Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Chyba balkon i piwnicę naraz. Albo znów jakiś ogródek integracyjny.

Gość gość
Podobno jutro uczestnicy mają kłaść papę na dachu.

Gość gość
Facet ,który jest prezesem i robi duże pieniądze nie jest płaczliwy,bo do niczego by nie doszedł.Ma jaja skoro zostawił i nie bał się Marty.Napewno wiedział,ze będzie go obgadywać i ośmieszać.Podoba mi się jego postawa-jest ponadto.Mając forsę mógł coś skomentować w prasie.,Ponoć chcieli przeprowadzić z nim wywiad.Ale on widać,że w odróżnieniu do Marty myśli o swoich dzieciach i nie chcial ich w to wszystko wciągac-wielkie brawa dla exmałżonka Marty-sorry zapomniałam jak ma na imię.

Gość gość
no tak, to jest chyba najgorsze jak rodzic wykorzystuje własne dzieci jako broń przeciwo ekspartnerowi nie zdając sobie sprawy, że robi im krzywdę.

Gość gość
A może sobie zdaje sprawę, ale jest egoistą i dobro dzieci jest mniej ważne niż osiagnięcie własnych celów.

Gość gość
Jutro balkon będą robić Dima posiał pole chce żeby rodzice jak wejdą czuli się jak u siebie przed chatą.

Gość gość
ale trzeba byc prostacka szmatą żeby mając córki panienki wyginać się z doopą jak kotka w rui i mówić że z Piotrem chodzi do łóżka i inne ekspansje seksualne współczuje byłemu takiej idiotki, w ogóle dziwię się że z nią był , pewnie latała po mieście jak suka z cieczką i łowiła

Gość gość
[18.44 ] Nie przesadzasz z epitetami koleżanko ? Nie rozpędzaj się tak bo sama wychodzisz na prostaczkę. Ja uważam że ta cała Marta po to występuje w programie żeby pokazać eks mężowi co stracił. Czyli że jest piękna, mądra i seksowna i znalazła sobie faceta który ją uwielbia. Nie przewidziała tylko że będzie pod jej adresem tyle negatywnych komentarzy i pewnie jest o to zła. W każdym razie babka ewidentnie prowadzi grę i jej obecny facet jest w tej grze pionkiem.

Gość gość
A ty co się wtrącasz . Każdy pisze co chce dobrze napisała.

Gość gość
Moze tak jest jak piszesz,ale po drodze kogoś "zdepcze" a co tam.Nie liczy się z nikim i z niczym .Ja czekam kiedy odpadnie i skończy się ta żenada.

Gość gość
a dlaczego mam nie przesadzać z epitatami ? włascicielem internetu jesteś czy co ? hahahaha :D będzie tu cenzure wprowadzać i pouczać, chcesz pisać mdłe komenciki to idz na oficjalną stronę Bitwa o Dom albo FB , tu sie gada co chce a jak sie nie podoba to nie musisz tu siedzieć, sio !

Gość gość
Czegoś nie rozumiem.Czy Marta nie myślała tak się zachowując,że nawet jak skończy się program,to jeszcze kilka lat będzie się ją kojarzyć z......Chyba,że przefarbuje sobie włosy i zrobi operację plastyczną.Może na rudo-adekwatnie do jej charakterku

Gość gość
ktoś tu pisze o prymitywach ? Polecam przypomnieć sobie katarzynę szczpanową z pierwszej edycji. Prostactwo jakich mało. Niech sie lepiej zajmie yanuszkiem bo jej sponsor się skończy. w drugiej edycji był gipsiarz amator, też beznadziejny. no i zakłamani do granic morzliwości rybińscy. na szczenście ludzie nie nabrali się na ich chorobę

Gość gość
ona piekna, madra, seksowna? w którym ujęciu? bo chyba mnie coś ominęło. jakoś nie potrafię się dopatrzeć ani jednej jej mądrej wypowiedzi , nie potrafię dojrzeć ani jednego ujęcia na którym pięknie wyglądała wręcz przeciwnie oraz nie widziałam ani jednego ujęcia na którym wyglądałaby seksownie, proszę nie mylić z wulgarnie bo to akurat widziałam. Jedyna osoba która może uważać, że jest piękna, mądra i seksowna to chyba ona sama, jestem pewna, że jej partner równiez tak uważa tylko gra w swoją grę. Jego poziom intelektualny jest znacznie wyższy od jego partnerki i nie ma możliwości żeby tego nie zauwarzył, wyglądem również przebija ją na głowę.Cóż za niedopasowanie.

Gość gość
czy ja wiem czy on taki mądry i przystojny? przy swojej partnerce może tak.

Gość gość
ja wcale nie napisałam, że on jest madry i przystojny, tylko, że jest inteligentniejszy od niej i lepiej od niej wygląda, ale bez przesady.

Gość gość
{21.33} A kto napisał że jest piękna i mądra ? Bo ja doczytałam się że tylko ona siebie za taką uważa. Czytaj dokładnie bo masz problem ze zrozumieniem prostego zdania a twój intelekt wcale nie jest wyższy niż u Marty i do tego walisz byki. Przyganiał kocioł garnkowi hehe

Gość gość
Dużo osób ją krytykuje ale u ciebie zauważyłam szczególną nienawiść. Musisz znać ją osobiście i musiała zaleźć ci za skórę skoro zachowujesz się jak wściekła krowa. Szkoda że nie jesteś taka odważna i nie napiszesz tej babce wprost ostrego komentarza tylko tutaj cwaniakujesz. Z ciebie to dopiero podła , fałszywa i brudna szmata. A do tego tchórzliwa. Jak się teraz czujesz ? Sądzę że takie zero jak ty niewiele to ruszyło.

Gość gość
Jaka ożywiona dyskusja jak jest temat Marty. Co to będzie jak odpadnie....

Gość gość
21.25. Z ciebie to dopiero prymityw. Boże widzisz i nie grzmisz !

Gość gość
22:44 - nie zesrej się z przejęcia - choć dla ciebie byłoby to dobre , schudłabyś

Gość gość
Ale ta Marta was uwiera .

Gość bambo rambo
Nie wierzę w to co tu czytam :o

Gość gość
tak tak katarzyna kraus - mistrzyni designu :D ale z drugiej strony co się im dziwić, tamta edycja robiła mieszkania pod swoje potrzeby, może poza katarzyna i bartkiem - na siłę podlizać się z logiem programu w przedpokoju czy schowki w podlodze- w bloku? :D :D Inferno solidnie zapierdzielał ale g....o z tego ma :)

Gość gość
Zdaje się ze ta z pierwszej edycji Katarzyna Krauze też tych dzieci miała dużo. Coś tam było że ona paliła na balkonie fajkęw międzyczasie dziecko cycem karmiąc :( Ci w tej edycji też mają dziec***ełno.

Gość gość
Tak jak myślałam, zero honoru. To w końcu co ta Marta ci zrobiła ? Odbiła chłopa czy zazdrościłaś jej bogactwa ? Bo jesteś od początku programu szczególnie .. hmmm zaangażowana w gnojeniu tej kobiety. Każdy tu zajrzy, coś napisze, a ty chyba po nocach nie spisz i twoją obsesją stało się to forum i Marta. Jak piszemy o kimś innym robisz wszystko żeby temat znowu zszedł na Martę i wtedy jesteś w swoim żywiole.Nie przepadam za tą kobietą i działa mi na system ale nie aż tak żebym miała ją wyzywać od szmat. Nieźle masz zrytą bańkę. Była już tutaj taka psychiczna Ciuryło-Michura ale ona chociaż na fb miała odwagę napisać co myśli.

Gość gość
Pewnie dawna koleżaneczka marty. Skłóciły się i teraz mści się w komentarzach :-D

Gość gość
Ja pier(d)olę. Katarzyna Rybińska do dziś nie pogodziła się z przegraną. Nadal tu siedzi. Zajmij się synem bo pozjada śrubki z łóżka

Gość ciuryło wichura
Wiecie co robić.