Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość Miretta98

Wasze pytanie, prosze o pojedyncze. Data urodzenia (dzien, miesiąc, rok), Imię. Oraz pytanie jesli dotyczy ono partnera to prosze rowniez o jego imie, i date urodzenia.

Gość ja proszę
bez danych, pytanie ogólne na miłość

Gość ona zawsze tu
Agnieszka 7 wrzesien 83 on Luca bliznieta 83r. czy odezwie sie jeszcze do mnie i czy sie spotkamy?

Gość Po co tobie moje imię? [cool]
02.05.1985 Mam przed sobą długie czy krótkie życie? :classic_cool: Imię na literkę P. :classic_cool:

Gwiazdy w obecnym ułożeniu są bardzo przychylne spotkaniom o naturze miłosnej, lecz nie jestem pewna czy on zechce coś z Tobą, bo może pojawić się inna, strzeż się

kurtyzanka - my tarociści nie korzystamy z mocy demonów. To bardzo niebezpieczne istoty, którymi zajmują się tylko upadli.

po co tobie moje imię - imię określa w pewnym stopniu aurę człowieka - ilość samogłosem itp. Tak więc widzisz, jest to ważne

Gość ja proszę
tak to prawda ze sa przychylne :) ale mam chlopaka wiec kogo masz na mysli?

Gość Po co tobie moje imię? [cool]
W moim imieniu są dwie samogłoski, proszę zobacz co widzisz w kartach. :D

Gość zuzanna jesienia
stawiasz karty na bacznosc?

Gość bere bere bere riki tiki
Paulina, 16.04.1993r. Czy i kiedy czeka mnie przypływ gotówki? Czy będzie duży?

A więc panno P. Proszę podaj pytanie konkretne i imię- nic ci to nie szkodzi, albo nie jestem w stanie określić twojej czakry i aury :(

Gość jolasia1993
Jola ( 13.12.1993r. ) Mirek ( 15.05.1992r. ) Czy On mnie nadal kocha? Kiedy sie do mnie odezwie? Czy wrocimy do siebie? Z góry dziękuję;*

Paulina, 16.04.1993r. Czy i kiedy czeka mnie przypływ gotówki? Czy będzie duży?

Gość hannannaaa8989
10.10.1989 hania .czy będe mieć dziecko?

bere bere riki tiki - karty szepczą mi, że te wakacje otrzymasz wyjątkową ofertę pracy, lecz nie obędzie się bez wyrzeczeń. Będziesz miała wątpliwości, ale nie bój się - ryzyko się opłaci. Praca będzie płatna ale jak już wspomniałam - będzie miała swoją cenę, z tego co widzę

Gość ja.cie.krece
Jak się weźmiesz do roboty, to jest szansa że przypływ gotówki będzie.

Jolu - w tym roku czakra miłosna jest niespotykanie silna - jest to efektem roku następującym po roku przestepnym, który był w zeszłym roku (2012). Zaplątane nieco, ale to prawda. W tym wypadku karty nie powiedziały prawdy, lecz kości rzucone zawsze ujawnią prawdę. Czeka cie wiele trudów na wyboistej scieżce tej miłosci, ale w końcu zatriumfujesz

czemu nie chcesz zdradzic zrodła swojej mocy? dlaczego jesteś tak głupia i pomagasz demonom zwodzić ludzi? nie mów mi, że tarot jest dobry i służy dobremu bo Biblia wyraźnie mówi z czym jest związany. Przeczytaj dzieje apostolskie 16:16 i tego robić nie wolno!!! Przeczytajcie sobie księgę powtórzonego prawa 18: 10-12 i nie dajcie się zwieśc demonom, wy, którzy uważacie się za chrześcijan!

Paulina, 16.04.1993 - czy przez tę ofertę pracy nie pójdę na studia? Czy wiąże się z wyjazdem? Bardzo nie chcę zostawiać ukochanego.

Haniu - jak wcześniej wspomniałam ten rok sprzyja miłości i romansom, lecz nie tyczy się to potomstwa. Widzę tu jakiś mrok, pewną nieczystość. Być może będziesz miała problemy z zajściem w ciążę, lub gdy już w nią zajdziesz problemy zdrowotne mogą się odezwać...

Gość ja.cie.krece
Mam pytanie do pani wróżki - na jakiej podstawie pisze Pani te wszystkie bzdury? Jakie ma Pani naukowe dowody na poparcie swoich tez?

bere bere bere riki tiki - nie jestem pewna, lecz chyba chodzi o wyjazd, bo widzę ściężkę - symbol podróży. Ukochany wytrwa z tobą, lecz czeka was ciężki okres, miej to na uwadze

Paulina, 16.04.1993 - czy przez tę wyjątkową ofertę pracy nie pójdę na studia? Czy wiąże się z wyjazdem? Bardzo nie chcę zostawiać ukochanego.

Gość hannannaaa8989
czyli będe miała dziecko czy nie ?jakie problemy zdrowotne?

Gość to prawda z tymi demonami!
doświadczyłam tego na własnej skórze, przez tarpt stałam się wrakiem człowieka! to piekielne narzędzie!

kurtyzanka - ciekawy nick jak na taką zagorzałą katoliczkę. Chyba że to prowokacja? Każdy żyje jak chce, ja zostalam moją mocą obdarzona przez Naturę, tak jak Einstein wybitną inteligencją. Nie masz pojęcia o demonach i o ludziach , którzy je wykorzystują i zawierają z nimi pakty. To jest czarna magia i największe zło.