Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Przypuszczam, że mogłoby mi się spodobać. Niestety, boję się sprawdzić :classic_cool:

I slusznie. Ormianie mawiaja - jesli nie znasz natury konia nie idz za nim z tylu ;) A szampana mozna sie napic i bez ryzyka :classic_cool:

Szampan przyprawia mnie o paraliż dolnych kończyn i niekontrolowane przerwy w dostawie logicznego myślenia 😭

Zupelnie normalne odruchy przy babelkowaniu ciala. Do tego powinny dochodzic mysli zbawienne (dla siebie; dla innych), sklonosc do lewitacji oraz chec odbicia Lwowa.

Jaka cisza... a no tak, poszli na szampana i czas się zatrzymał ;)

W czerwcu najlepsza ta jest nawlewka "kawalerska" . Mija - nikt z nikim nigdzie nie poszedl :) Milczenia jest calkiem ciekawa forma rozmowy.

Chwilunia... tak gwoli ścisłości: Jesteś moim cieniem czy może cieniem człowieka np. czy...?

Odwróciłam wzrok tylko na sekundę a Tu taki tłok ;) Dobry wieczór wszystkim. :) Cuksie dzisiaj proponuję golonkę z musztardą i szklaneczkę zimnego pszenicznego niepasteryzowanego ;)

WzoRRowa z tym szampanem mam podobnie ;) Koniec świata po prostu, dlatego pijam tylko w bardzo sprawdzonym towarzystwie ;)

Amagi potwierdzam, milczenie jest bardzo ciekawą formą rozmowy. Są ludzie z którymi lubię milczeć. Znam i takich przy których cisza, aż boli ;)

Bez znaczenia - jesli sa cienie znaczy, ze gdzies jest swiatlo. Ale jesli musisz miec usciskone to nie Twoim. Czlowieka ... moze, troche. Oj tam, bez meandry ;) Z***bista nalewka mi wyszla :classic_cool:

Ufff... nie przepadam za takimi cieniami. Nalewki też potrafią porządnie rzucić o podłoże. Mammamija, piszesz się? ;)

Na nalewki ? Zawsze. Amagi z czego ta nalewka ? Bo przyznam się że z róży nie robiłam. Zazwyczaj robię aroniówkę, pigwówkę albo wiśniowkę.

Dzika roza to temat na pozna jesien. Ja robi sie po pierwszych przymrozkach. Jest rewelacyjna. A na dzis - ananas i truskawka :)

Ananas i truskawka ? Nie za słodkie ? Pierwsze słyszę. Poproszę o proporcje :) Patrząc na składniki nie jest to chyba tajny przepis rodzinny ? ;)

Lubie Cie ale predzej marynarka zbuduje ta nieszczesna korwete niz podam jakikolwiek przepis :) Choc tradycje rodzinne mam bogate, bardzo bogate to ta wariacja jest moja. Slodka ? Owszem, ale nie kleista. Ma dosc orzezwiajacy posmak. To modyfikowany przepis na rum owocowy.

Poczęstuj chociaż koleżankę Mammamiję, skoro miksturę tak skrzętnie chronisz ;)

E tam, wielkie aj waj ;) ja się dzielę przepisami, dlatego zapytałam. Ale skoro to jest tajemnica to w porządku, nie będę się upierać.:)

Gość gość
Jedyna osoba ktora dostanie jakikolwiek przepis bedzie moja cora ;) Tajemnica i basta. Ale pocaestowac owszem, kazdego kto chetny. Jestem proznika lasy na komplementy wiec milo bedzie posluchac o przez***bistosci owego trunku :)