Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Agnieszko - niestety, na taką odległość w czasie nie jestem w stanie spojrzeć, nie jestem dostatecznie silna, co najwyżej kilka miesięcy... Co do pracy - u ciebie natomiast widzę, że bardzo ci na tej pracy zależy, nie martw się wkrótce szefowie dostrzegą twoje starania :)

Gość A można tak anonimowo?
Do czego służy ta data? Czy można otrzymać wskazówkę bez podawania takich danych? W tej chwili martwi mnie stan mojego zdrowia i stan małżeństwa.... E.

Gość zebra zielona
w jaki sposob dostrzega? widac cos?

Joanno - allegro? czyli sprzedajesz jakiś badziew? pewnie amulety. Proszę Państwa - wszelkie amulety i inne artefakty niedziałają jeśli sama osoba która ma je nosić nie przekaże cząstki energii w ów przedmiot, nie zwiąże się z nim. Nie wierzcie tej" wróżce" -widać, że zależy jej tylko na pieniądzach a nie na pomaganiu ludziom

Gość jadwiga dwiga dwige
20,05,75 co z moja pracą i co nowego

Gość gosikx123231x
Ddziękuję kochana. Ma.m nadzieję ze nie stracę pracy:-(

E. - niestety, beż daty i imienia nie można określić znaku zodiaku i innych wbrew pozorom ważnych detali. Np. w każdym roku, okresie czasu jest inny przepływ wnergii itp

Gość ej ty wrozka
Jak bylbyli KOCHANI o bys im tego GOWNA nie serwowala!!!! niszczysz naiwnym ludziom zycie!

Gość gosikx123231x
Kochana jeżeli bys jeszcze mogła powiedz mi czy on coś do mnie czuje ? Gosia 23.04.1992 i dawid 17.12.1990

zebro - dostrzegają twój trud i zaangażowanie, lecz nie dają tego po sobie poznać, zebyś nie spoczęła na laurach :) jadziu - sformułuj pytanie, bo nie wiem o jaki kontekst Ci chodzi :) gosiu - nie martw się, barwy twojej przyłości są jasne

Joanno - widać brak ci doświadczenia jeśli tak długo odczytujesz Znaki - doświadczenia i umiejętności szybkiego czytania Znaków, szybkich rąk pewnie także...

Ilona 15 styczeń 1983 Szczepan 18 sierpień 1982 jak ułoży się nasza sytuacja mieszkaniowa po ślubie?

Gosiu - on jeszcze sam nie wie, jeszcze się waha... Ale możesz mu pomóc w tych rozważaniach - nie daj mu czekać

Gość gosikx123231x
Ufffff to dobrze bo bym się załamała jak bym straciła pracę a odpowiesz mi jeszcze na tamto pytania i już Cię nie mecze:-)

Ilona - Jak wiadomo obecnie na rynku jest problem z mieszkaniami, z tego co mówią mi karty nie potrafię jednoznacznie Ci odrzec... Zbyt wiele Znaków i interpretacji nakłada się na siebie i przesłania mi Obraz

Gość gosikx123231x
To co mam zrobić kochana by się nie wahał?

Gość Hej to ja zapytam tak
Agnieszka 14.08.1977 co mnie czeka w maju w sferze uczuć?

Gość jadwiga dwiga dwige
czekam

Gość zebra zielona
ja tez jeszcze raz jesli mozna... kiedy i czy w ogole uda mi sie zajsc jeszcze w ciaze? czy dzidzius urodzi sie zdrowy? aga 19.05.76

Gość gosikx123231x
Tak:-) dziękuję jesteś super

Joanno - daruj sobie proszę te autoreklamy i bzdury zarazem... Gosiu - ty jednak znasz go najlepiej i to ty musisz zdecydować - choć mogę ci poradzić jako kobieta - przejmij inicjatywę :) Agnieszko - wiemy wszyscy, ze wiosna to czas rozbudzania się u ludzi uczuć, zresztą u zwierzą także, co widzimy choćby po psach :) u ciebie na horyzoncie niebawem pojawi się pewnien mężczyzna, lecz nie powiem wiecej, bo ma strasznie słabą aurę... Jednak pamiętaj - to ty musisz zrobić pierwszy krok, pozdrawiam

Gość Hej to ja zapytam tak
pozdrawiam Cię i dziękuję. Kurcze taka słaba aura? martwi mnie to.

Joanno - jesteś śmieszna, wróżka nie pomoże zajść w ciążę, to muszą zrobić jednak ukochani :) zebro - dzidziuś urodzi się zdrowy, choć widzę, ze na początku będziecie odczuwali strach, ale to nic poważnego. kiedy zajdziesz w ciążę - nie wiem, naprawdę. Jak już mówiłam mogę przewidzieć przyszłość tylko na 3-4 miesiące w przód, może trochę dalej. Wnioskuję więc że w czasie, któego nie potrafię określić, czyli po owych 2 do 5 miesiecy

Agnieszko - nie martw się , utrudnia to tylko przewidzenie mi jego przyłości

Uwaga kochani - przerwa, muszę odpocząć... WZNAWIAM TEMAT O GODZ 21.50 , moze wcześniej :)

Gość zebra zielona
dzieki Miretto

Gość ja też chcę...................
Halina 28.11.1956 Czy mój związek się rozpadnie? Bardzo dziękuję za odpowiedź

Gość jest 21,53 gdziez
ona