Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z facetami jest

czy facet wyksztalcony moglby byc z niewyksztalcona ?

Polecane posty

Gość to powyzej
pisalem do wreszcie zrozum

Gość atak niewyksztalconych
kafeterianek mowi sam za siebie

Gość patkaaaa3333
"nie z wyzszej szkoly tego i owego, ale z elitarnej ,zagranicznej uczelni, z dobrego domu z tradycjami NIGDY nie wezmie na stale niewyksztalconej kobiety. ale co wy, parweniusze, mozecie wiedziec na ten temat" Juz pisalam wczesniej, ale widzę, ze dalej prowadzisz jakies wywody. Moj maz skoczyl doktorat (PhD) w Londynie. Jego rodzice obydwoje wyksztalceni i na stanowiskach. Tata - dyrektor firmy manufakturujacej, a mama kierowniczka banku. Moj maz jest jesynakiem, czyli 'synek mamusi'. Ja pochodze ze wsi, tata zostawil moja mame jak zaszla w ciaze i nigdy nas nie odwiedzil. Ale placil alimenty. Moja mama wychowywala mnie z babcia, nigdy zadnego innego faceta nie miala. Tak jak pisalam, skonczylam jedynie studium kosmetyczne, chociaz w podstawowce i liceum bylam jedna z najlepszych uczennic ze srednia zawsze powyzej 5.0. Na studia w duzym miescie jednak nie mielismy pieniedzg i dlatego skonczylam tak jak skonczylam. Nie uwazam sie za osobe wyksztalcona, bo co to jest studium... to nic. Ale nie uwazam sie za osobe glupia. Czytam ksiazki, interesuje sie tym co sie dzieje na swiecie, znam dwa jezyki obce i moge porozmawiac z mezem na kazdy temat. Nigdy jeszcze nie nazwal mnie 'glupia' ani nie wyniosl sie z tym, ze on ma studia i doktorat a ja tylko studium. Wiec chill laska, bo generalizujesz na maksa. To, ze ty nie znasz takich par, nie znaczy, ze ich nie ma 🖐️

Gość dlaczego tak jest?
faktycznie ludzie wykształceni powinni łączyc się znam parę gdzie ona ma dwa fakultety o on LO i niestety rozstali się facet chmski w czterech ścianach, na zewnątrz miły aktor,na boku kochanka myślę,ze facet jest zakompleksiony i kipiał z zawiści do swojej partnerki niechby ten burak poszedł na studia ,wiedziałby przynajmniej jaką cenę,ile wyrzeczen,nieprzespanych nocy,stresu itp one kosztują

Gość groo
jedno wam powiem: ci co sa za tym, że jest to możliwe i wypali taki mezalians, to niewykształcone osoby, zaś ci którzy twierdzą, że po zawodówce czy liceum człowiek nie umie się zachować i jest przez to agresywnym brakiem "bo studia uczą obycia", daje dowód że sam mało na tych studiach sie nauczył. a bardziej prawdopodobnie nabił głowę teorią o wszystkim i niczym, której za góra 15 lat nie bedzie juz pamiętał a o ludziach i prawdziwym życiu wie bardzo mało.

Gość elitarne to co chyba medycyna?
elitarne to co chyba medycyna? x dzisiaj jak chłopak skończy studia to taka sobie może znaleźć ze to szczeka opadnie po prostu i tyle bo 2 razy więcej kobiet kończy studia

Gość tak mam tego jedynegobnm,
jasne tłumaczcie jak chcecie , tym którzy poróżniają jednych i drugich Głupi człowiek takim sie urodził i takim juz pozostanie, wiec daremne wasze przykłady , tłumaczenia;) Mój partner jakoś mnie jeszcze nie wyzwał ''od głupich '' :) i w żaden sposób nie poniżył, to człowiek o bardzo wysokiej kulturze osobistej :)i nie tylko , pewnie poziom podstawowy nie miałby wiekszego znaczenie dla niego ::)))