nie mówił: czemu sobie takiego wybrałaś.

Gość stopięć
775674745 napisz gdzie mieszkasz na wsi czy w mieście?

Gość beata samotna
A jaki to jest według Was ten porządny mężczyzna?

Gość fedswfdsfd
stopięć cukiereczka bez nerwów, poznasz jeszcze i ty uroki życia małżeńskiego, zobaczymy co powiesz. A poza tym to jest chyba tak biorąć ślub on myśli że ona się nie zmieni, a ona się zmienia. Ona myśli że go poślubię zmieni a on się nie zmienia i tu macie odpowiedz dlaczego mamy takich buraków. e W końcu mądra kobieta

Gość beata samotna
Kto mnie ruchnie w moje kakaowe oczko? :( moze humorek mi sie troszke poprawi..

Porządny mężczyzna nie myśli tylko o sobie. Jest chętny do pomocy. Potrafi się poświęcić dla innych. Generalnie altruista i miłosierny człowiek.

Gość pampa lampa
Beata to trzeba mu uświadomić że może ta fajna zone stracić. Ja bym zaczęła od szczerej rozmowy z teściową

Gość beata samotna
Właśnie przyszedł teściu, zapytał gdzie mąż. Powiedziałam, że nie wiem. Powiedział pod nosem "cholera jasna" i wyszedł. Oj będzie jutro awantura coś czuję.

Gość beata samotna
cukiereczek - i taki do niedawna był mój mąż. BYŁ.

Gość pampa lampa
Beata jeśli teściowie nie śpią to idź z nimi pogadaj teraz

Gość beata przestań pieprzyć
głupoty, że twój mąż był taki fajny. Bo tylko prawdziwych porządnych mężczyzn upokarzasz jeszcze bardziej.

Gość Cukiereczka 24 nie rób tego
błędu co autorka. Wybierz porządnego faceta a nie jakiegoś buraka

Gość stopięć
mój mąz rolę bycia ojcem pojął w znaczeniu zapewnienia bytu rodzinie, zarabianiu pieniędzy itd.,

Gość beata samotna
Teściowa już śpi, ona wcześnie chodzi spać, teść też chyba już się położył, bo nie świeci się w oknach.

Gość stopięć
no ale często on tak wychodzi z kumplami?

Gość beata samotna
Nie chcę nikogo upokarzać, ale każdy najporządniejszy nawet mężczyzna może się zmienić. Tak jak i kobieta. Potrafię racjonalnie ocenić jaki mój mąż był kiedyś, a jaki jest teraz. I jest inny. I proszę nie licytujcie się ze mną, czy był wcześniej porządny czy nie, bo to akurat wiem ja, nie Wy.

Gość adssafa
Cukiereczka 24 Ten Twoj chlop autorko to jak nastolatek nieodpowiedzialny sie zachowuje. xxxxx Taki jej przed urodzeniem się dziecka pasował ale dziecko się urodziło i zaczęło jej to już nie pasować ot co tu tkwi problem.

Gość beata samotna
3, 4 razy w tygodniu.

Gość pampa lampa
Fakt pomysł był głupi bo późno już ale porozmawiaj z nimi.

Gość Tak jasne wybieracie
porządnych tylko oni po ślubie czy po urodzeniu dziecka nagle się zmieniają o 180 stopni się zmieniają :P Bajki to możesz dzieciom opowiadać.

Gość beata samotna
I nigdy się nie zachowywał jak nieodpowiedzialny nastolatek. Pracuje zawodowo od samej matury, studia zaocznie, jest bardzo pracowity, koło domu bardzo dużo robi, nawet marchewkę już w ogrodzie zasiał dla synka, by chemicznej ze sklepu nie jadł. ..

Gość stopięć
dobra ja już spadam, trzymam za Ciebie kciuki beata, że sprowadzisz męża na właściwe tory.