Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytuyu7y

Jestem szczupla i denerwuja mnie 'normalne' i grube osoby

Polecane posty

Gość tytuyu7y
o wlasnie o to mi caly czas chodzi, ze ja WIEM, ze to chore jest i nie wymagam od nikogo,zeby wazyl mniej niz 50 kg, bo mnie to denerwuje. z ta terapia, to mi sie po prostu wydaje,ze jestem za madra :o niczego nowego sie tam nie dowiadywalam, a ze powinnam psotepowac inaczej, to wiem. jeden spycholog mowil, ze najpierw trzeba uporzadkowac sprawe z narkotykami, drugi, ze z zaburzeniami odzywiania i tylko tym mnie zagieli, bo myslalam, ze wszystko naraz sie da.

Jesteś zwyczajnie pustakiem. Co za różnica ile kto waży? Warto się głodzić całe życie, skoro ciało idzie i tak do piachu ? Co daje skrajna chudość? Nie mówię, żeby się roztyć do kolosalnych rozmiarów, ale bycie w sam razy, czy nawet 2, 3 kg za dużo to nic złego. Ludzie są chorzy, okaleczeni, cierpią a ciebie wkurza jak ktoś wazy więcej, naprawdę potrzebna ci chyba szkoła życia 🖐️

Gość [po[po[p
;.;

Gość tytuyu7y
tylko pustych ludzi moze cos irytowac? kazdego cos denerwuje, jednych kolor czerwony, drugich jakis program w tv. a mnie tluszcz :D

Gość gumiśśś22_
anorektyczki to ładne laski

Gość tytuyu7y
nie wszystkie,ale sie zgadzam :)

Gość oszukujeszsiekochana
🖐️

Gość barbarosssaa
mam tak samo i zupełnie nie mam na to wpływu.Chciałabym,żeby każdy był chudy

Gość 656565
to nienormalne zeby podobała się choroba osoba chora na białaczkę też ci się podoba bo ma taką alabastrową skórę !!!!!!!!!!!

Gość tytuyu7y
nikt nie ma wypisane na czole 'jestem chora' nie kazda chuda dziewczyna jest anorektyczka. co innego patrzenie na taka osobe, czy uprawianie z nia seksu a co innego zycie z nia. zycie ze mna byloby okropne :o

Gość kora82
O mato dziewczyno wyluzuj. Szkoda zycia i zdrowia na ten Twoj perfekcjonizm. Ciekawi mnie kto lub co doprowadzilo Cie do takiego stanu.