Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ta piaskownica na balkonie ma wielko艣膰 kuwety dla kota. Mo偶e jedna noga tam wejdzie. Dobrze , 偶e nie zrobili karuzeli albo ca艂ego weso艂ego miasteczka.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
C贸rki kluchy szambonurka s膮 brzydkie , grube i przem膮drza艂e. A jest takie powiedzenie : jak ci臋 widz膮 tak ci臋 pisz膮. Chc膮 wylewa膰 swoje 偶ale to niech pami臋tnik pisz膮. G***o obchodzi mnie ich mamusia, macocha itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No niestety ale tvn s艂ynie z ustawek. Wi臋c 偶adna paranoja i tyle. Mieli pok艂贸ci膰 si臋 przy domu dziecka, a po to, 偶eby ka偶dy ich zapami臋ta艂 i oczywi艣cie 偶a艂owa艂. Akurat mnie to nie wzruszy艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a偶 mi si臋 n贸偶 w kieszeni otwiera艂 jak tomek zwr贸ci艂 uwage tym z dd i zosta艂 zaatakowany ze wszystkich stron - najpierw ta cwaniara, potem jej wytatuowany gach i rodzyna :o pewnie dzieciaki tez wychowuja we takim przeswiadczeniu ze wszystko im sie nalezy bo rodzice sa biedni i pokrzywdzeni przez los :o :o :o najgorsze ze jak dojda do finalu a widzac zajadlosc rodzyny tak moze byc to wygraja to mieszkanie na lito艣膰 :( ju偶 nawet samotnego lub parcha bym znios艂a tylkop nie ta cwaniare z dd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m膮dro艣ci wichury -michury Barbara Ciury艂o-Machula Powalaj膮ce by艂y s艂owa tego Pana o wodzie,i tej Pani co wskoczy艂a na 艂贸zko Ha ha szopka ju偶 ich nie ma i dobrze bo ten program jest o urz膮dzaniu a nie karmieniu si臋 na wzajem t艂ustym jedzeniem i sztucznym okazywaniem mi艂o艣ci 39 minut(y) temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
39 minut temu to sami widzicie 偶e ona siedzi non stop na kompie i 艣ledzi uczestnik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Barbara Ciury艂o-Machula bardzo dobrze 藕e odpadli zero funkcjonalno艣ci brak szafy prosz臋 kolejne m膮dro艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenek nigdy nie da艂a Tomkowi doj艣膰 do s艂owa wi臋c nast膮pi艂a kumulacja i w ko艅cu facet si臋 wkurzy艂 i powiedzia艂 swoje zdanie. Mia艂 racj臋, dom dziecka robi byle jak. Zamek by艂 藕le wyko艅czony i inne rzeczy r贸wnie偶. Ale najlepiej si臋 rozp艂aka膰. K***a po wszystkich mo偶na jecha膰 ale dd pod ochron膮. I to pocieszanie Rozenkowej. Co to mia艂o by膰. S膮 doro艣li, zg艂osili si臋 do programu, niech licz膮 si臋 z krytyk膮. A ta Ewa jest tak zaci臋t膮 i wredn膮 osob膮, 偶e patrze膰 nie mog臋. Powiedzia艂a , 偶e te z艂e wyko艅czenia to nie ich wina. A czyja k***a ??? Krasnoludk贸w ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Racja. Ci z domu dziecka my艣l膮 偶e maj膮 parasol ochronny do ko艅ca 偶ycia. Niestety znam par臋 os贸b z dd .Takie same cwaniaki i patologia, oczy by wydrapali jak nie dasz im czego艣 co chc膮. My艣l膮 偶e im si臋 to nale偶y i ju偶. Nie cierpi臋 szczeg贸lnie tej Ewki. Powinni odpa艣膰 nast臋pni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz jak zobaczyli 偶e Rozenkowa ich zaciekle broni i zalatwia dalsze odcinki prawie pewne 偶e dojd膮 do fina艂u nienawidze takich zajad艂ych bab jak Rozenkowa kt贸ra zaciekle broni swojego zdania i oczy wydrapie i wm贸wi widzom 偶e maj膮 wygra膰 bo ona tak chce ona widzom ka偶e wybiera膰 t膮 rodzin臋 a nie tamt膮 , dojdzie do tego 偶e w ka偶dej edycji wygra rodzina Rozenkowej bo si臋 zawe藕mie zesra si臋 a sie nie da :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z jakiej racji dom dziecka znalaz艂 si臋 w programie ? I co teraz pokazali ? Zamek by艂 kupiony gotowy, 艂azienka nie powala艂a, kiczowate 艣wiecide艂ka na lustrze, w przedpokoju cegie艂ka sza艂u nie robi i zdech艂a piaskownica na balkonie. Nie wspominaj膮c tego koszmarnego napisu. A wszystkie wyko艅czenia to dno. Osoby wybrane przez Rozenek to kompletna szopka i pora偶ka.Da艂a omota膰 si臋 wie艣niakom i domowi dziecka, a krytykuje tych co nie trzeba. Ta Pani nie zna si臋 ani na ludziach, ani na wn臋trzach. Ona zna si臋 tylko na sprz膮taniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa opieprza艂a Tomka jakby by艂 jakim艣 10 letnim gnojem pod blokiem, nie traktuje ich jako wsp贸艂pracownik贸w w jury tylko jest zo艂z膮 kt贸ra rz膮dzi podobnie jak Rozenkowa buja艂a si臋 na hu艣tawce ogrodowej i pu艣ci艂 jaki艣 nit lub gw贸藕d偶 i natalia powiedzia艂a 偶e Ma艂gosia jest za ci臋偶ka natomiast Rozenkowa spojrza艂a na ni膮 wzrokiem seryjnego mordercy , wskaza艂a na ni膮 palcem i co艣 powiedzia艂a 偶e j膮 uka偶e za to ma fio艂a na punkcie swojego ego Natalia za偶artowa艂a, gdyby mi powiedzia艂a 偶e jestem za ci臋偶ka i hu艣tawka pu艣ci艂a to bym si臋 smia艂a z tego w g艂os a Rozenkowa ........mina grobowa i gro藕ba zemsty ja piertole :O chory babsztyl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy pamietacie jak ewa w jednym z pierwszych odcinkow mowila, ze dom dziecka to bylo dla niej wybawienie, ze cieszyla sie ze tam trafila bo w koncu mogla w miare normalnie i spokojnie zyc. A teraz mowi, o traumie o tym, ze jej tam bylo zle, o samotnosci itd Kreci dziewczyna i to bardzo! Gdyby umiala zabijac wzrokiem to Tomek juz dawno by tam lezal trupem! Pamietajcie kochani, zeby bron boze nigdy nie krytykowac i nie zwracac uwagi osobom z domu dziecka! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rodzynkowa na sprz膮taniu te偶 si臋 nie zna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja rzadko ogladam ,nie jestem jakims architektem,mam jedynie wyczucie smaku,i nie musze byc specjalista jak Natalia, i mysle ze niezrobilabym jtak jak niektorzy w wczorajszym odcinku,Wszystko musi byc wedlug mnie pod kolor,i jedno do drugiego pazowac,,,,,,,,,,,,,,,,,Ale nie podobala mi sie odzywka Rodzenkowej do Natali w stylu ze lubi Sajgon .Dla mnie to bylo chamskie,,,Nie palam do niej zbytnia sympatia,,tylko w Perfekcyjnej Pani domu jest milutka/co do niektorych/....................... Podobnie jak Magda Gesler jest mila dla tych ktorzy jej sie podlizuja,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rodzenkowa nie zna sie na sprzataniu sama z siebie,ona tylko mowi co przeczyta,a moze ma dar przekonywania,,Ma dosc specyficzny glos ,nie napisze z czym mi sie kojarzy, To tak jak dziennikarze zapowiadajacy pogode...Ona nie jest dziennikarzem tylko prawnikiem z zawodu.....Pewno nowy partner ja szkoli,,Ja osobiscie wole Jacka Rodzenka,,, Tej babki nie cierpie od pewnego momentu,o ktorym nie chce tu pisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ten tekst Natalii do Jurka : Chcesz zosta膰 w tym programie to przemaluj to wszystko na bia艂o . Co oni z t膮 biel膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenek ma charakterek do rz膮dzenia, te jej 艣widrowato-wydrowate oczka i g艂os nie znosz膮cy sprzeciwu m贸wi膮 same za siebie. Biedny Tomek, ju偶 ona mu za艂atwi 偶e by wylecia艂 z programu. A nast臋pna edycja b臋dzie si臋 nazywa艂a : " Bitwa na p艂acz."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrivka
Ale si臋. Uczepiliscie ty z dd masakra jakas i tych dzieci moze wy dzieci nie macie i jeste艣cie jakimi艣 wrednymi babami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 s艂ysza艂am , 偶e 艂atanie dziur w 艣cianie gipsem to ju偶 przestarza艂a metoda. Teraz w ka偶dym nowoczesnym domu na dziury b臋dzie si臋 nakleja膰 li艣cie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tematem przewodnim wczorajszego odcinka byl seks :D troche zniesmaczyl mnie tekst Ryjka, ze sie pieprzyl ze swoja zonka, nie o wszystkim trzeba od razu gadac. Magda i Pawel nie przedstawili zadnej lzawej historyjki i zdobyli sympatie widzow, co innego "szambonurek" z corkami czy dom dziecka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A swoj膮 drog膮 ciekawe jak szambonurek radzi sobie z seksem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja lubia艂am tych z Bidula do czadu a偶 nie zacz臋艂am czyta膰 komentarze internaut贸w od tego czasu nie lubi臋 ich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta menda z domu dziecka od razu mi si臋 nie spodoba艂a jak na pocz膮tku p艂aka艂a w sklepie, 偶e chce zamek. To ju偶 wiedzia艂am, 偶e wszystko b臋dzie tak sobie "za艂atwia膰". My艣li 偶e dom dziecka to dobry spos贸b na zdobywanie lito艣ci. A jest tysi膮ce nieszcz臋艣liwych dzieci, kt贸re nie s膮 w domu dziecka, chodz膮 g艂odne, zaniedbane, nie maj膮 mi艂o艣ci, pomocy rodzic贸w ani widok贸w na przysz艂o艣膰. Dzieciaki w dd maj膮 posi艂ki, przybory szkolne, ciep艂o w d**臋 i czas na nauk臋. I jeszcze po wyj艣ciu szanse na lokum. Wi臋c niech przestanie babsko j臋cze膰 bo coraz bardziej wkurza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obawiam si臋 偶e dom dziecka dojdzie do fina艂u niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 te偶 tak wydaje ci z Bidula klucze dostan膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja uwazam ze powinni艣cie skupi膰 sie na wn臋trzach a nie ludziach,dlaczego piszecie o kims szambonurek? Z kogo艣 zrobili艣cie alkoholika? Zavznijcie oceniac wn臋trza, tych ludzi nie znacie,widzicie tyle co z tv,pewnie wiele kwestii jest pomijana i kreuj膮 ich i montuj膮 wypowiedzi tak by zaci臋cie dyskutowac na takich forach.zamuast skupi膰 sie na rozwi膮zaniach, pomyslach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmeggg
Tylko, ze w tych wnetrzach niewiele jest do oceniania, poziom edycji jest po prostu slaby jesli chodzi o aranzacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby sami uczestnicy i prowadzacy program ograniczyli sie do komentowania wystroju to my tez bysmy tak robili :P a tak to wiesz, przyklad idzie z gory :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak Tomasz skomentowa艂 wystr贸j tych z DD to wszyscy zacz臋li po nim cisn膮膰, 偶e jak on tak m贸g艂 im powiedzie膰, takim dobrym i do艣wiadczonym przez los ludziom, tak偶e sama ju偶 nie wiem o czym powinni艣my rozmawia膰? :P A swoj膮 drog膮 do艣wiadczonych przez los ludzi poznajemy u konkurencji w Polsacie- tam to dopiero bieda i ci臋偶ki los jest :( A ta Ewcia z Kamilkiem wcale tacy biedni nie s膮, wi臋c niech ju偶 przestan膮 si臋 tak tym DD zas艂ania膰! Znam po stokro膰 biedniejszych ludzi, kt贸rzy 偶yj膮 fakt z rodzicami ale na wczasy nie je偶d偶膮, mieszkania komunalnego i wyprawki pieni臋偶nej te偶 nie dostaj膮 i dlatego oni mnie tak w*******膮 tym biadoleniem!!!!

Udost臋pnij ten post