Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cudowna kreacja na wesele!!!!! o boze zakochalam sie!!!!

Polecane posty

Gość gość
mnie sie nie podoba, jakos sztucznoscia pachnie - ale rzecz gustu

Gość gość
Koszmarek.

Gość Allektoto
Mnie się podoba, ale nie dałabym za nią 800 złotych...

Gość gość
kiecka jak tysiące innych, ani brzydka ani piękna, zwykła. I ta cena :o

Gość gość
Sądząc po guście wesele ma być w remizie.

Gość gość
kto bogatemu biednie żyć zabroni... strasznie droga, za tą cenę miałabyś 8 zwykłych sukienek z przeceny, albo 4 z ciut lepszych sklepów, albo dwie perełki. Prześpij się z myślą zakupienia jej, jeśli po paru dniach Ci nie przejdzie "zauroczenie" - kup. Ale ja bym się rozejrzała za jakąś jeszcze inną. Poza tym - to ma być sukienka na wesele? Rozumiem, że nie Ty bierzesz ślub? Bo nie wiem jaki kolor byś miała kupić. Biała - nie wypada, bo to kolor panny młodej, a czarna przynosi pecha na ślubach ;/

Gość Taka sobie jedna.....
Nawet ladna ta sukienka ale nie dala bym za nia 800 zl.!!!! Poza tym tam sa tylko dwa kolory, bialy i czarny a te kolory nie pasuja na wesele.....

Gość Iwon@
Za droga, zwłaszcza że nie widzę informacji o składzie materiału a wygląda na sztuczną. W tej cenie możesz mieć 2-3 lepszej jakości. Poszukaj np. marki KikiRiki - widziałam z koronkową wstawką.

Gość gość
o kurcze ile negatynych opini...naprawde az tak odradzacie...? jesli chodzi o kolor to chce ta bezowo kamienna...nie czarna i nie biala... dalej mi sie strasznieeeeee podoba...!

Gość gość
Jane chyba cofnęłas sie w czasie z tą Twoja kiecą :P

Gość gość
ta Jane faktycznie okropna. Jak sprzed 15 lat. Jesli chodzi o ta co Ci sie podoba, to jak dla mnie wyglada tandetnie, koronka wyglada sztucznie i tanio. Cena jak cena, za cos wyjatkowego jak najbardziej mozna tyle zaplacic. Problem w tym, ze ta z Asos wyglada max 150zl-200 zl. Zwroc uwage na pare szczegolow, rekaw jest dosc gruby nie uklada sie, powinien byc bardziej delikatny i przylegac do ciala, tworzyc mgielke okrywajaca cialo. Modelka siedzi mocno wyprostowana a i tak widac, ze material u gory streczy. Poszukaj czego innego, w tej cenie mozesz miec piekna koronke , a ta nie jest warta swej ceny