Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość Justyna69696696
A mieszkanie Wojtka było naprawde ok. Szkoda, ze rodzynkowa przkrzykuje Tomka, chyba fajny z niego facet i zna sie co nie co. Ta kuweta na balkonie dd to porazka i pod puliczke,

Gość gość
Zgadzam się z opinia parę postów wyżej. Nie widzę żadnego osiągnięcia w stworzeniu normalnej kochającej rodziny jeśli samemu się takiej nie miało. Moi rodzice oboje są z rozbitych rodzin, przykro to stwierdzić, ale mamy rodzina zakrawa wręcz o patologie.. Na szczęście mi i mojemu rodzeństwu są to terminy bliżej nieznane, nigdy nie było w domu problemu z alko, awantury, bijatyki. Normalna rodzina. Też przykładu nie mieli. Stworzyli Nam to czego sami zawsze pragnęli. I Nikt im niczego nie dał to co mamy, mamy tylko dla tego, że wzięli się do roboty!

Gość gość
Pieczara,bidul i Gor nikt z nich nie zasługuje na wygraną osoby które zasługiwały na finał już odpadły

Gość gość
Najlepiej będzie jak nikt nie będzie słał smsów bo nikomun z tej trójki się nie należy to w tedy nikt nie wygra albo będą musleli dać mieszkania całej trójce

Gość gość
też oglądacie Sage Zmierzch Zacmienie? :D

Gość gosciowa
Mnie sie najbardziej podoba mieszkanie Magdy i Pawła, zwłaszcza kuchnia. Paweł pokazał sie z fajnej strony, cierpliwie znosił te "humorki" zony:) No i na plus- co wszyscy juz zauwazyli- brak łzawych historyjek, co może sie okazac jednak zgubne przy glosowaniu widzów... Weszłam na te forum kilka dni temu i swietnie sie bawilam czytajac niektóre posty (zwlaszcza o slynnym łózku gorów). Pozdrawiam wszystkich komentujących i fanów programu. Ostródzianka.

Gość gość
Wojtek odpadł bo jego nie było widać w tym mieszkaniu , Jurek odpadł bo jego było widać w tym mieszkaniu to jurorzy powinni odpaść z powodu braku kompetentności

Gość gość
pieczary mieszkanie zrobione jest na odwal się styl mieszkania oklepany po 3 miesiącach mieszkania w tej chacie będzie miało się ochotę na zmianę wystroju każdy chce mieć coś innego niż wszyscy a te cegły to teraz robią w każdej chacie , w telewizji też tylko te cegły w reklamie , filmach polskich czy w programach telewizyjnych

Gość SSASJJSGJVA
ZAuważyliście,że w tej edycji jurorzy nie powtarzali ciągle że oceniają PIEKNO FUNKCJONALNOSC GOSPODARNOSC , nawet nie zwracali uwagi kto ile na co wydał. Gdyby oceniali wedlug tych kryteriów bidul powinien dawno odpasc.Widzieliscie te wykonczynia tego lozka ksiezniczki dzis ?

Gość gość
bidul to koszmarne mieszkanie , Gora tak samo a pieczary tandeta oklepana z fuszerkami i jurorzy do niczego Natala nic sobą nie prezentuje ciągle jakby się czegoś bała chyba boi się że nie nadaje się na dekoratorkę wnętrz jest w tym kiepska, Rozenkowa to kiczowate babsko ciągle gdaczące bez sensu Tomek to dupa nie facet za mieszkania nikt nie powinien wygrać jedynie za osobowość to można głosować na Gora

Gość gość
Nie wiecie dlaczego odpadł Wojtek ? Przecież on schował suszarkę na pranie w pokoju córki za szafą. Tym samym jury miało gotowy pretekst żeby odpadł :-) A swoją drogą durne było to chowanie wiader i mopów. Wszyscy się tak przejęli jakby mieli ukryć w szafie trupa :-)

Gość gość
ide spać, dobranoc

Gość gość
ten durny pomysł z wiadrami To pomysł Rozenkowej ciągle chce zabłysnąć a wychodzi jej na odwrót

Gość gość
Rozenek powiedziała do Gora : Nieważne co nam się podoba, najważniejsze żebyście wy dobrze się tu czuli. Ciekawe dlaczego nie powiedziała tego do Wojtka ? Szkoda, mieszkanie zrobił ładnie i jako jedyny nie ma własnego kąta i pewnie małe szanse na dostanie kredytu. Trochę smutny ten jego powrót do wynajętej kawalerki.

Gość gość
Podziwiam Pawła za mądrość, siłę i cierpliwość w stosunku do Magdy. Dziewucha zachowuje się jak rozpieszczona , sfochowana smarkula i nieźle daje mu popalić.

Gość gość
Fajne i ładne te dzieciaki Gora. A chłopaczki to widać że takie małe "żuliki".

Gość gość
Jeśli Paweł Magdy zachowuje się tak cały czas to naprawdę prawie ideał faceta. Inny w tą ścierkę włożyłby cegłę :-D

Gość gość
Jestem z magdą i pawłem bo nie biadolą i nie płaczą. Tylko czy to wystarczy na finale ? Obawiam się że niestety nie. W pierwszej serii byłam za darkiem i marleną. tyle dobrego humoru i miłości. szkoda ze nie wygrali ale mam nadzieje ze tam zamieszkaja. wiecie coś na ten temat, jakies konkrety. Ja głosuję na madzię i pawełka

Gość gość
won z finału z tą całą trójką same dno co najlepszych wyrzucili zostawili same g***o

Gość gość
oglądałam ten program kątem oka, pamiętam,że na początku były jeszcze jakieś ładne pomieszczenia i w pierwszej edycji też, a w tej chyba jest odwrotnie, wybierają to co najbrzydsze, teraz jedynie ładne są kuchnie i łazienki, a korytarze i pokoje są BRZYDKIE. nie wiem kto ma brzydszy, czy jakieś ściany wyłożone dechami czy zwisające łóżko, tamten co odpadł też m9iał brzydki ten swój pokój, który tak zachwalali, z tego co pamiętam ładną kuchnię która przyciągnęla moją uwage byla to kuchnia Jurka i pokoj Alicja z krainy czarów ne pamietam kto ją zrobił, chyba ta para hipisów takich, cała reszta nie podoba mi sie i nie kibicuje żadnej rodzinie, ewentualnie niech wygra ta para bezdzietna i niech mają dziecko, pozostałe dwie rodziny nie podobają mi się i nie chciałabym mieć takich sąsiadów :O faktycznie ta para jest taka normalna

Gość gość
TYLKO NIE PIECZARA SAME WOLĘ JUŻ GORA

Gość gość
do finału powinny wejść rodziny które odpadły cała dziewiątka bez tej najgorszej trójcy Tym razem wybrali najgorsze rodziny

Gość gość
20.11.13 poprzedni zwyciesca miał katalogowe ? Uważam że w każdym pomieszczeniu miał coś swojego z tego co pamiętam to były podwieszane sufity i efektowne podświetlenia a wojtek nic od siebie nie dodawał

Gość gość
21.11.13 o witaj Kasiu z I edycji :)

Gość gość
nie ma co już oglądać, dobrze że to ostatnia edycja a dyrektor domu dziecka ma ode mnie Oskara za odegranie roli tatusia żmija i jej fajtłapa mogą wygrać bo przecież Rozenkowa tak chce i widz wzruszony tego pragnie

Gość gość
21.11.13 Skąd wiesz że to ona ?

Gość gość
żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa żmija i fajtłapa

Gość gość
a ja mam nadzieję że będzie III edycja :) Takie mamy czasy, nie możemy liczyć na dogodne kredyty, stabilną pracę czy wsparcie rządu w nabyciu mieszkania i jedyna szansa to tego typu programy !

Gość gość
ten program to nie tylko urządzanie mieszkań, także determinacja ambicje marzenia , Widzimy Ludzi w różnych sytuacjach życiowych, czasem naprawdę bardzo trudnych a mimo to dążą do lepszego jutra to daje do myślenia