Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nianiaggggggjaaj

romans z szefem !

Polecane posty

Gość nianiaggggggjaaj

witam zaczne od tego ze mam 24 lata i pracuje jako niania u bardzo zyczliwych ludzi , maja wspanialego synka ktory bardzo mnie lubi , moja szefowa ma wlasna firme i spedza w niej naprawde duzo czasu , szef rowniez prowadzi dzialalnosc wiec ja zajmuje sie ich dzieckiem dzien w dzien , kiedys dojezdzalam do nich codziennie ale szefowa stwierdzila ze niepotrzebnie trace pieniadze i zaproponowala mi pokoj w ich domu . Zgodzilam sie bo jest to dla mnie bardzo wygodne , tak wiec mieszkam u nich juz 3 miesiace , ostatnio wstalam rano i poszlam do kuchni zaparzyc kawe , mialam na sobie szlafrok a pod nim normalna pizame , w kuchni siedzial szef w samych bokserkach i juz popijal kawe , gdy mnie zobaczyl usmiechnal sie i powiedzial ze wygladam bardzo seksownie , podziekowalam i poszlam do siebie , wtedy on przeszedl do mnie zamknal drzwi i powiedzial ze jego zona wyjezdza wieczorem i mozemy spedzic razem mily wieczor , zgodzilam sie bo boje sie ze jak sie sprzeciwie to mnie wyrzuci a zalezy mi na tej pracy . Tak wiec wieczorem gdy maly juz spal , szef wyciagnal wino i wlaczyl jakis film . W pewnym momecie polozyl mi reke na kolanie i scisnal , wystraszylam sie i probowalam wstac ale on mnie przytrzynal , dzieki bogu maly zaczal plakac i musialam do niego pojsc ... Co ja mam zrobic ? .. Moj szef jest bardzo przystojny i mily ale tym mnie zaskoczyl ...

To co chcesz mieć potem pracę za d**ę ? Sorry że tak bezpośrednio ale tak to będzie wyglądało. A z drugiej strony nie myslisz o tym że spaskudzisz komuś rodzinę takim romansem

Gość gość
Pisałaś już te głupoty kilka tygodni temu!

Gość nianiaggggggjaaj
nie chce miec z nim romansu , ale co mam zrobic ? ... Od tamtej pory szef jest jeszcze milszy niz przedtem ...

Gość nianiaggggggjaaj
nic takiego nie pisalam , na ogol nie siedze przed komputerem bo nie posiadam go ale teraz jestem w rodzinnym domu i mam troche czasu gdyz szef i szefowa wyjechali do rodziny na kilka dni i mam wolne ... Naprawde nie pisalam tego wczesniej .

Gość nianiaggggggjaaj
powiedzialabym mu ale boje sie ze mnie wyrzuci z pracy ,a jest ona dla mnie bardzo wazna bo zarabiam dosc dobrze i nie musze sie martwic o dach nad glowa bo mieszkam u nich ...

Gość gość
no zabiłabym zdzirę, jakby mi latała przed moim mężem i w moim domu w szlafroku

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Jeśli tego nie chcesz, a on by postawił takie ultimatum, to nie zmuszaj się do seksu z nim! Może się opamięta i przestanie się do Ciebie zalecać kiedy stanowczo odmówisz, powiedź, że masz faceta, nie zdradzasz, masz zasady itp. Jeśli nie zrozumie i będzie Cię molestował dalej, to jest d*pkiem, znajdziesz sobie w końcu coś innego.

A to co ma chodzić w zbroi ? Bez przesady napisała że miała pod szlafrokiem piżame

Gość gość
zwykła, podrzędna niania a jak się umie dowartościować

Gość gość
W cudzym domu, tym bardziej gdzie jest mężczyzna przychodzi się do kuchni w stroju dziennym, a szlafrok i piżama to są stroje nocne

Gość nianiaggggggjaaj
A co jeżeli on mnie kocha? Ja tez zaczynam do niego coś czuć. Co wtedy z moim szczęściem.

Gość gość
sądząc po twoich innych postach to jesteś sporo starszy ode mnie i nie jestem dewotą, tylko kultura wymaga, aby w cudzym domu zachowywać się mniej swobodnie niż w swoim. Jeśli oczywiście znasz znaczenie tego słowa

Gość gość
A ja zgadzam sie z 'deszczowa piosenka'. Jezeli rozmowa z tym napalonym panem nie pomoze, bylabym gotowa porozmawiac z jego zona (chociaz nie wiem, czy uwierzy) i zmienic prace....'podkladac sie' za dobra pensje, nie. Przeciez on to wykorzystuje, wie ze Ci zalezy...

Jeśli mieszka tam i nocuję to chyba nie musi od razu się ubierać. Co jest złego w wejsciu do kuchni w szlafroku pod którym jest piżama ? Nie rozumiem

Gość nianiaggggggjaaj
Nie wiem czy mnie kocha....ale myślę że tak...często łapie go na tym jak patrzy na mnie, obejmuje, patrzy mi sie w oczy. Mowi ze jestem sliczna i zmysłowa.

Gość gość
Czegos tu nie rozumiem: to was cos laczy? myslalam (na podstawie twojego 1go wpisu), ze boisz sie o prace, dlatego spedzilas z nim wieczor z winkiem. A tu szykuje sie serial brazylijski...

Gość nianiaggggggjaaj
to z tym ze niby mnie kocha a ja jego to podszyf , nie kocham go ! . Pizame mialam dlugia , oraz dlugi puchowy szlafrok , z reszta nie wiedzialam ze o godzinie 5 rano ktos bedzie po domu chodzil . Nie swiecilam tylkiem tylko bylam ubrana ... Wracam do nich za dwa dni , i porozmawiam z nim , mam nadzieje ze da mi spokoj ... Bo naprawde nie chce zmieniac tej pracy ..

Gość gość
Pisz co dalej, tez jestem ciekawa :)

Gość gość
Szczerze , ja mysle ze ty sama chcesz i go prowokujesz. Wiesz ze ma kase i masz poprostu ochote, a moze chcesz zajac miejsce Pani domu?. Gdybys byla taka swieta na pewno nie przechadzalabys sie w samym szlafroczku i dalbys mu szybko odczuc gdzie masz jego zaloty. To co kiedy r****nko? Dlatego ja wole oddac dzieci do zlobka niz zostawiac je z dziewka o k********j naturze.. wspolczuje jego zonie- zaufala Ci a ty to wykorzystujesz. Zal

Gość nianiaggggggjaaj
widze ze ktos ma tu niezly ubaw !! Dla wiadomosci wszystkich NIE KOCHAM GO!! A on napewno takze mnie nie kocha , wydaje mi sie ze po prostu brakuje mu seksu , poniewaz zauwazylam ze ostatnio oddalili sie od siebie z zona i pewnie dlatego jest taki dla mnie ... Tylko dlaczego ja mam na tym cierpiec ? ...

Gość gość
Przecież sama napisała, że szef powiedział, że wygląda seksownie czyli ten szlafrok jednak podziałał mu na wyobraźnię. Oj popatrzyłby podstarzały Belial na młodą dziewczynę w szlafroczku krzątającą się u niego w kuchni co?

Gość Dr. Pomoc
Cześć, a gdzie to miało miejsce? tzn. Jaka miejscowość. Może mogę pomóc. Pozdrawiam.

Podstarzały Belial ma żonę i nie w głowie mu inne dziweczynki. Wymyśl coś lepszego. I nie wiem czy jestem taki podstarzały

Gość nianiaggggggjaaj
tak to fakt , ma kupe kasy i jest przystojny ale to nie robi na mnie wrazenia , nie chce z nim byc i jesli bym tego chciala to by, wyszla w seksownej koszuli do niego a nie w pizamie i szlafroku w dodatku nawet nie wiedzialam ze on tam jest ..