Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
no tak ,ze wszystkich par przylgnęli do Agnieszki i Lukasza,który przypomina jej kochanego ex.Ja gdybym niała zal do ex i gdyby był niedobry uciekałbym od jego sobowtórów.Kocha go albo było mu z nim dobrze i zal d...ę ściska ,że to wszystko straciła

Gość gość
Poczytałam wasze komy i muszę się zgodzić z niektórymi,że najfajniejszymi uczestnikami wszystkich edycji byli Inferno :) zaczęłam szperać na FB i okazało się,że Rita kupiła to mieszkanie które urządzała!!Wpis jest z kwietnia czyli Świerza sprawa.Na zdjęciach z parapetówki widać Rybińskich i Piotra Goglewskiego.Fajnie,że jej się udało.Szkoda tylko ,że Marlena i Darek nie mogli pozwolić sobie na mieszkanie które urządzali...

Gość gość
Muszę się zgodzić z 12:06 tak postępuje zakochana kobieta,ale nie tędy droga.Żadna tą metodą nie odzyskała ukochanego,raczej sobie nagrabila i jaka krzywdę wyrządziła swoim nastoletnim dziewczynkom.Przegrana osóbka,nawet mi jej nie żal

Gość gość
Grzadzielowa na fejsie odpisała ludziom.

Gość gość
A mnie nie podoba się ta rodzina z piątką dzieci bo czytałam że mają piękne mieszkanie które dla picu przepisali na matkę i teraz udają że wszystko stracili. Poza tym nie lubię kłamczuchów i krętaczy i takich nieodpowiedzialnych osób, które same doprowadzają do tego że komornik siada im na majątek. Z resztą nie wyglądają na nieszczęśliwych z tego powodu, widać tam radość i beztroskę i dlatego coś mi za bardzo śmierdzi ta para. Nie budzą mojego zaufania. A dzieciaki już prawie dorosłe tylko dwójka młodszych, dadzą sobie radę.

Gość gość
co napisała na fb ?

Gość gość
(14:11) gdzie odpisała grzadzielowa bo nie widze

Gość gość
Co napisała Marta,jesteś jej znajomą,bo ttylko oni mają dostęp na fc

Gość gość
pewnie to,że rozstała się z Piotrusiem i nie chce go dłużej utrzymywać.Może wtedy odłoży sobie na mieszkanko albo na kredycik

Gość gość
Ja czułam,że tak będzie,ta ich wielka miłość to ściema,pod publikę,może żeby wywołać zazdrość.To nie miłość to sex

Gość gość
Pod swoim zdjęciem napisała poniżej.

Gość gość
Na oficjalnej stronie bod jest jej fotka w kucyku tam są komentarze ludzi poniżej ona odpisała.

Gość gość
Tak jest odpisała nie podoba jej się co ludzie piszą

Gość gość
Czy o tą wypowiedz chodzi,że ludzie czytają tytuł i myślą,że przeczytali książkę.Bo jeśli tak,to nas obraża,niby taka elokwentna a my matołki.Można było się po niej tego spodziewać

Gość gość
A nam nie podoba się to ,co ona wyczynia i co wygaduje.Widać nic do niej nie dptarło,taki typ,Ma charakterek-Piotrek uważaj!!!

Gość gość
Mądremu zwrócisz uwagę,to się zastanowi,pomyśli i wyciągnie wnioski-potrafi zmienić to co jest złe.

Gość gość
Haha paniusia hrabianka.

Gość gość
tylko jej słoma z butów wyłazi

Gość gość
Marta Grządziel : Moi drodzy w tym odcinku dla jasności ukazane są relacje miedzy innymi ludźmi .Program programem a ludzie potrafią się przyjaźnic ze sobą .To ze Łukasz jest podobny z mimiki do byłego mojego to świadczy ze nie mierze ludzi jedna miarą i nikomu z przeszłości nie ubliżam .A moje dawne życie zostawiam dla siebie i przestańcie doszukiwać sie jakieś zemsty bo nikt tu nie sieje zemsty jak niektórzy z Was .

Gość sandraloloo
Oglądam czasem i chciałabym by wygrały te dziewczyny ( nie pamiętam nazwiska jednak 25l wychowuje siostry)

Gość gość
ja tez oglądam i jestem całym sercem za Karoliną i Mieszko - bardzo fajna, sympatyczna, młoda parka :) Mają świetne pomysły na urządzanie wnętrz i są bardzo fajnie zgraną parą przyjaciół i partnerów :) Fajnie się patrzy na takie związki :) Natomiast całkowicie się z Wami zgadzam co do Marty i Piotra- robią jakieś przedstawienie seksualne w tym programie. Ona rzekomo była tak bardzo bogata w poprzednim małżeństwie, a teraz z miłości oddała się innemu. Myślę, że taka strategia jest bezsensowna z dwóch względów- po pierwsze Polacy to biedny kraj, mało kto faktycznie może sobie pozwolić na własne cztery kąty bez kredytu, na luksusy w postaci nowych samochodów czy długich wycieczek zagranicznych... ale ona to ponoć wszystko miała, więc pytam się czemu z tego zrezygnowała ? To jej problem jak potoczyła swoje życie. A druga rzecz, to jej rzekoma wielka miłość pod publikę z Piotrem... ciekawe jak długo potrwa?

Gość gość
Grządzielowa dlaczego nie zrzekniesz się nazwiska tego który uwięził cię w złotej klatce ? Skoro taki zły był.

Gość gość
21:49 - to jakiś cytat ?

Gość gość
Grzadzielowa ale lubisz film Pt. Ludzka stonoga ?

Gość gość
22:07 - łuhahahaha

Gość gość
Wy piszecie o tej blondynce która pierniczy o jakimś bogactwie który miała? O co chodzi?

Gość gość
Piotr jeszcze troszkę z nia posiedzi.Niełatwo spotkać bogatą kobitkę,mówię o takiej,która sama dzięki ciężkiej pracy dorobiła się majątku.One i owszem kupią drogi zegarek,sponsorują wycieczkę,pospotykają się z" niepracującym,ale wziąść go do domu i latami utrzymywać to b.rzadko taką spotkać"

Gość gość
nie o blondynce tylko o farbowanej brunetce-kocicy,która robi z ludzi idiotów.Co innego my widzimy a co innego nam wciska

Gość gość
Nie wiem tylko gdzie to niby bogactwo Marty teraz ze tak głupio piszecie o tym ze ten facet jest z nia dla kasy ,dziewczyna ma ciuchy ,sweterki co jakos nie wyglądaja na z******te ,chyba z lumpa je ma jakby kasista była to by dobrze sie ubrala niw mówie ze podczas remontu ale pomiedzy jak np jury przychodzi i do tego włosy nie zadbane makijaż tandetny tutaj nie ma złamanego centa.

Gość gość
Sorki telefon poprzestawiał mi litery.