Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovetka

Błagam o jakieś rady dotyczące odchudzania, bo już nie wyrabiam...

Polecane posty

Gość Lovetka

Witam, mam 23 lata, 170 cm wzrostu i ważę 107 kg, potrzebuje pomocy co do diet, jej jadłospisu i ćwiczeń.Odrazu napiszę, że nie stać mnie na dietetyka i na fitness czy też siłownie.Nie mam też ubezpieczenia.I mam małe dziecko.

Przy Twoim wzroscie i wadze wystarczy,że ograniczysz posiłki do 1500 kcal i waga będzie ładnie spadała. Ja nie mogę się pozbyć ostatnich 4kg, a jak u Ciebie z motywacją i samozaparciem?

Gość Lovetka
Motywacje mam, ale wystarczy, ze się mocniej zdenerwuje i jem, a mój maluch powala mnie na kolana.

Gość Lovetka
1500 kcal, to mnie zainteresowało :) a nie bedzie przy tym efektu jo-jo?

Gość gość
Ja myślę, że z 2000 Kcal na pierwszy tydzień, potem 1900 Kcal, 1800... itd. aż do 1500.

Nie łącz produktów. Ogranicz białe pieczywo, mączne rzeczy i oczywiście słodycze i na pewno schudniesz. Otręby owsiane są bardzo dobrze żeby wypełniły żołądek. Życzę Ci powodzenia. Ciesz się macierzyństwem. Jak brak pieniędzy to na pewno jest ciężko. Te produkty, które wypisałąm są tanie. Trzymaj się i musisz byc silna jak każda z nas.

Gość koladorantka
ograniczyć porcje zjadanych posiłków? Nie napychać się jak świnia tylko zjeśc tyle żeby zabić uczucie głodu.

Gość Lovetka
Treniewa dziękuję za słowa otuchy :*