Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość dres
;-) teraz grzmi :-D

Gość Meis
gdzie grzmi, konkrety:) ?

Gość Meis
Gdzie grzmi , konkrety ;)? a Ty Dres nie sciemniaj tylko mow co to za kropka nad i ?

Gość dres
:-D jak mów? ;-) Ty miałaś pisać, a ja tylko...słuchać:-) więc?

Gość Meis
jak zaczales A to powiedz i B ;) ja ja juz nie wiem co mam mowic od smutku do radosci,,,tylko nie wiem dlaczego?chyba udaje, ze mnie nie rusza...eh

Gość dres
a co Ty taka władcza? :-D

Gość dres
czyli to u Ciebie wszystko w normie. Trzeba odczekać. Masz dzidzię?

Gość Meis
ja wladcza ? to chyba szklane oko zaburza prawdziwy obraz mnie ;) po prostu zaciekawiles mnie ta kropka nad i i chcialam wiedziec.

Gość Meis
nie , nie jest w normie,,jest bardzo zle,,,ale staram sie to jakos wypierac,,,,i wole o tym nie mowic jakos nie chce bo mi bedzie jeszcze gorzej..... nic nie powiem o sobie dopoki Ty nie odpowiesz na pytanie jakies,,,,albo ile masz lat no i ta kropka nad i o co chodzi?co jest nie tak, ze mimo iz kochasz nie chcesz?

Gość dres
hej sprytna Ty, a gdzie uczciwość? przecież odnosnie wieku już pisałem, a Ty zaakceptowałaś...:-) gdzie mam Tobie to napisać? Tu? a gdzie kompromis? więc? oj Ty spryciulo? oj, oj;-) masz gwiazdy na niebie?

Gość Meis
łojej nie tak duzo ;) nie na raz bo glowa nie przyjmuje ;) masz racje odnosnie wieku tak,,,,pamiec mnie zawodzi ostatnio z nerwow i depresji chyba ;) nie wiem gdzie masz to napisac,,,no chyba tu bo gdzie indziej nie istenieje ;) co do gwiazd to nie wiem nie widze, mam problemy ze wzrokiem,szczegolnie przez zaluzje,uprzedze podniesc sie ich nie da ;) a wiec, powiesz?

Gość dres
Już powiedziałem;-) ale i tak nie słyszałaś, a pisac mi się nie chce bo za dużo:-D Przecież to nic nie wniesie do poprawy Twojego humoru, a mi nie ulży:-P więc dzidzie masz, a fajna?

Gość Meis
nie interesuj sie czy wniesie :) tylko powiedz,,,byc moze mam podobna sytuacja, mialam i chce wiedziec co u Ciebie jest powodem.ja nie mowilam, ze mam dzi

Gość Meis
dzidzie* ucielo mi :)

Gość Meis
udaje tylko,ale zle mi bardzo,,wszystko nagle stracilo sens :(

Gość dres
Ale Przyczyna Twojego rozstania nie odzywa się, kłamie i chyba (przepraszam za śmiałość) lekceważy Ciebie? A to już mnie od niego różni. Lubię kawę na ławę lub dookoła, ale konkretnie, delikatnie, a do celu. Może tak kocha, że obrażony chce,abyś cierpiała tak jak on? Naprawdę nie wiem, ale te notoryczne kłamstwa w wieku jaki podałaś...????:-(

Gość dres
Wszystko ma sens tylko potrzebujesz czasu...

Gość Meis
ale ja mu nic zlego nie zrobilam ...........to on zaczal byc inny,myslic sie w "zeznaniach" mniej czule az zupelnie nie czuly,czulam jakby rozmawial ze mna z przymusu itd.ja wiem ze chodzi o kogos tylko w tym wieku tak sie zachowac?bez slowa, nic?ale a zreszta nie chce tutaj na forum,,,bo on tu kiedys bywal... wiek nie ma nic do rzeczy,, jesli jest cos wazniejszego.....to cala reszta sie nie liczy :( ja tez wole wiedziec niz byc oklamywana.najgorsze jest to ze wiedzialam ale nic nie moglam udowodnic a on sciemnial, ze jest wszystko ok a nie bylo bo zachowanie z kochanego na obojetnego mowi cos.wole nie mowic o tym im bardziej bede drazyc tym gorzej bedzie.po co. wszystko ma sens?jesli za kazdym razem ktos Ci wbija szpile,,,a ty ufasz, ze tym razem bedzie dobrze?czlowiek watpi,,,,, dobra nic nie chcesz mowic to powiedz chociaz skad jestes ?

Gość Meis
sens mialo jak byl on,,jak wstawalam z mysla, ze jest,ze porozmawiamy......jak wierzylam, ze to co mowi to prawda ale ostatnio juz nie bylo fajnie,,,,,,ale.zreszta.nie bede juz mowic o tym.zmieniamy temat:)

Gość dres
jestem z miasta to widać slychac i czuć:-D a Ty?

Gość Meis
wkrótce z nieba

Gość dres
jak aniołek:-) ale nie spiesz się tam. zostań z nami. jeszcze znajdziesz brutala, który zrobi dla Ciebie wszystko!

Gość dres
może porty nie wchodzą, a może ja ich nie widzę. Jak jest inny powód braku Ciebie tu na forum to tylko l.a. Tak już nie przeszkadzam i miłego wszystkiego:-)

Gość dres
Jak Ty się tak obrazasz nie wiadomo o co to teraz Ty nie wiesz co on i dlaczego? To już dałem Tobie pierwszą hipotezę.

Gość Meis
Nie obrazam sie.poszlam bo zle sie czulam:(((( dzis nie jest lepiej ale nie moge tu napisac,,,a co u Ciebie?

Gość ona ładna ja także przystojny
Złe samopoczucie dało o sobie znać czy zdrowie już nie to? Piękny dzień to i ja pięknie się mam. Tobie, także życzę miłego dnia:-)

Gość dres
Złe samopoczucie dało o sobie znać czy zdrowie już nie to? Piękny dzień to i ja pięknie się mam. Tobie, także życzę miłego dnia:-) dobre:D

Gość Meis
zalezy kto ma piekny dzien.moj nie jest. zdrowie nie to?hmm chyba nic nie pisalam o zdrowiu.nie po prostu zle mi w srodku kto to "ona ladna" ?

Gość upiorny .
Wiadomo. że jak ładna to tylko ona;-) Serce boli bo zapomnieć chce, a łatwo powiedzieć nie, a i tak tli się nadzieja... tylko po co? Po rozpadzie związku...