Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

Rozpieszczasz mnie :D:D nie wydaje Ci sie, że za bardzo?;):P w stodole, na sianku.... hm... pora ku temu odpowiednia, łąki po raz drugi koszone, sianko pachnące niczym słońce..........ech..... sie rozmarzyłam :P:P

klarus ..... przecie mowie.... to musi byc milosc .... mmmmmm .... sie znowu rozmarzylam ..... mmmmmmm :)

Fridziu;) ja jestem wprost stworzona do harleqinowych romansów :D:D:D jeśli mam dobrego autora kolejnego tomu..... zawsze korzystam ;):D:D:classic_cool:

Niedługo Wigilia :P jeszcze tylko pięć miesiętzy przegrywu i zaczynamy :D Więtz trzeba zacząć przygotowania do wieczerzy ;) Lizacze też ludzie, dobrze byłoby aby znowu poczuli wiatr we włosach zupełnie jak w żaglach :P:D Siano masz we włosach, dotknąłbym, pomógłbym, ale łapa juz mi siedzi w Twoich tzytzach :D:D

klarus :) ... wcale sie nie dziwie... tylko na belki uwazaj :P ... one potrafia byc podstepne (wiem z doswiadczenia :P:) .... niby takiej nie ma ... a jest :P:D

Fridziu:D:D belki i ja juz zdążyłam z bliska zapoznać :classic_cool: Amstaf, ty na mnie nie szczekaj bo zabiorę szynkę, podrzucę kość albo co gorsza słoninę i wtedy tzo?:D:D no, ze słoniną to byś se myślę poradził ( dziurkę zrób) ale z kością ? hm... chyba, że takiego wielkiego gnata???:D:D:D

Klaro jestem w notzy głodny ;) zjem wszystko, zaatakuję wieczerzę jak korniki świeżą deskę :P:D Bo przecież nie powiem jak spawacz, że jak rdza żelazo :D Opcjonalnie jak wampir niewiastę w Transylwanii :P W kuchni na pewno dojdziemy do stanu w którym ugotujemy niejednego platzka ;) Dorzucam jako szef kuchni bitą śmietanę :D:D Po transylwańsku :D:D:D

alee..... bita śmietana z truskawami i szampanem?? jeśli tak........... jestem twoja , bierz, gotuj, gryź, szarp:D tylko na zęby moje uważaj, bo jak wyjmę szczękę to szklanki nie stłucz.....:D:D:

😭 znowu sie wzruszylam .... to jest miloscccc ... hlip.... ;)

Fridzia.... nie hlipaj..... kcesz szmajtkę do wytarcia oczków?:D:D

Tego najstarsi Indianie niewiedzą, z czym ta bita śmietana :P Niosłem dla Ciebie danie, sam gotowałem prawie nie zerkając w książkę kucharską, bo gapiłem się jak sroka w gnat ;) Jednak kiedy byłem już blisko Ciebie potknąłem się o ślimaka zataczającego na wrotkach koła na podłodze :D Ślimak swoją obecnością zdestabilizował przyczepność mojej podeszwy :P Leciałem już lotem poziomym w Twoją stronę, w ostatniej chwili wyjąłem z garnka dwa platzki ziemniaczane :D z których szynko uszyłem sobie spadochron :D Osiadłem na Twoich tzytzach, była bita śmietana, i dwa platzki ziemniaczane, chyba bo ślimaka też widziałem :P:D:D

kce... kce.... daj .... juz nie placze.... sie wzruszam takimi historiami milosnymi .... to jak przeminelo z wiatrem.... przelecial cie w stodole... jako ten zachodni wiatr :classic_cool: .... to jest milosss klarus ... upfff ... najprawdziwsza :P:D

to ja teraz będę sobie nucić tak.... "przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie....":classic_cool: Fridziu, myślisz? myślisz, że to miuość?:classic_cool: bo wiesz... ja sie troche boje tej miuości, bo wiesz "miłość to uczucie głupie, zaczyna na ustach, a kończy na dooopie" :D:D:D Amstaf, a choć pomasowałeś te tzytzki tymi platzkami?;):D

mnilosc to dziwne stworzenie boze jest ;) u niektorych to sie nawet w oczach zaczyna;).... a u niektorych w okienku, bo oczy maja w doopie :P:D ..... ale ladnie ci cycki pachna klarus :P:D .... mniam mniammmmm ... co za zapach... placek ziemniaczany ze smietanka ..... to ja jeszcze doslodze :classic_cool:

ochh... achhhh.... tak mi dobrze, tak mi mów/rób... słódź, smaruj i co tam jescze kcesz..;) ja w tym czasie zapadnęw sen, a we śnie tym przyśni mi się wszystko to co napiszesz;) więc ....daj czadu mała:D:D:D: dobranoc, mokrych snów ..😘

Klaro platzki wylądowały na Twoich tzytzkach jak spadochroniarz z ławki do ławki :D Masz potencjał aby zostać pierwszą damą w kuchni z moimi plaztkami na tzytzach ;) Wyśle nakręcanego ślimaka, który puszczony po podłodze z niewielką mikro kamerą będzie nagrywał Twoją pracę, tą od kuchni :P:D Jestem pewny, że film będzie z gatunku sensacjone ;):D

hundu, koncz wasc i mnie oszczedz... zaczynam byc glodna :P juz widze tego slimaka krecacego sie za tyleczkiem klarci ;) .... tylko nie pozwol mu zjesc wszystkiego :P:D

Frida dziedełłe lubi niespodzianki w kuchni :P mam jeszcze jajko z niespodzianką ;) Wiem, że po półnotzy jest to chodliwy towar, jak świeże pieczywo juz zupełnym rankiem na rynku w piekarni ;) Nie wiem czy złapię tego ślimaka :D:d On już chyba będzie wiedział tzo robić, zwłaszcza, że dzieci juz śpią ;):D

w takim razie nie zajmuj sie slimakiem ;) tylko rzuc to jajko.... interesuje mnie wnetrze :P..... tam zawsze jakis ciekawy psikus siedzi :P:D

Może nawet dwa pikusie ;) Bo rzucę dwa jajtza, a w nich same dziwy niewidy :D Niejeden pikuś tam jest :D:P A jeszcze tylu do odkrycia ;):D:D

turlaj .... :P:D ..... siedze w rozkroku, wiec nie maja szans potoczyc sie gdzie indziej :P:D ... umiesz to dobrze zrobic?;).. ciemno za oknem... a jak sie zgubia biedaczki:(

Rzucam dobrze w kręgle ;) do tego puszczam wibrujące w powietrzu wiatry :P Więtz na pewno znajdziemy sie pod pierwszą lepszą latarnią :D Codziennie swoją zapalam, niby że ona na gaz, a ja z gazowni :D w dwóch rolach zapalajątzego i inkasenta, ot gazownik postępowy ;):D

zebys sie nioe przemeczyl ta ciezka praca :P :D ... wez mnie na barana ;) bede za ciebie wolala ... juz dziesiata na zegarze, gascie swiatla gospodarze :) .... nieeee... no przeciez ciezaru mojego charakteru nie utrzymal titanic... ani twoj jacht... potrzebny jakis pancernik potiomkin :P:D

Frido okręt też nam zatopili :D zdaje się, że to był pancernik, Kredek dzielnie się ostrzeliwał na bakburcie :P:D Niestety podobno za nierząd i chamstwo modełłe odpaliło dorpedełłe ;) :D Nitz to nie załamujemy się, teraz pływamy pod banderą piracką :P jako okręt podwodny, szorując brzuchem po dnie :D żeby oszczędzić rytualnego aktu zatapiania, poszczególnych członków załogi w torpedowni :D a może juz się zatapiają, kto tam wie :P :D:D:D

Gość gość
na śniadanie zjadłam tzytrynę, była bardzo kwaśna całkiem słodka.

hundu, mowiles, ze jestes techniczny... wiec musisz sie znac na napedach:P:D... wykaz sie nareszcie i .......plynmy moze szybciej do jakiejs wyspy :P... tego cisnienia podwodnego moge dlugo nie wytrzymac :P:D ... pecherzyki plucne mi sie obkurczaja ;) .... dobrze, ze nie co innego :P:D... poza tym nie ma to jak http://www.youtube.com/watch?v=2kTefRMx73g <3 oprocz grajkow ladowych lubie tez morskich ;)

Teraz Frido już nie tylko jestem technicznym oficerem, ale i zwiększyłem swój kunszt konstruktorski :P :D Bo działam jakby z niemtza :D To znaczy, że całość jest lekko centralnie mało centralnie zanurzona pod wodą ;) Z kolei semafor robiątzy za peryskop daje znać, że jednostka jeszcze dyszy i pływa ;):D Nikogo to nie drażni, bo zawsze mogę zawiesić na nim odblaskową szmatę i powiedzieć, że to strach na wróble :D:D:P W dotyku to wygląda jak materatz za który robię od lat ;)

Pomaranczo bym zapomniał o Tobie :P bo skleroza nie boli ale u dziadełłe jest już widoczna :D Tzytryna jest bardzo dobra lubię ją pić, a Ona lubi zakwaszać moją miną, bo zawsze niezupełnie jest lekko słodka ;) :D

Gość gość
kwiatka zostawiam 🌼 i wychodzę na spacer w zwiewnej sukience ;)