Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

starej babie to już tylko leżak i książka

Polecane posty

Gość gosc2
stare baby to jaki wiek ? :-) Serio!

Gość adrian32
super odpowiedz, swiadczy o Twoim poziomie

Gość visited
w mojej okolicy okresla sie "stare pudlo" pardon od 35 :-) nie rozumiem .... :-) no ale to juz naprawde powazny wiek :-)

Pomijajac juz kwestie wieku to zapytam was o cos: czy wy chodzicie na imprezy po kilka razy w tygodniu i macie rzesze znajomych?

Ja tez.Dziś cały dzień zalatwialam różne sprawy,tak ze tez padam.Panów póki co odpuszczam,bo ostatnio nie mam czasu i głowy do tego.Zmeczylo mnie to szukanie.Teraz mam zamiar odpoczywać.I to tak porządnie.

Ja mam zamiar cwiczyc. Ale teraz mnie dobija brak znajomych. Chyba kazdy ma jakas stala paczke zgrana... Ja mam przyjaciolke, ale nie mamy az tyle czasu zeby sie spotykac no i to nie jest wieksza grupa na wyjazdy.

Gość barney
28? o to bylabys idealna dla mnie. skąd jesteś?

Gość gość
dołek ty myślisz ze zycie to jedna wielka impreza a tak nie jest

Gość gość
przestal sie odzywac pare dni temu.ale 20 maja byl tutaj i pisal do Ciebie a wtedy jeszcze rzekomo bylo ok :(((( niewyobrazalne jest czytac to bo to boli po prostu!

Gość kiQÓt
...czy autorka zakupiła jÓż właściwy wibrator....

Gość Zuzanna Amelia æ
Wyglada na to ze topik zaczyna zyskiwac na popularnosci. W odpowiedzi na pytanie dolka- gdybym miala rzesze znajomych i chodzila codziennie na imprezy to nie mialabym czasu na kafe. Wiec pytanie uwazam z a retoryczne. A w ogole to lato juz niedlugo do nas zawita.

Zuza jedno drugiego nie wyklucza :) Można mieć przeciez rzesze znajomych na kafe :D

Ludzie to maja wyobraznie i za duzo czasu... bydle_cholerne, juz jest Twoja "dziewczyna", niedlugo pewnie pojawi sie tez mama, ciotka, siostra, babcia i kochanka ;]

"dołek ty myślisz ze zycie to jedna wielka impreza a tak nie jest" oj jak slucham, co opowiadaja wspolpracownicy, to wlasnie mysle, ze kazdy ma wielka impreze z zycia

Gość Zuzanna Amelia æ
Dolek - wielka impreza z zycia to troche inny rodzaj imprezy. Czasami taka impreza potrafi mocno cicnienie podniesc. A czasami przyprawi o mdlosci. A Ciebie w pracy ciagle imprezuja ? A moze i Ty sie gdzies na jakas impreze wkrecisz ?

Z ta impreza to taka metafora, aktualnie tematem nr 1 jest gdzie kto jedzie na wakacje z zona/facetem. Jestem mila dla ludzi, ale na imprezy nikt mnie nie zaprasza. Ile mozna latac za ludzmi?! A Ty Amelia jak dotarlas do kafe? Znajomi Cie wkurzyli czy facet?

Gość Zuzanna Amelia æ
Na kafe dotarlam przez przypadek. Ktos mi kiedys to forum polecil , apotem zaczelam tu zagladac , w koncu pisac. Jesli wszyscy inni u Ciebie w pracy sa sparowani to rzeczywiscie moga urzadzac imprezy tylko dla sparowanych. Mozesz delikatnie zasugerowac ze moze tez bys chciala. Ale to sa zawsze bardzo chwiejne i kr***e tematy.

Gość gość
a ja myslę ze jesteś projektem i sram na ciebie prowokatorze rzadką kupą.

Gość gość
I życzę ci, żebyś był/a zupełnie sam/a do smierci.

Gość taki jeden 30
Dołku a jakie masz wady?