Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Kto z was uważa że nie będzie miał kobiety

Polecane posty

Gość gość
Kobiety na facetow wybieraja przystojnych, wysokich , dobrze zbudowanych , zarazdnych zyciowo z mieszkaniem , dobra praca , samochodem , poczuciem humoru , rozrywkami ! Kolega lub nie bedziesz wtedy jezeli nie posiadasz tego co wyzej napisalem :P ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Widzisz kobiet nie interesuje to jaki jestes i jaki masz charakter one patrza na przyziemne sprawy i mysla plytko ! Ale nie martw sie przez te ich wymagania to coraz wiecej facetow ich zostawia i sa samotne bo nastepni ich nie chca dlatego liczba samotnych kobiet w Polsce rosnie z dnia na dzien dzisiaj to juz 3mln !!!!

Gość gość
może i liczba samotnych matek rośnie ale ja chciałbym być ojcem, chciałbym usłyszeć z ust takiego szkraba "kocham Cię tato! " - beznadziejnie być porządnym facetem.

Gość ja ale nie potrzebuje
kobiety sa przereklamowane widzac po matce jakbym mial miec taka babe w domu to wole zostac dozywotnio samotny

Gość gość
kobiety sa przereklamowane widzac po matce jakbym mial miec taka babe w domu to wole zostac dozywotnio samotny ---------------------------------------------------------------------------------------------zgodze sie z kolega sam zauwazylem ze moja matka strsznie nie zaradna zyciowo gdy nie ojciec niczego bysmy nie mieli ! To pokazuje ze w kwesti kobiet nic sie nie zmienilo !!!!!

Gość ja ale nie potrzebuje
i co to by zmienilo? :O tylko przysluge by mi zrobila a tak musze chodzic po tym padole :O

Gość gość
cztery części magiczne -japierdziele jaka idiotka poród jest i owszem ciężkim ,ale naturalnym przeżyciem dla kobiety i nie świadczy o jej zaradności inteligencji jak na przykład dobra prestiżowa praca. wiele kobiet urodzenie dziecka traktuje jak wyczyn a jak ktoś tu pisał jest to po prostu naturalne zjawisko jak erekcja czy pójście się załatwić-ale jak się nie ma w życiu żadnego sukcesu oprócz urodzenia dzieci to się go trzyma jak ostatniej deski ratunku. poza tym najczęściej wielodzietne rodziny są tworzone przez ludzi mniej inteligentnych, słabiej wykształconych i często z mało rozwiniętych wsi. natomiast kobiety które robią karierę-inteligentne, wykształcone, zaradne z ambicjami maja mało dzieci, albo wcale a prawda jest taka ze przez to ze kobieta może przebierać w facetach i to ona decyduje z kim się zwiąże w 90% kobieta jest z facetem o wiele lepszym od niej bez którego by nigdy nie osiągnęła swojego poziomu życia. bo facet poziom życia zdobywa pracą i ambicjami, natomiast kobiety tyłkiem

Gość fnmugmgum
bo urodzenie dziecka nie świadczy o zaradności-ZROZUMCIE TO KOBIETY! znam dziewczynę-puszczalska szmatę, cpunke i pijaczkę co browary napierdzielała w ciąży -ale owszem dwoje dzieci urodziła.... i to każde z innym chłopem..... a ma tylko 21lat!!.... i siedzi z nimi na d***e u rodziców bo i ten drugi się ulotnił! dzieci brudne zaniedbane ,boso po podwórku biegać potrafi starsza (śliczna dwuletnia dziewczyneczka :( ) I CO ONA TAKA ZARADNA BO DWA PORODY PRZESZŁA! nie no was kobietki do reszty chyba pokręciło-poród to nie oznaka zaradności. skończenie dobrych studiów , posiadanie dobrej pracy, rozwijanie pasji i zainteresowań to jest zaradność. a twierdząc drogie pozbawione ambicji utrzymanki-matki polki które bez swojego faceta klepałyście by biedę nie piszcie o poradach jak o jakiejś zasłudze bo tylko obrażacie te kobiety które w życiu same z*********ja na swój byt ciężka mozolna praca i są wartościowa osoba sama w sobie a nie jedynie dodatkiem do swojego faceta nie istniejącym bez niego

Gość gość
up

Gość Gruby ziom
Ja uważam, że nifdy nie będe miał dziewczyny bo jestem gruby i biedny czyli najgorsze połączenie jakie może być dla faceta. ŻADNA na takiego nie poleci.

Gość gość
Skąd ta pewność że żadna na cie nie poleci

Gość gość
up

Gość gość
Ja jestem porządnym facetem a taki za młodu nie ma szans na dziewczynę. Lecą na mnie tylko samotne mamuśki, które chcą ojca dla dziecka albo skrzywdzone i emocjonalnie chore kobiety po przejściach. Żadna normalna, zdrowa kobieta poniżej 25 roku życia nie jest zainteresowana takim typem faceta jak ja.

z moich doświadczeń wynika że kobiety też patrzą na to jaki kto jest, to jest podstawa, ale samo bycie "fajnym" nic nie da, jedynie "fajny" to może być kolega, a nie chłopka czy mąż. Trzeba mieć szereg innych cech jak ktoś pisał "Kobiety na facetow wybieraja przystojnych, wysokich , dobrze zbudowanych , zarazdnych zyciowo z mieszkaniem , dobra praca , samochodem , poczuciem humoru , rozrywkami !" Myślcie realistycznie.

Gość Prawiczek 23l
Ja jestem bi i rezygnuje z Kobiet faceci są lepsi

Gość gość
ja nie bede mial, malo atrakcyjny fizycznie lacznie z malym fiutkiem, niebogaty wszystkie bliskie kobiety zaklinaly sie jaki jestem fantastyczny facet, przyjaciel - gdy chcialem czegos wiecej zawsze wolaly kogos innego pewno przyczyn jest wiele - pewnie mam cos do datkowo odstrasza tak czy siak uslyszalem takie rzeczy w zyciu ze milosc kojarzy mi sie tylko z nazwijmy to bolem i odrzueniem - od czasu kiedy zakonczyla sie znajmosc z osoba dla ktorej zrobbilm wysztko ( a ona swiadoma tego sobie korzystala z tego) stwierdzilem ze mi calkiem wygodnie i jestem pogodniejszy - nie bede juz zabiegac i marnowac czasu, widac nie kazdemu jest dane - a na boku patrze jak pierwszej mej milosci w malzenstwie nie idzie, druga co rusz ktos zostawia , a trzecia zuplenie sama - kazdemu uklada sie inaczej - nie ma co rozpaczac

Gość gość
up

Gość gość
Ja nie ben de miał dziewczyny bo jestem gejem

Gość 6:(
Ja nie będę miał dziewczyny bo mam 6cm penisa :(

Gość gość
njkjhjkhnk

Gość gość
Ja będę miał ale poleci na mnie tylko samotna matka bo jestem porządnym facetem, na którego można zawsze liczyć. wolne kobiety i młode wolą tych złych i niepewnych.

Gość gość
AM GAY

Gość Shepherds
Panowie...jak jesteście nijacy to atrakcyjnej dziewczyny nie zdobędziecie, bardzo prosto to działa. Rozwój osobisty to klucz do sukcesu, wygląd ma znaczenie, ale nie jest kluczowy. Poczytajcie o psychologii kobiety, wyciągajcie wnioski z różnorakich źródeł (książki, artykuły, blogi, fora) - uświadomienie sobie, że kobieta jest inaczej zbudowana niż to całe życie sobie zakładaliśmy to pierwszy krok do zmiany. Nie ma lekko. Nie zmienicie się to zostanie tak jest - bez szansy na kobietę. Pzdr!

Gość gość
Kobieta to zło :( Taka prawda :)

Ja życzę ci powodzenia w poszukiwaniu dziewczyny : A na tych co piszą na kafe to nie zwracaj uwagi ponieważ kafe i real to jak ziemia i niebo :) Będzie dobrze uwierz w siebie 🌼

Ci co cię obrażają w realu i na kafe to olewaj ich bo to pustaki :) i ty się nie załamuj musisz walczyć z własnymi słabościami dziewczyny nie gryzom :) Poszukuj dziewczyny bo raczej ona do ciebie nie przyjdzie chociaż kto wie !! chyba nie chcesz być sam !! Ja w ciebie wieże że dasz rade 🌼 NIE PODDAWAJ SIĘ !!! :)

Wiem że ci trudno samotność boli :( i też wiem co czujesz Ale musisz walczyć :)

Dziewczyny jak nie jedna to druga jak nie druga to 3-3-4-4 i tak dalej W końcu ją spotkasz :) ale musisz się przełamać 🌼