Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślicznabuzia

Termin na luty 2014 :) Zapraszam świeżutkie ciężarówki

Polecane posty

Gość 1984Asia1984
Ja ostatni okres miałam 06.05. a cykle też mam dłuższe tak 30-31 dni :)

Gość fiona_88
zrobie napewno, tylko pojde po skierowanie do lekarza bo mam wtedy za darmo ;) :) no i od razu zbada mnie i zapytam o pare rzeczy

to jak? zrobic jutro 2 test? boję się trochę. a jak nie wyjdzie? sama nie wiem, jeśli się okaże ze jestem w ciąży to znaczy że udało się za pierwszym razem. a nawet nie zdążyłam wszystkiego przemyślec.

onatowie - spokojnie, będzie prawie 9 miesięcy by wszystko przemyśleć:) jasne, że powtarzaj test!:) masz szczęście, że się udało za 1szym razem. Mi za 15stym;] i wierzcie mi, że ciężko bywało... Fiona - na ciemniejszym zdjęciu widzę krechę:)

Gość fiona_88
powiedzcie tez mialyscie taka jasna kreske? wszystko w porzadku ze mna?;)

Gość 1984Asia1984
ja miałam też bardzo jasną kreskę ostatni test robiłam w piątek i była jasna, ale jak zrobiłam bete była 149 i już byłam pewna. Jak jest kreska nawet blada to musi być ciąża :)

Gość fiona_88
Ja widzialam juz wczoraj jak nakraplalam mocz ze ta blada kreska sie "robi". Od razu byla. Nie czekalam nawet te 5 minut. Jeju nie wierze jeszcze :) oby beta byla dobrze

Gość 1984Asia1984
Będzie ok zobaczysz :) rób szybko badania

Gość 1984Asia1984
znaczy badanie - krwi (beta hcg)

Gość fiona_88
a czy to mozliwe ze juz (tak szybko) poprawila mi sie cera, wlosy od 3 dni super mi sie ukladaja i ogolnie jakos lepiej wygladam? :)

Fiona będzie dobrze!! tez miałam taką bladą w 30dc . potem powtarzałam w 33 i dalej bledsza od tej testowej ale juz normalnie widoczna. Teraz juz nie powtarzam. Bety nie mam możliwosci zrobić. Musze wytrzymać te 6 dni. ale wierzę ze będzie dobrze :):) Tylko sie nie stresuj kochana.bo sobie zaszkodzisz. Myśl pozytywnie a tak będzie!! Ja ostatni okres mialam 4 maja. Dzis 39dc. ale ja mam cykle krótkie 26-27 dni :)

Gość fiona_88
dziekuje za wsparcie. Dalej nie wierze. Choc juz od niedzieli utwierdzilam sie w przekonaniu, ze jednak jest kropeczka ;)

Gość mmaleńka
hej laski :) ja jutro rano testuje jak coś to dołączę :)

Uwierz.uwierz! będziesz mamą :) Ja juz mam jednego synka. ale teraz przezywam ciąze tak samo jak pierwsza. I nie moge doczekać się tego uczucia kiedy ujrze na monitorze moje maleństwo! :)

Doska1111 a info o tym USG genetycznym dostałaś? Witam nowe ciężarówki :D Chcę już widzieć serduszko.......

Gość fiona_88
ja juz chce zeby lekarz mi powiedzial ze to na 100% ciaza :):)

Gość mmaleńka
ostatni mialam 11.04

Gość mmaleńka
oj maja mialam a nie kwietnia :)

Gość 1984Asia1984
Maleńka od 11.04 to już dwa miesiące... powinnaś już coś wiedzieć, czuć......

tez chce widziec serdszko!! aa moze zrobimy tabelke i napiszemy w nich terminy wizyt?? i date ost okresu?? Nick Wiek Ost @ TP TW Skąd wKoncuSieUda 25 04.05 7.02 18.06 DE

Gość 1984Asia1984
aha :)

Gość mmaleńka
1984Asia1984 to mowie przeciez ze pomylka bo 11.05 mialo byc

Gość zielona oliwkaa
Cześć! Najprawdopodobniej jestem w ciąży, test i badanie HCG wyszły pozytywnie. Mam ośmiomiesięczne dziecko i karmię jeszcze piersią. Jest tu może jakaś mama która spodziewa się dziecka a karmi piersią? Nie wiem czy powinnam odstawić Małą od piersi czy mogę nadal karmić. Oczywiście na wizycie zapytam lekarza, ale może ktoś mi już coś powie na ten temat.

Gość gość
Z tego co się orientuje ssanie piersi może powodować skurcze macicy, dlatego zaleca się odstawienie. Poza tym jest to zbyt duże obciążenie dla matki, witaminy czerpie płód i mały urodzony już ssak, a na końcu zostaje mało co dla Ciebie.....

Gość zielona oliwkaa
Chyba będę miała problem, bo moje dziecko nie za bardzo umie pić z butelki i nie lubi mleka modyfikowanego. Wiem, że niektóre kobiety w mojej sytuacji decydują się na karmienie, ale to chyba za duże ryzyko :/

Zielona Oliwka - wow, ależ Ty płodna jesteś, kobieto! Ja jak karmiłam, dziecko miało pół roku jak odstawiłam tabsy( oczywiście takie dla matek karmiących), a w ciążę zaszłam dopiero pół roku później. Generalnie karmienie piersią utrudnia zajście.