Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdeByćGrubąGdzieIndziej!

Body Revolution, czyli chudniemy z Jillian MIchaels!!!

Polecane posty

Cześć! Mam 165 cm wzrostu i ważę 70 kg :( Czas wreszcie coś z tym zrobić! Po przeczytaniu recenzji zdecydowałam się na trening domowy Jillian Michaels Body Revolution! Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Dziś mój dzień 4! Pierwszy trening jakoś przeżyłam, drugi też, ale 3 był masakrycznie ciężki :( Miałam zakwasy i robiło mi się duszno, myślałam, że padnę, ale zrobiłam sobie 30sek przerwę i dałam radę dalej! :D Nieźle jak na grubaskę, co? :) Chciałabym dojść do wagi 60 kg, czyli 10kg przede mną! O diecie jeszcze nie myślałam, ALE odstawiłam słodycze i słodkie napoje gazowane! Woda + herbaty rulez!!! Może ktoś się dołączy? Zapraszam serdecznie! Tu macie recenzję: tygryskowym-okiem.blogspot.com/2012/03/body-revolution-jillian-michaels.html Program dostępny na torrentach lub chomikuj: chomikuj.pl/mysiunia85g/Aerobic*2c+Fitness-filmy/1-Jillian+Michaels/Body+Revolution Czas ruszyć tyłki i zrzucić trochę sadła!!! :D

Cześć! Kolejny dzień ćwiczeń za mną! Baaardzo spodobały mi się workouty z Jillian! W końcu to tylko 30min dziennie! :D Muszę sobie kupic porządne hantle, bo na razie mam takie 1,5 kg. Najbardziej właśnie lubię ćwiczenia siłowe :) Męczą, ale nie wykańczają, a przy mojej wadze, to ja łapie zadyszkę już przy pajacykach :( W każdym razie nie poddaje się i jadę dalej! ;)

Gość Olcia Dubicka
Okey ale ćwiczenia to nie wszystko. Jeśli będziesz bywać w MC i obżerać się kurczakoburgerami to bez sensu. Bo nie ważne ile jesz a jaki to posiłek i jakie ma wartości odżywcze. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)