Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

Jestem wymagajaca to juz wiesz zatem 19 stopni i ani jednego mniej musi byc zupelnie jak u tej ktora sie darla ze zawsze bedzie go kochac- nawet nie wiesz jak sie ciesze ze mamy odbiorcow najwieksza porazka muzykow to brak publiki a nasze utwory robia furore musimy opracowac nowy repertuar - taki zeby sie posikali i kucneli...zgubilam mleczaki na klasyce ale mam ochote na cos nowego...hm???nie zaspiewam Ci wychodz z autobusu do nikad a raczej czekam na te jedna znaczy na kolejna...probe nie chwile

Gość gość
Ooooooooooooooooooo jak mi przykro :D

Słowianko wydało się, że jesteśmy projektami, to pumeksy siedzą poutykane w kątach, jak tampony w opakowaniu :D Ale nitz to my zuch przegrancy więtz rzucimy się na siebie jak rolnitzy na pieniądze z ubitej na targu transakcji :P Wtedy rozpocznie się koncert życzeń, i wyciągniemy z groby choćby najtwardsze trupy, bo ja lubię motzne brzmienia, gotyckie chwytające za jajtza jak kleszcze za sierść psa :P Miękkie chuujki zarzygają widownie, a my popierrdolimy ze spektaklem jak jezioro łabędzie w rozkroku, lekko na rauszy po tysięcznej kawie o 4 nad ranem zupełnie lekko niezupełnie w samo południe o 24 w notzy ;):P

Doczekalam sie...bede p******ic powoli jak profesjonalistka czy Twoj instrument jest gotowy? Udowodnie Ci jak najlepiej potrafie grac bo przeciez nie powiem ze ssac mam nadzieje ze trafie w Twoje gusta kiedy pojade solo czynmy swoja powinnosc final bedzie zaskakujacy bo lubie niespodzianki bo przeciez nie powiem ze surprisy czy dla Ciebie rzne rowno? Powoli! Poczuj ten rytm ...zabron mi w pewnym momencie i graj pierwsze skrzypce graj bez nut pokaz swoje mozliwosci niech slysza jak projekcja rznie...a z nut spijmy wszystkie znaki lubie do dna...

Muszę powiedzieć zanim trafi mnie komarzyca w duupę, że mój przegryw nie polega na tym, że przy babie wyglądam jak stary zdezelowany Żuk przy luksusowej kuurwie :) Prezentuję się jak wypukane u blacharki coupe tylko po chuuja :-o mógłby pingwin stać w wodzie :P gdyby tylko dojrzała, że zaparzyłem dla Niej herbatę, bo mi chodzi aby zg*****ć jej charakter, ręce, nogi i duupa to drugorzędne sprawy choć przyjemne ;) Wielu juz próbowało mi dosrrać, i wszyscy oblizywali pyski, nie bez kozery przegrałem kilka lat w internetowym burdelu, miło spędzonmy czas nie poszedł po to aby teraz nie złowić sobie kolacji w postaci świeżej ryby :P:)

A plotki o moim gejostwie są nieprawdziwe - zdjęcia krążące w sieci to wytwór photoshopa.

Gość gość
Dobrze wiesz jak mnie znaleźć. Piłka na Twojej stronie

wpisuje sie tu po raz ostatni :) bawcie sie jak chcecie i umiecie.... nie znam sie na muzyce i nie umiem spiewac, co wcale nie przeszkadza mi w spiewie.. jak to sie miawia... muzyka mi wcale w spiewaniu nie przeszkadza :) poza tym umiem z pamieci narysowac klucz wiolinowy ;) i to byloby wszystko, jesli chodzi o uzdolnienia muzyczne :) .. umiem za to cos zupelnie innego i jesli nie jestescie tepi, to juz o tym wiecie... a nie jestescie, wiec sprawa jest jasna :) dla jasnosci niepoznaki pisze wiecie ;) chociaz wiecie nie pasuje do tematu... co oczywiscie wiecie :) .... wiedzcie jednak, ze wiedzenie czasami obraca sie przeciwko wiedzacemu :) ...co za duzo zrobic , to nie zdrowo wiedziec... swiat rzadzi sie prostymi regulami... te zagmatwane, bywaja samozezarte jak wezowy ogon weza 🖐️

Gość gość
wygląda na to, że jednak nie :)

Gość Amstaf
Ciociu Frido płakać nie będziemy bo to nie w zwyczaju PRLowskiego burdelu ;) nawet kiedy wynoszono po raz ostatni sztandar polskie biurwy robotniczej trzymali się pędzla jak dobrzy marynarze już po spożyciu :P choć nie ukrywam, że z Tobą pogawędzić to jak wygrać milion dolarów :P Prawdziwy muzyk jest jak pijany James Bond, nie ważne tzo się dzieje, jakie byłoby atake, fason trzeba trzymać, pierrdzieć w kalesony świeżo skatalizowanym produktem spalania :D Bo po tym poznaje się siłe charakteru, kto ma odwagę w towarzystwie przedstawić się z pierrdem na pośladkach, ten ma w sobie potencjał, na drugą porcję zupy fasolowej ;) Smacznego :D Pomarańczo możesz być pewna, że tzo jak tzo ale jak mówię, że mam mordę nieogoloną to taką własnie mam :P Wbrew obiegowej opinii, na którą mam zupełnie w.y.j.e.b.a.n.e. i którą z uporem psułem, mogę powiedzieć, że tak jak mi napisałaś na innym temacie, przychylam się tzo prawda duupą nie ruszam, ale będę pamiętał, że zupełnie nie istniejesz :)

Gość słodkaslowianka
Malo tego prawdziwy muzyk gra do konca zupelnie jak na tonacym gigancie dlaczego? Bo to KOCHA tak samo jak slynny oktet jest nieustraszony i doswiadczony niech jak tam bedzie tajemnica jaki utwor zagramy jako ostatni Brawo pomaranczo ale nie jestesmy na boisku zeby strzelac sobie samoboja

Gość słodkaslowianka
fridzia ma prawo razic Cie moje wszystko na wierzchu ale zapominasz ze jestesmy projektami nie musisz mowic do mnie szyfrem nie trzeba zerkac co nute mozna improwizowac to latwe trzeba tylko wierzyc w siebie nie jestesmy standardowymi dziewczynkami istnieje takie pojecie w muzyce jak dysharmonia ale nie mialam najmniejszych planow grac tutaj takiej muzy Nie ukrywam ze napilabym sie z Toba wodki chociaz nie jestem chalturnikiem...

Gość słodkaslowianka
Bo widzisz frida jesli ja czegos nie umiem objac rozumem to mam do tego szacunek wierze w Ciebie zawsze mowie co mysle i sprawy nie bylo zupelnie jak facet daje po mordzie i zaraz ide z nim na piwo wiem ze za kazda decyzja ukryte sa koszty ale to wyzwanie jest jak podroz w nieznane muzyk nigdy nie zna do przodu swojego repertuaru o wszystkim decyduje dyrektor blagam nie robmy z filharmonii cmentarza

Chinaski -- oho nowy grajek się pojawił:D darknesem od niego waniajet :P Myślisz, że wzruszysz moje ramiona tym popierrdywaniem? :D Przezyłem nie jedno atake, w tym bardzo ambicjonalne, ale nitz to zawsze wysłucham i na końcu pierrdnę w arbuza nowe życie, jak marchewką w świeżo ulepionego bałwana, które znalazłem nawet latem ;) Musisz wiedzieć, że kompletnie srram na to tzo inni myślą :D A tak naprawdę czym gorzej mówią to dla mnie lepiej :P:D Prawdziwy muzyk wie tzo to Chopin po koncercie podłączony pod dobrą gitarę jak gwiazda rocka na ostrym pierrdolnięciu po kablach :D

Gość gość
ślicznie :) popisz jeszcze trochę ze soba bo nuda wieje

Chinaski -- nie myśl za dużo bo Ci mańka zryje beret do reszty :D Mówiłem Ci, że gotowanie brokuł odbywa sie na wolnym ogniu :P nawet to musiałeś spierrdolic :O zrobiłeś to jak herbatnik umoczony po całości w arabskiej herbacie :D Wiem, że zaraz powiesz, że zwichnąłeś obojczyk w nadgarstku i ręka poszła Ci samoistnie w kalesony, ale miałeś drugą, a przecież pokrętło od gazu to nie syzyfowe pratze, nawet podczas strzału w kanalizacje :P:D

supergościu -- aktualnie smażę rybę, używam do tego tzelu migomatu ;) Jest to gotowanie za pomotzą elektrody w osłonie gazów obojętnych :P Gazy mam własnej roboty, najlepsze na świecie, uznawane powszechnie za afrodyzjaki ;) Spawanie więtz wychodzi bardzo dobrze, zespawałem juz ogon ryby z tułowiem, wyjąłem ości, będę mial dobrą kolatzję, ości rzucę Grzechotnikowi, który juz ściska lewy paletz, stojątz w kącie bez natchnienia :D Uspokoić jest mnie wstanie tylko kucharka szarżujątza na moje pozycje z rondlem w dłoni, wirezę, że kiedyś uda Jej się zaparzyć herbatę i stanąć do apelu :P

supergościu - pokaż mi zdrowszych :P gdyby tak było, damski świat zapierrdalałby z najlepszej jakości spermą między nogami ;) niestety to tylko iluzja i czasami strzal z paltza daje im więtzej radości niż zekz z zdekompletowanymi cymbałami, którzy w takiej konfiguracji nie tworzą juz instrumentów :D

zakompleksionymi, nie twórz nowych słów, nie wychodzi Ci to, jak to jest wyraz Twojej inteligencji to ja jestem... w sumie nie będę się nawet hipotetycznie obrażać.

Nie bój imadła o moją inteligencję także emotzjonalną :D Pokazuję Ci to, tzo aktualnie chcę abyś zobaczyła :P Gdybyś z miejsca ujrzała mój potentzjał miałabyś kłopoty z zaśnięciem ;) więtz muszę dawkować emocje :D

Gość slodkaslowianka
Jesli mam wybierac to wole grac niz sluchac supergosc zauwazyles ze Wasza muza to kibel? Idzcie poszukac swoich palek od perkusji czytaj jaj

Ło kurka wodna :P z wrażenia dzisiaj nie zasnę :) Daj znać jak zaczniesz pokazywać inteligencje emocjonalną :D Nie chce tego przegapić ;)

Ooo rewia mody się schodzi :P Jeden mój felieton, dwa strzały łapy po napiętej strunie, i mogłoby się zrobić jeszcze bardziej mokro niż na rozgrzanym słońcu :D bo gdybym zakręcił kołowrotkiem rzucajątz kasztanem za siebie, nie nadążyłabyś zmieniać majtek ;)