Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość laguna1
NIEBIESKI masz tu gorące,opalone ciało,całkiem niezłe jak na mój wiek.....i chętne...o ile pamiętam byłeś na tak...gdzie jesteś?

Gość gość
To już było.Wymyśl coś nowego i użyj własnego nicku

Gość dla mnie warto
NIEBIESKI;-) nie przejmuj się.Oberwało się komuś,ale z tego co wiem było warto...

Gość dla mnie warto
NIEBIESKI;-) nie przejmuj się.Oberwało się komuś,ale z tego co wiem było warto...

Gość dla mnie warto

Gość dla mnie warto
Wieczór jak wieczór...pamiętam ciekawsze;-)

Tylko nie mów że fantazje ci się skończyły;-) bo i tak nie uwierzę

Gość gość
Jacek ogarnij sie ale ty przygłup jesteś

Gość dla mnie warto
Ubawiłam się dzisiaj...broniłeś jej. jak lew.To miłe.Ale to duża dziewczynka.Dałaby sobie radę,gdyby przeciwnik był wart zachodu...Na jej miejscu podziękowałabym ładnie...ona to potrafi.

Gość dla mnie warto
Tobie chyba też.Tyle było wpisów o Twoich podbojach...wierzyć w to,czy nie?

Wierz jak chcesz ...ja tu 5-6 dni jestem prawie nikogo tu nie znam ale zawiść ludzka nie zna granic

Gość dla mnie warto
No cóż,chcą się bawić,ale odwagi nie mają gówniarze i dewoty z kilkoma wyjątkami;-)

Mam nadzieje że jestem jednym z tych wyjatkow bo ja biorę wszystko na klatę nie chowam się za kiece:-D

Gość dla mnie warto
Jesteś Niebieski;-) Wyjątkowo..... wkurzyliśmy wczoraj kilku gości,którym brakło fantazji do zabawy.Udają świętych ,a siedzą na kategorii "życie erotyczne".Hipokryci.

Taa i pewnie czytają i się trzepia idioci czy tak trudno zrozumieć zdanie szukam faceta do łóżka? Bo ja rozumiem i cały czas jestem na tak

Gość dla mnie warto
Ale gorsze były te młode,głupie ci..y udające dewoty,które chcąc się wybielić określały lagunę słowami,których nie powstydziłby się tylko ruski alfons.Chciałyby,ale nikt z nimi nie chce,choć przeszukują zawzięcie erotyczne forum,to się wkur...ły.Ubawiłam się czytając o pasztetach i o tym,że laguna jest nastolatką...gówniary bez intuicji;-).......nie zmieniłam zdania.

Gość dla mnie warto
Ale gorsze były te młode,głupie ci..y udające dewoty,które chcąc się wybielić określały lagunę słowami,których nie powstydziłby się tylko ruski alfons.Chciałyby,ale nikt z nimi nie chce,choć przeszukują zawzięcie erotyczne forum,to się wkur...ły.Ubawiłam się czytając o pasztetach i o tym,że laguna jest nastolatką...gówniary bez intuicji;-).......nie zmieniłam zdania.

Gość dla mnie warto
Uspokój się Niebieski;-bo się zaraz zlecą psełdo-świętoszki...i tępaki. Wyluzuj, nie ma rzeczy niemożliwych...

Przejmujesz się nimi? Bo ja nie....pisze z tobą tu bo gdzie indziej nie mam jak aleok niech gimbusy dyktuja warunki to Twój temat

Gość dla mnie warto
Nie zamierzam się przejmować złośliwymi wpisami podjaranych małolatów...Czekają jak na szpilkach,czy coś się zacznie,żeby znowu się wpier....,a tu zonk! .....trochę daleko masz z tego Szczecina Niebieski;-)