Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z facetami jest

czy facet wyksztalcony moglby byc z niewyksztalcona ?

Polecane posty

Gość wiele szcześliwych jest par
nawet bez dyplomy, ten dyplom tacy jak Ty moga sobie włożyć..w ;) liczy sie charakter jednej i drugiej strony, liczy sie wartość, inteligencja bez tego klapa .

Gość tacy są najszcżęsliwesidfgbhn
mnie sie wydaje że autor jest jakim ś niedowiarkiem i po prostu chce konkretów w jakiejś sprawie :D

Gość wyksztalcona mama
jestem z facetem ktory skonczyl techikum a ja jestem po studiach.juz 5 lat razem.niestety to jest bariera.jest inteligentny I oczytany ale to nie wszystko.studia ucza czlowieka inngo podejscia do zycia wiekszego obycia.a poza tym niekiedy jak sie poklocimy to slychac ta jego zazdrosc ze ja niby magister to powinnnam wszystko wiedziec.takie ironiczne teksty.to niestety wychodzi po jakims czasie.kiedys ktos powiedzial mi swieta prawde ze wyszktalceni powinni sie laczyc z wyksztalconymi.okrutne ale prawdziwe

Jest po prostu cos takiego jak studencki sznyt. Studia na dobrej uczelni, to nie tylko wiedza, ale takze kontakty, spotkania, takze imprezy, imprezy kulturalne, pewnego rodzaju obycie i poszerzenie horyzontow. Tak jak powiedzialem i napisala kolezanka wyzej - pewne rzeczy zaczna wychodzic po czasie.

dzieki za konstruktywne opinie;) w temacie

No ale jesli jest inteligentna, oczytana i otwarta na swiat, to mysle, ze powinno byc ok;) Kobietom, zwlaszcza jesli jakos wygladaja, troche wiecej sie jednak wybacza.

najlepiej odrazu pytac jakie ma wykształcenie i gdzie pracuje dana osoba przynajmniej oszczedzi sie czas na poznawanie

Maciek B. - a nie uwazasz, ze im bardziej ladniejsza kobieta w sensie wystrojona, 'zrobiona' tym uwazana za watpliwa, wrecz glupsza, wiec inteligencje musi udowodnic ?

Gość też jestem po studiach
nie dyskwalifikuję nikomgo kto studiów nie ma ale zgadzam sie z tym co napisała ta pani " wykształcona mama " bo niestety ale jakoś tak jest że w kłótni wychodzi że ta osoba bez studiów zarzuca nam że wielka pani magister itp...a kłótnia nie ma nic wspólnego ze studiami tylko niestety wychodzi fakt że to tama osoba ma kompleks jakiś że tych studiów nie ma ..

Inteligencji nie trzeba udowadniac, to sie widzi od razu. Mi wystarczy 10 minut rozmowy. Chociaz zgadzam sie, ze jesli kobieta jest atrakcyjna, to musi bardziej sie postarac, zeby byc traktowana powaznie jako wspolpracownik, partner itp, a nie jedynie jako obiekt seksualny.

Gość też jestem po studiach
jasne że często moga być wartościwosi ludzie z mniejszym wykształceniem bo wykształcenie to nie wszystko ale niestety często ludzie o podobnym wykształceniu mają podobne priorytety a ci z mniejszym wykształćeniem mają stosunek lekceważący do nauki [ spotkałam sie z takimi opiniami ] nie mówię że to reguła aleee

jestem facetem i moje wykształcenie jest podstawowe, nie wiem jak znależć babe do ruchania, nie bardzo umiem radzc sobie w zyciu, to że jestem wulgarny nie oznacz aże nie jestem kobietą. Maciek B jesteś bi ?

Gość a niektórzy są dabile jakieś
zrozumcie że ludzie dobierają się pod względem 1 wykształcenia 2 atatusu ekonomiczno- społecznego 3 i innych ważnych rzeczy ...... Zbyt duże różnice dzielą ludzi i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!! ps oczywiscie czasem stary bogaty wykształcony facet weżmie młodą dupę bez szkoł tylko dla celów pierdolenia jej ot co ... w temacie

Gość autorze /rko lecz się
autor/ka ma niesamowite kompleksy :D i chora głowę ,że wypdorukował/a kolejny ten sam identyczny z 1000 podobnych.Trzeba byc wałem

Gość zazdrośnicy tych którym
sie powiodło SAM TEMAT JEST ODZWIERCIEDLENIEM UMYSŁU AUTORA ;D nie sądzicie , że jego podłoże to mech ;'l:D Wsród moich przyjaciół jest masa takich zwiazków i mają sie dobrze :) a włsnie 'inteligencja'' po rozwodach :D

nie robcie syfu z mojego tematu.

wracajac do tematu ... czy brak pracy kobiety jest wieksza przepascia dla ustatkowanego robiacego kariere mezczyzny niz roznice w wyksztaceniu ?

To zalezy jak sie umowili, ale partnerka bez pracy jest jednak duzym balastem, bo automatycznie powoduje obnizenie standardu zycia takiej pary, czy pozniej rodziny.

spierdalaj crem

Gość jasne że tak:D
i jest :Da co boli :D

Gość Radio FAMA
A ja zrobie sobie technika i bede zarabiac kupe pieniedzy

Gość były ksiadz i tez
pod jednym dachem z rozwódką gospódką wiejską w dodatku bez studiów

Gość Radio FAMA
Wszyscy pekna z zazdrosci

Gość jatylkopytam
co z tymi postami? co sie dzieje?

Gość Misiek222233
nie ma szans prędzej, czy później tobie nie raz wypomni, że nie masz szkoły skończonej.

ale nie chodzi mi o to, czy brak studiow zostanie wytkniety i kiedy, ale czy mezczyzna chce wchodzic na powaznie w taka relacje z kobieta niepracujaca badz z byle jaka fiz praca ... czy mysli powaznie o zwiaku z taka kobieta znajac na czym stoi czy moze skresla ja na starcie nawet jesli mu sie podoba, bo uwaza ja za marne byle co?

Gość ałłą
sdfghjkl