Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada.kudlata

Rozstanie po latach. Dzień...

Polecane posty

Gość gość
Tzn p / i/e/r/d/o/l/y

Gość no i klops
No jeśli dzięki temu łatwiej będzie Ci znaleźć pracę, to warto taki kurs zrobić...przynajmniej tak mi się wydaje...

Gość no i klops
Domyśliłam się o jaki wyraz chodziło ;)

Gość gość
Nie do Afryki juz sie nie wybieram,smierdzi tam i brudno:) to prawda. A robota tutaj u zabojadow:) jadlas juz zaby albo slimaki ??? Sa pycha!!!

Gość gość
Ale i w Polsce kierwcow potrzeboja bo ostatnio patrzylem jak tam na rynku pracy stoicie.teraz wiesz dlaczego zwialo sie z Polski.

Gość gość
Chyba znowu cos sie pochrzanilo z tym int. Dzieki Klopsik K. Bylo milo. Czas n'a szorowanie zebow. Zaraz jeszcze sprawdze czy jestes :)

Gość no i klops
To u mnie tym razem internet szwankował ... Nigdy nie jadłam ani żab, ani ślimaków:)

Gość gość
:) Spokojnych snow zycze. Gospodaz domu tez chyba padnieta po tej parapetowce:)

Gość no i klops
Kierowcy chyba w PL źle nie mają. Mój szwagier też jeździ ciężarówkami i na brak pracy nigdy nie narzekał. Fakt , że nie jest w domu codziennie....ale sami z siostrą zdecydowali że 2 tyg będzie w trasie, tydzień w domu...i chyba taki stan im odpowiada bo już długo to trwa..

Gość no i klops
Tobie również spokojnej nocy życzę oraz dziękuje za dotrzymanie towarzystwa:) Dziewczyny dopiero się zdziwią jak tu wejdą.... rozpisaliśmy się nieźle;) ...no ale miejmy nadzieję że nam to wybaczą :)

Gość gość
Jestes:):):):)??????

Gość no i klops
No tak się złożyło że jestem :)

Gość gość
Ano zdziwia ! To jest system 2/1 ale sa gorsze,tak jak mowisz 2 tyg w trasie i tydzien w domu. Myslalem ze zasnelas przy komputerze,ja juz pogasilem jeszcze tylko telewizor zalaczony bo jakis koncert leci i zaraz bedzie proba zasniecia:)

Gość no i klops
Przynajmniej będą miały co czytać ;) Nie usnęłam, coś internet świrował... a Ty oczywiście śmiało się kładź, może akurat uda Ci się przysnąć

Gość gość
A Ty co porabiasz w zyciu

Gość gość
Ok to ja sobie odlatuje. Dzieki ze bylas i sie meczylas:)

Gość no i klops
Na co dzień pracuję , wychowuję samotnie moich dwóch synów, borykam się z różnymi problemami dnia codziennego, o których dużo pisałam na tym topiku....

Gość no i klops
Ok, zmykaj....to były miłe męczarnie, o ile w ogóle tak to można nazwać ;) Trzymaj się ciepło Łukaszu !!

Gość gość
Ok.troche mi zeszlo, ale duzo sie o Was dowiedzialem. Czuje sie troche jak bym sie komus na chate w buciorach wpakowal, ale fajny ten wasz babski,, trojkat" tak ze juz wiem co porabiasz w zyciu. Pozdrawiam wszystkie trzy Ade Mike i oczywiscie Ciebie Klopsik.

Gość gość
No to kawa :) mile panie! Geba mi sie cieszy i juz nie zasne:) nie mialem tak od daaaawna:)

Gość ada_kudlata
Hej :) No ładnie tutaj "rozrabiacie " :) Łukasz fajnie, że ożywiłeś nasz topik, bo byłam pewna, ze to już jego końcówka. Ja niestety nie mam jak na razie czasu by pisać. Wczoraj zaczęliśmy remont. Mnóstwo kurzu, pyłu, okna pootwierane i tym sposobem tata i ja się pochorowaliśmy. Wczoraj od razu poszłam spać. W dodatku dzis planuje nadrobic zaległości w pracy, takze pewnie te sprawy mnie zaabsorbują. Do tego prasowanie, bo nie mam juz w co sie ubierać. Także dobrze sie stało, ze pojawiłes sie Łukaszu i umilasz czas naszej No i Klops. Z Miką mam kontakt mailowy, także z nią jestem na bieżąco :) Pozdrawiam was serdecznie i w miarę mozliwości bedę sie odzywać :)

Gość gość
Witajcie. też Was podczytuję, ale 1-szy raz piszę. Super topik i super piszący. Ada- jakie to mieszkanko kupiłaś? sorki za pyt. i ciekawość, ale ja jestem na etapie szukania. Ceny w PL dalej wysokie:(

Gość no i klops
Witam wszystkich:) Właśnie wstałam, zrobiłam sobie kawę i zajrzałam na moment, widzę że Gospodyni nam się odezwała:)... Ada...mi też się wydawało że temat podupada, każda zajęła się swoim życiem,pojawiało się coraz mniej wpisów, a tu proszę- reaktywacja... Miejmy nadzieję że Łukasz zechce zostać z nami na dłużej i trochę ubarwi nam to kafeteryjne życie. Widzę że z remontem ruszyliście pełną parą... początki zawsze są najtrudniejsze, ale pewnie i tak jesteś szczęśliwa z posiadania własnego M :) i żaden pył ani kurz tego nie zakłóci . Miałam tak samo. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Gość no i klops
Łukaszu, pijący kawę tak wcześnie...czy może raczej tak późno ;) To naczytałeś się o nas pewnie sporo, poznałeś nasze perypetie, mam nadzieję że bólu głowy nie dostałeś :) Pozdrawiam Cię również:)

Gość gość
Puk puk hihi no to jestem :) a podobno klopsik lubi pospac-klamczucha:) kurcze jednak mi sie przysnelo. Witaj Ada! Chetnie bym pomogl w remoncie plytki panele regipsy itd ale kuuuurde daleko do Was;( tez sie obudzilem galy z orbit wyskakuja. .....kawa :)

Gość no i klops
Według Ciebie spanie do 10 to mało? .. wobec tego ranny ptaszek ze mnie;) hehe...normalnie w tygodniu wstaję o 6, więc luksusem jest poleżenie w łóżku kilka godzin dłużej..

Gość gość
Nioooo nioooo masz racje:) witaj, sniadanko bylo? U mnie kawa i ciastko na stole:)

Gość gość
Wiec wpadaj!!!!

Gość no i klops
Witaj:) Śniadania jeszcze nie było, wiesz....na gitarze mi chcesz grać, po Krakowie oprowadzać, naczynia zmywać.... już tak się rozleniwiłam że na śniadanie liczyłam również :D hehe

Gość gość
I jak tu do ojczyzny nie wracac!!!!!!!!!! No to proponuje wspolna jajecznice:):):)