Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
kasia 23.08.1986 ogólnie poproszę

Widać w jego zyciu inna kobiete, jakas podroz i to ze jest pracowitym,powaznym czlowiekiem.U Ciebie widać mezczyzne ktory Cie wspiera ale tez jakas chorobe ktora w sobie nosi. Karta wspolna dla was to w niedlugim czasie jakies wiadomosci, informacje, chyba nie do konca sobie wyjasniliscie co trzeba. Co bedzie w przyszlosci Widać jakieś spotkanie rodzinne, pokazała się jego mama bądź babcia (starsza kobieta z najblizszego otoczenia) tak jakby chciała w coś się wtrącać.

Gość magdaleka32e
Witajcie! :) Serdecznie Was zapraszam na forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl gdzie mamy kilku dobrych, profesjonalnych wróżbitów ( Liv222, Equinoxe, Karmen), którzy chętnie odpowiedzą na wasze pytania. Sprawdzalność ich wróżb jest duża. Wystarczy wejść na forum, zarejestrować się i zadać swoje pytanie. Serdecznie Zapraszamy wszystkich, którzy chcą poznać odpowiedzi na swoje pytania i poznać swoją przyszłość :) Do Kasia wróży ; - ) -- Zapraszamy na forum, u nas również możesz wróżyć :) Przyjdźcie, bo warto :)

Gość magdaleka32e
Witajcie! :) Serdecznie Was zapraszam na forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl gdzie mamy kilku dobrych, profesjonalnych wróżbitów ( Liv222, Equinoxe, Karmen), którzy chętnie odpowiedzą na wasze pytania. Sprawdzalność ich wróżb jest duża. Wystarczy wejść na forum, zarejestrować się i zadać swoje pytanie. Serdecznie Zapraszamy wszystkich, którzy chcą poznać odpowiedzi na swoje pytania i poznać swoją przyszłość :) Do Kasia wróży ; - ) -- Zapraszamy na forum, u nas również możesz wróżyć :) Przyjdźcie, bo warto :)

Gość gość
kasiu,czekam,monika

Gość Benita 30.09.1991
czyli juz nie bedziemy razem w przyszłosci

Gość treszszerr
23:45 to do kogo wpis?

Do Benity Ewuniu :) Dagmaro faktycznie , mój błąd, była tu jeszcze jedna Dagmara chyba nawet z tego samego rocznika i jej wlasnie wrozylam. Postawie Ci ogolny rozklad i zobaczymy co wyjdzie:)

no ja ci kasiu zweryfikowalem al natchnelo to do dalszych pytan :D kobieta podejrzana o falsz to Magda 16.06.1995 (wiem powtarzam sie) jakbys mogla sprawdz czy to ona a codo pieniedzy to zalezy jak to ujac codo zwiazku tez ale mozna uznac ze chyba bedie trafne

Gość treszszerr
Aha.ok.To zweryfikuje w przyszłości na tak albo na nie.Ale czarno t

Gość treszszerr
Miało być,ze czarno to widzę,ale nie wiedzieć czemu ucielo posta.

Gość gość
Kasiu !!! Ominelas mnie juz 2 razy powrozysz mi? Paulina26.12.1988 Co w uczuciach? Kiedy Znajde moja druga polowke? Jestem lubiana?

Dagmaro : Jako pierwsza karta pokazała mi się dama karo, która symbolizuje dobre nowiny, w tym przypadku być może ciąże :) Widać dom, rodzinę. Ale tez to, ze jestes pod wplywem jakiejs bliskiej Ci kobiety (mamy, przyjaciolki, ktos z rodziny), ma brązowe/rude włosy. Masz jakies niewielkie zmartwienia, chyba czeka Cie jakas podroz?

Ewo, moge Ci ewentualnie dzisiaj postawic karty jeszcze raz, szybkie przetasowanie na konkretne pytanie zeby zaspokoic ciekawosc;) jesli jestes chetna to pomysl nad pytaniem tak zeby odpowiedz byla na zasadzie tak/nie

Gość gość
kiedy znajdę jakąś sensowną prace 11.03.82 asia

Gość gość
teraz mialam byc ja!monika

Gość treszszerr
Chętnie poslucham.Moje pytanie,czy w ogole poznam mężczyznę za którego wyjdeza maz i załoze rodzine w niedalekiej przyszłości?

Gość Benita 30.09.1991
Czyli w kartach nie widac juz dla nas ratunku ? poznam kogoś innego w najblizszym czasie ? prosze o odpowiedz :)

Gość gość
moze byc ogolnie ur 27 07 1979

Gość treszszerr
wow.To by było cos.Chociaż zdziwilabym się.Ale mila wiadomość.Dam znać,czy się sprawdziło.Kiedyś.

Gość treszszerr
ps.Asy to dobrze?

Paulino : W miłości widać niespodziankę.Widać też u Ciebie przeprowadzkę, jakies male pieniadze.Daleko od domu poznasz tego jedynego. Karty mowia ze jestes lubiana, bedziesz miala teraz dobra passe czego i ja Ci zycze:)

Gość gość
ponawiam pytanie kiedy znajde prace 11.03.82 bo na razie to nie jest za wesoło a mąz niepewny :(

Gość gość
jeszcze tu jestem w razie czego:) kasia 23.08.1986

Tak, asy, w dodatku 4 oznaczaja powodzenie, nic nie jest w stanie przeszkodzic, sa to najsilniejsze karty. Zwłaszcza ze nie musialam sie duzo trudzic, zostały od razu 4.