Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Kto z was uważa że nie będzie miał kobiety

Polecane posty

"Darker przecież temat założył na forum tak na początku czerwca gdzieś, że już rady nie daje, że poważnie myśli o samobójstwie i już nie wie co robić a te małpy mu go skasowały." 1 a to ja nic nie wiedziałam, bo nie bywałam na kafe akurat. 1 ale to nie w jego stylu zupełnie. na czarno zakładał czy jakiś podszyw?

Gość sara16
moja przyjaciółka ma 172, a jej chłopak 167, i są naprawdę szczęśliwi;p wzrost nie gra dużej roli ;)

Gość Zuzanna Amelia æ
Ble Ble - nigdy nie mow nigdy. Nie wiadomo co Cie jeszcze czeka. A w samobojstwa kafeteriuszy nie wierze. Poprzedni byl BNB

Gość gość
Darker temat na czarno założył pod swoim nickiem.

Gość sara16
dlaczego chcesz moje foto?? uważasz, że podaję się za kogoś kim nie jestem czy jak?? ;p ;p

chcę zobaczyć z kim rozmawiam , zrewanżuję się tym samym , to co na mejla ?

Gość gość
tych co sprobowali popelnic samoboja sąsłabi psychicznie. nie radza w zyciu, wiec mozna nazwac nieudacznikami itd

masz racje jesteśmy słabi psychicznie , zdaję sobie z tego sprawe , swoje w psychiatryku odsiedziałem :)

Gość gość
Faceci lubią się dowartościowywać, że to kobity powinny się o nich starać, bo kobiet jest więcej i dlatego to faceci mają "w czym przebierać"- może najpierw się douczyć, zanim powtarzacie farmazony- bo to facetów rodzi się więcej, niestety szybciej umierają i dopiero po 45 roku życia zaczyna stopniowo dominować ilościowo płeć kobieca-- tak że owszem, przypada na was odrobinę więcej kobiet, ale przeważająca ilość to staruszki, więc naprawdę macie w czym wybierać... chyba, że lubicie żwawe seniorki :classic_cool:

Gość sara16
dg1987 - nie wiem, nie jestem pewna.. nigdy nie mam pewności że tego nie upublicznisz... wiesz o co mi chodzi. podaj maila, to ci napisze jak wyglądam ;)

Gość gość
A darker miał podobny styl pisania, a może tez poglądy dlatego mi sie skojarzyło...ze to on....

Gość Flecktarn Panther
Ja nie będę miał kobiety bo się jąkam.

Gość sara16
a wizyta u logopedy, czy kogoś takiego?? ;)

dawid_181@op.pl podaj tutaj swój mejl dla upewnienia się że ty to ty , ja pierwszy wyślę zdjęcie ;) A na przyszłość nic nie upublicznię

ok poszło , twoja kolej i sugeruję rozmowę jeśli będziesz chciała kontynuować przenieść na mejla

Gość Sztefannnn
I totalną głupotą jest słuchanie rad kobiet w tych sprawach

Gość gość
Sztefannnn I totalną głupotą jest słuchanie rad kobiet w tych sprawach xxx Zgadzam się! Kobiety same nie wiedzą czego chcą. Ile to mówią, że chcą porządnego faceta a i tak większość wybiera kompletne przeciwieństwo.

Gość gość
To i ja dołączę do tematu. Jestem dziewczyną i to nawet ładną(tak przynajmniej mówią), ale jakoś też mi nei wychodzi... Mam wprawdzie znajomych, ale wśród tych znajomych chłopaka sobie nie znajdę, musiałabym poznać nowych ludzi, a to nie jest takie proste. Na imprezy nie chodze, bo po prostu nie lubię. Nie mam też tyle śmiałości, by sama podrywać facetów. Nie mam nawet tyle śmiałości, by kogoś zachęcić, chociażby samym spojrzeniem.

Darker ponoć pisze pod nickiem John Harrison x "Jestem dziewczyną i to nawet ładną(tak przynajmniej mówią), ale jakoś też mi nei wychodzi... Mam wprawdzie znajomych, ale wśród tych znajomych chłopaka sobie nie znajdę, musiałabym poznać nowych ludzi, a to nie jest takie proste. Na imprezy nie chodze, bo po prostu nie lubię. Nie mam też tyle śmiałości, by sama podrywać facetów. Nie mam nawet tyle śmiałości, by kogoś zachęcić, chociażby samym spojrzeniem." x Zakładasz konto na portalu randkowym i wybierasz najlepszego kandydata z 100 którzy napisali do Ciebie wiadomośc w ciągu tygodnia

Gość true story zadna tam patologia
nie lamcie sie - moze trudno w to uwierzyc, ale kazdy ma szanse. kiedystam szczescie sie do was usmiechnie. przyklad z zycia: w najblizsza sobote ide na wesele kolezanki. dziewczyna lat 26 poznala przyszlego meza (lat 34), spotykali sie rok - facet byl prawiczkiem. szczerze? nie wiem co ona w nim widzi: wyglad 1/10, gadka 0/10, poczucie humoru 1/10, niesmialosc 10/10 (to ona musiala go osmielic). ale jest porzadnym chlopakiem (nie chla, nie pali, nie szlaja sie z kumplami) i praktycznie wszystko potrafi zrobic (zlota raczka). do tego jest wyksztalcony i niezalezny. w jej oczach jest idealem i jakos sie nie zrazila, ze prawie 35-o letni facet nigdy nie mial dziewczyny, nigdy sie nie calowal, nigdy nie uprawial seksu. takze pamietajcie: wiary tracic nie nalezy ;)

Gość gość
Prawiczek bez wiary o jakim portalu mówisz? na jakim warto się zalogować? chyba trzeba umieścić swoje zdjęcie, by ktoś mnie zauważył, prawda? nie mam problemów z wyglądem, ale po prostu boję się... hm, o swoją reputację. Bałabym się, że ktoś kto mnie zna w realu zobaczy mnie na tego typu portalu. Nawet na fb nie mam swojego zdjęcia. Boję się znajomości przez internet. Wiadomo, kto tam siedzi... Ale w realu... chyba jeszcze gorzej. Cięzko kogoś poznać, jak się nie chodzi na imprezy, mam tylko starych znajomych i nowych praktycznie nie poznaję. A jak poznaję, to jest to zazwyczaj druga połówka kolegi/koleżanki. Skąd jesteś?:)

No i co ze zobaczy? Nie przesadzajmy, że to jakas wielka kompromitacja, tym bardziej ze dana osoba sama musiałaby buszowac po takim portalu skoro by Ciebie znalazła... Na pewno lepiej spróbowac niż nic nie robić, tym bardziej ze nie wymaga to wiele wysiłku. Jestem z warszawy

Gość Prawik-31
Ja nie umiem naprawiać a pieniądze będę zarabiał za 4 lata

Gość gość
kbbhvh

Gość gość
mkj.jj..j,bj