Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuska123

Po Norweskiej i co dalej :)

Polecane posty

Gość Karola21
No właśnie dziewczyny, jak chce nam się słodkiego to najlepiej zjeść sobie pomarańczę, gruszkę, czy nawet banana, poziom cukru się wyreguluje a my nie dostarczamy pustych kalorii.. ja tez mam ogromny problem ze słodkim.. po 3 tyg bez grama cukru zjadłam całe delicje na raz;/ miałam straszne wyrzuty sumienia.. dzisiaj tez juz sie najadłam na zapas, bo od jutra kapuscianke zaczynam hehe i tak to ze mną jest ;) co do rozwolnienia to mam nadzieje, że będę miała, naprawdę.. na norweskiej byłam w ubikacji 2x a stosowałam 10 dni to jest jakaś masakra, musiałam sobie pomagać "domowymi sposobami" wiec jakby teraz nawet taka dolegliwosc nastąpiła to bym sie cieszyła, pewnie wyszłoby na zdrowie hehe.. a wiec jutro startujemy, a tymczasem jeszcze 10km do przebiegnięcia dzisiaj :)

Nowa przykro mi z powodu rozwolnienia ja nie mialam takiego problemu :( Moze sprubuj jeszcze dzien i tak masz zupke jak nie ustapi to przerwiesz ale mam nadzieje ze nas nie opuscisz???????

Nowa przykro mi z powodu rozwolnienia ja nie mialam takiego problemu :( Moze sprubuj jeszcze dzien i tak masz zupke jak nie ustapi to przerwiesz ale mam nadzieje ze nas nie opuscisz???????

Nowa przykro mi z powodu rozwolnienia ja nie mialam takiego problemu :( Moze sprubuj jeszcze dzien i tak masz zupke jak nie ustapi to przerwiesz ale mam nadzieje ze nas nie opuscisz??????? Cikwoj ja tez tak mialam zajadalam sie czekolada gorzka czarna i pozniej chipsy i oszukiwalam siebie sama ze to nie duzo kalori czarna gorzka czekolada i chipsy light heh a to byla bomba kaloryczna w 3 dni potrafilam 3 kilo przybrac na wadze heh pozniej kapuscianka ona mnie nauczyla troche rozsadku no i zmniejszyla zoladek i nawet jak mialam napady na slodkie to zjadalam ale w malych ilosciach bo zoladek duzych ilosci nie przyjmowal a jak zjadlam o kostke czekolady za duzo to az mnie mdlilo i teraz jest ok nie mam az takiego wscieku na slodycze heh :) Ale moze rzeczywiscie kazdy inaczej reaguje na dietke : Ewicwik kochana a jak u ciebie napisz prosze ???:)

Gość nowa2013
karola dobra jesteś z tym bieganiem też bym chciała do 10 km dojśc jutro 6.15 pobudka i mam nadzieje ze chociaż z 3 pobiegne

Hej dziewczyny! Nie pisałam od rana, bo byłam poza domem i nie miałam dostępu do internetu. U mnie dietka przebiega ok, staram się jeść jak najwięcej zupki bo ona rewelacyjnie mnie oczyszcza. Jutro się odezwe, pozdrawiam!!!

Gość nowa2013
a tak wogóel to tez sie ciesze ze mnie tak po yej zupie przecisciło -naturalnie na norweskiej też miałam problem

Gość cikwoj
A ja się czuję okropnie.. tyle zjadłam słodkiego, ze aż niedobrze mi się robi. Nawet już nie chcę stawać na wagę. A co myślicie dziewczynie o diecie 3D CHILI, czy 36s? Ktoś próbowal/słyszal?

Nowa ale masz w planach jeszcze dzionek czy juz zrezygnowalas???? I nie opuscisz nas prawda????

Gość cikwoj
Zamówiłam właśnie Dietę 3D chili , zobaczymy co z tego będzie. Jak nie spróbuję to się nie dowiem. Przynajmniej się dowiecie dziewczynki, czy warto jest !

Hej dziewczyny!. Zapomniałam wam w ogóle napisać, że w tym tygodniu robie sobie tak, że jem tylko zupe i owoce i warzywa. W niedzielę ide na komunie to cos tam sobie przekąsze, a od poniedzialku zrobię całą dietkę tak, jak ma być:) cikwoj nie słyszałam w ogóle o tej diecie 3dchili..

Gość Karola21
nowa, ja zaczynałam od 5 km bo nie dałam rady wiecej początkowo.. ale po 2 miesiącach jestem w stanie przebiec 10km bez zatrzymania i nie trace oddechu, robie to z przyjemnoscia:) najwazniejsza jest systematycznosc:) cikwoj,m słysząłam o tej diecie, to inaczej south beach? moja kolezanka bardzo chwaliła:)

Gość nowa2013
Karola jak biegasz po 10 km to chyba zadnych diet nie potrzebujesz, tylko normalne zdrowe jedzenie no nie? dziewczyny ja zupke zamroziłam, jetsem juz po bieganku, rzedemną chodakowskiej skalpelek, a pozniej rekreacyjnie rowerek;-) mój jadłospis na dzis sn. kromka razowego chlebka z serkiem wiejskim szczypiorkiem i pomidorkie, , do tego kubeczek naturalnego jogurciku z łyzka otrąb 2 sn. jabłuszko , 2 kromki chrupkiego chlebka z pomidorkiem obiad - sałata z warzywami z soeem winegret9 1 łyzeczka oleju rzepakowego, sok z cytrynki, 1 łyżeczka miodu, 1 łyzeczka musztardy- wychodzi pychotka0 piers gotowana z kurczkaka , dziele i zjadam 2/3 kolacja godz 18.00 szklanka soku warzywnego i resztka tego kurczka z obiadu zdrowo pycha, zobaczymy ile na tej zdrowej dietce polece, jutro tez sobie ułoże jadłospis, i go napisze , kiedys tak jadłam i schudłam w miesiac 10 kg, a wróciły po 7 latach i to pociazy. Miłego dnia chudziny;-)

Gość Karola21
nowa, niestety potrzebuję.. nie wiem, czy mój ostatni spadek wagi był spowodowany norweska, czy w koncu ta aktywnosc fizyczna przyniosła rezultaty, ale oprócz lepszej skóry, zredukowania cellulitu i jędrnych nóg z wagi mi nic nie spadło, niestety mięsnie się budują a ja chciałabym jeszcze troszkę mniej na wadze zobaczyć :) Twoje menu wydaje sie naprawde rozsądne i jestem pewna, ze schudniesz w taki sposob, po prostu zdrowo i wolniej będziesz chudła.. ja tez mam zamiar odzywiac sie w taki sposób, mądry, zbilansowany.. ale to po wakacjach, na razie trzeba się pomęczyć z dietkami żeby te "najgorsze" kilogramy zrzucic.. ja własnie jestem po zupce, wyszła przepyszna:) dodałam oczywiscie pół kostki i łyżkę przecieru.. wiem, że nie powinnam ale mam nadzieje,ze to duzo nie zmieni a jak dla mnie to wyszedł pyszny kapuśniaczek :D

Gość nowa2013
Karola a powiedz ile wazysz i jaki masz wzrost? a po tym bieganiu z z cm tez nie spadło? Ja sie mecze z dietami i zaraz te kg wracają pomimo ze wcale nie jem zadnych fast foodó, bo nie lubie, pizzy, czy chipsów, po prostu rozlegulowała mi sie przemiana materii, i wyszł niedoczynnośc tarczycy. ja musze sie wytrenowac , i złapac kondycji, zawsze poo treninduu czuje sie szczesliwa

Gość Karola21
169 cm i obecna waga 60kg.. chciałabym zejsc do 56 ok.. moja waga którą utrzymyałam przez długi czas to 57kg dlatego chciałabym zejsc to kilo mniej jeszcze jako "rezerwę" bo mam duuża skłonność do tycia, po kebabie ważę prawie kilo wiecej;/ co do niedoczynnosci tarczycy to tez myslałam, że to mój problem..w krótkim czasie z 57kg przytyłam do 67kg zajęło to moze pół roku.. do tego miałam duzo objawów, robiłam badania w marcu i wyszło, że mam dużoi obniżone hormony tarczycy, ale jeszcze nie tak mało żeby się jodować.. w lipcu bede powtarzac badania, ale własnie boje sie, ze to moje przytycie ma zwiazek z tarczycą.. a co do endorfinek po treningu to nie ma nic lepszego :) ja zawsze po bieganiu robie sobie jeszcze serię na nogi i pośladki, pozniej zaraz pod prysznic i jestem taaaka szczesliwa, fajnie mi sie spi i ogólnie to mogę góry przenosić :)

Gość nowa2013
Karola to ty jestes laseczka;-) ja już nie tak bardzo , ja maże zeby zejsc chociaz do 70 -tki! ale pomalutku! ja po bieganiu robie skalpelek, a w przyszłym tyg killer, a do tego jutro croosfit- nie moge sie doczekać, uwielbiam sie tak fizycznie pokatować;-) a robiąc dukana, norweską na nic nie miałam siły, a po jojo, i wracałam po punktu wyjscia hmm.

Czesc dziewczynki ja jestem juz na czwartym dniu i kurcze czuje sie naprawde nie samowicie dobrze :) Ewicwik to ty ja calkiem na rygorze robisz :) Nowa czyli ty robisz diete ala nielaczenia tak?? Karola napisz jak ty sie czujesz po zupce ok czy tez masz tak jak Nowa bo caly czas mnie zastanawia reakcjia organizmu Nnowej na kapustke :(

Gość nowa2013
reakcja fajna nie wychodziłam z domu, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, kapuste kiszona ta jem tylko wtedy kiedy meza w domu nie ma haha! zawsze tak miałam Martuska nie wiem czy niełączenia , ale wszyscy co chudna to nie jedz kartofli, czy białego chleba. Moje zasady są takie: 2 kromki razowca max - bez masła tylko z serkiem i warzywami owoce tylko do 15 max 2 owoce dziennie reszta to warzywa i chude miesko-białeczo co bi miesnie sie nie zaczeły spalac, i z tego bede sobie kombinowac jadłospis

Nowa nawet nie wiesz jak mi przykro kurcze czuje sie winna twojej reakcji na ta kapuche :(To ja dalam pomysl kapustki ale czuje sie ok na niej powaznie bez zadnych rewolucji pazdziernikowych w brzuszku :) Jak chcesz podaj e meil to ci wysle mie zdjecia przed dieta kapusciana i po diecie :)

Gość Karola21
nowa no niestety nie do konca, ale bede po dietce hehe :D super, że stawiasz na aktywnosc fizyczna i na Chodakowską, uwielbiam ją i jej program, który jest niezwykle skuteczny(wszystkie znajome z nią ćwiczą:)) Martuska ja sie czuje super.. duzo chodze siku to fakt hihi ale zupka super, doprawiłam ją sobie tak, że mi się łzy lały jak ją jadłam(bo ja tak lubię:D) i ogólnie dzisiaj pierwszy dzionek jak na razie zjadłam zupkę raz, potem sałatkę owocową z gruszki, 2 pomaranczy i 2 kiwi no i teraz zjadłam sobie jeszcze gruszkę i kiwi, wieczorkiem zjem jeszcze raz zupkę i wystarczy bo z tego co słyszałam to lepiej nie jesc owoców na noc :) dp tego 2 herbatki zielone i juz 1,5l wode wypiłam ;)) czuje sie suuuper :))

Gość nowa2013
martuska bardzo chetnie sie zmotywuje frijus@wp.pl;-)

A ja zjadlam dzisiaj trzy razy zupke bo kurcze glodna bylam 2 banany litr mleka i nawet taka mieszanina nie pogonila mnie do kibelka hahah :) wysle wieczorkiem nowa jak wroce z pracy no roznica jest kolosalna hahaah :) Karola jak moge doradzic pierwsze dwa czy trzy dni czym wiecej zupki tym lepiej kochana ale to tylko rada nie wymadrzam sie bron boze :)

Gość Karola21
Martuska ja dzisiaj mam wrazenie, że za duzo zjadłam.. 2x zupkę, 3 pomarańcze, 2 gruszki, 3 kiwi no i wypiłam juz 2 l wody i 2 herbatki zielone.. chyba troszke za duzo owoców, prawda? mimo wszystko mają cukry.. ale byłam głodna i nie mogłam sie powstrzymać :( Dziękuję Kochana za cenne rady, jestes naszą "kapuścianą" ekspertką :*

Hej Dziewczyny! pochorowałam się na całego i mam antybiotyk, więc dzisiaj dodałam sobie troszkę jedzenia, bo na lekach to się nie da na samej zupce:) Do poniedziałku się podleczę i zacznę kapuścianą z całym menu. Ale nie rezygnuje całkiem, zupkę mam nagotowaną, więc będę ją jeść . Taka temperatura na zewnątrz a ja chora hehe. A jak Wy??

Gość Karola21
Puszysciutka, witamy w naszym małym team'ie ;)) ewicwik ojj biedna, wracaj do zdrowia :* ale dobrze, ze jesz cos poza dietka jak bierzesz antybiotyk bo to byłoby za mało, organizm potrzebuje teraz wiecej ;)