Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z facetami jest

czy facet wyksztalcony moglby byc z niewyksztalcona ?

Polecane posty

Gość przeczytaj i wyciągnij wnioski
każdy człowiek wykształcony, co poświęcił kilka lat na naukę będzie chciał się wiązać z ciemniakiem czy z "operatorką" solarium, jasne.

Gość nie widzę zadnej madrośc ;)
Autor nie potrafi skleic prostego zdania ;) pewnie mgr ma w kieszeni ;D./? Tak, pochodze ze wsi nie wstydze sie tego :) mój partner równiez wieśniak ;))słynny specjalista który tak samo jak ja nie wstydzi się swojego pochodzenia :D Autor stosuje dosyc drastyczne metody pozyskiwania danych :D w postaci idiotycznych tm:D Wies nie przeszkadza w zdobywaniu wiedzy i poszerzaniu horyzontow.:)Takie stereotypy sa dobre dla tych mieszkancow miasta, ktorzy wlasnie maja IQ na poziomie chomika i nie znaja swiata. :D to ze ktoś ze wsi nie znaczy że nie ma stałego zajęcia :):)..ale to nie tu :)takze widac kto tu mądry ;D

Gość myślę ze 5 dniach
myślę ze 5 dniach rozwód wezmą

Gość w Polsce 2 razy więcej
w Polsce 2 razy więcej kobiet kończy studia niż mężczyzn jak mężczyzna na skończone studia to może sobie taka znaleźć ze to szczeka opadnie wszystkim na około czemu by miał brać ze niewykształconą nie rozumiem ja np. mam poczucie ze stoczyłam się 2 warstwy niżej będę szczęśliwa jak znajdę po zawodówce chłopaka

Gość mam hjkumjynhtbrefd
rozpczełam studia, ale szzybko je skończyłam /;D bo nie wyrobiłam (praca) musze ponownie zacząc od przyszłego ..bo czuje siez tym nie bardzo,

Gość mam hjkumjynhtbrefd
co znaczy niewykształcona? Bo cos koarzy sie wszytskim z wieśniarą w gumaczkach która pasie owce ;)

Gość a co złego w tym hgj
kinga stefanka :) owszem dlaczego nie mógłby być :)) skoro jest dobrym bardzo fajnym sympatycznym facetem ,który postrzega starania drugiej strony i nie tylko i co wazne potrafią sie dogadywać

Gość reedbuul
Pewnie że może.Jestesmy tego przykładem

Gość reedbuul
Pewnie że może.Jestesmy tego przykładem

Gość reedbuul
nikt mądry nie utworzyl tego tematu, smutne

Gość patkaaaa3333
"każdy człowiek wykształcony, co poświęcił kilka lat na naukę będzie chciał się wiązać z ciemniakiem czy z "operatorką" solarium, jasne." Taa rzeczywiscie jasne :D Moj maz - skonczony doktorat z inzynierii. Ja - studium kosmetyczne. Szczesliwe malzenstwo od ponad 6 lat a w razem juz prawie 10 lat. 🖐️

Gość konserwatyzm ideologią
dokładnie znam dyrektora banku z dziewuszka z małego holetiku w recepcji , on po rozwodze z panienka po studiach powiedział że nigdy wiecej takiej karierowiczki , przykładów jest mnogo,ludziom wykształconym lepiej sie żyje z normalnym kobietami

Gość koniec tematuufg
tutaj nie pownnobyć zadnego odzewu :)w kierunku autorka/ki analfabetki/y, kazdy ma inne podejśicie do zycia :)

jestem autorka analfabetka po liceum bez pracy i jakichkolwiek persektyw, bo wiocha niewatpliwie ogranicza mimo, iz temu tu zaprzeczacie, a raczej przeczycie sami sobie tym co piszecie, bo nie umiecie czytac ze zrozumieniem. gdybym miala napisac cos wiecej o sobie, to czuje sie gorsza ze wzgledu na to jak inni mnie postrzegaja. studia to dzisiaj norma, kazdy (99%) je konczy, wiec to zadne wysokie gory. ja czuje sie glupia dziewczyna i niewatpliwie madra nie jestem w zaden sposob, bo moje horyzonty myslowe sa bardzo ograniczone. mysle teraz, ze same studia i dobra praca nic by chyba nie zmienily i nie wplynely jakos rozwojowo na mnie sama.

Gość zasada jest taka
ze malo ambitna kobieta nie zrozumie ambitnego faceta dlatego nie chce niewyksztalconej kobiety

Gość wiecej jes glosow
na mieee

Gość kochamwasjakberlin
wita was prostaczka :) bez eilitanych studiów :)) z wykształciuchem z wioski

Gość wrócł sie zacznie
auto wrócił z dorobku , pełen jadu?

/zasada jest taka ze malo ambitna kobieta nie zrozumie ambitnego faceta dlatego nie chce niewyksztalconej kobiety / a jesli kobieta bylaby w stanie zrozumiec ambitnego mezczyzne to czy jej brak wiedzy bylby dla niego przeszkoda w byciu z nia ? nie mozna tez zwlacac winy na brak ambicji kobiety, bo moze sama chciec sie dalej ksztalcic, ale nie miec pracy, srodkow finansowych na o czy tez moze jej tak dobrze nie isc z nauka, chciac to nie zawsze moc

Gość ale nie mniert oce
komus najzwyczajniej w świecie to nie pasuje

Gość ale nie mniert oce
a kto jest bez pracy?????? Nie masz kasy??? mogę pozyczyć

Gość sedrftgyuiuytrewq
bałabym sie bardziej faceta bez mgr niż czegokolwiek

Gość tez nie bylabym
z facetem bez studiów, dlatego nie dziwie się ze wyksztalcony facet nie chce niewykształconej , musi być równowaga

Gość tez nie bylabym
i nie ma to nic wspólnego z miejscem zamieszkania

Gość wreszcie zrozum :)prawde :)
facet ze studiami najczęściej stroni od walnietych karierowiczek po studiach :) skad tyle kobiet i meżczzyn sie przekonało :D

@jak to z facetami jest: wiele zalezy tez od tego co ta kobieta soba prezentuje, czy jest obyta, oczytana, rozgarnieta, czy mozna z nia porozmawiac na rozne tematy itp. Krotko mowiac czy nie jest tłukiem, z ktorym wstyd pojsc do znajomych. Jesli nie ma tych cech, to taki facet na dluzsza mete bedzie sie z nia zwyczajnie nudzic.

Gość wreszcie zrozum :)prawde :)
autor nie daje za wygraną ::))))))) hee :) głupcom sie wybacz , nich sie bije żegnam !

Gość facet wyksztalcony, ale
nie z wyzszej szkoly tego i owego, ale z elitarnej ,zagranicznej uczelni, z dobrego domu z tradycjami NIGDY nie wezmie na stale niewyksztalconej kobiety. ale co wy, parweniusze, mozecie wiedziec na ten temat...

Gość to powyzej
to wlasnie przyklad kompleksu