Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cloudynow

Czy 24 - letni student prawik może się podobać?

Polecane posty

Gość Cloudynow

Bo tak szczerze to już nieco zwątpiłem. Żadna się mną nie interesuje, jestem traktowany jako nieszkodliwy koleś, z którym co najwyżej można wymienić informacje co na zajęcia. Wszystkie mają mnie za nic, a kumple tylko się śmieją.

Gość Cloudynow
Odpowie ktoś?

Gość kobieta taka jedna
oczywiscie, licealistkom jak najbardziej, bo studentki to wola trzydziestolatkow, a czy prawik czy nie, to nie jest kryterium podobania sie, wyboru, zalezy jak wygladasz i czy podobasz sie z aparycji, zachowania, jaka jestes osoba i czy potrafisz zainteresowac druga osobe soba

Gość kobieta taka jedna
jak zachowujesz sie jak mruk to nic dziwnego, z reguly w zainteresowaniu sa osoby otwarte, towarzyskie z poczuciem humoru

Gość Cloudynow
Kiedy ja chciałbym poznać kobietę w swoim wieku. Niestety jestem delikatnie mówiąc specyficznej urody, typowy zgarbiony chudzielec w okularach, do tego jestem zamknięty w sobie i wstydzę się płci przeciwnej. Na uczelni gadam zwykle z dwoma kumplami, natomiast kobiety mnie onieśmielają.

Gość gość
Ja osobiście mam 22 lata również jestem studentem i też nie uprawiałem seksu. I mimo, że jestem prawiczkiem dziewczyny te, które wiedzą "to" nie traktują mnie jakoś inaczej choć nie wiem co sądzą tak wewnętrznie. Podobno też jestem przystojny z fajnym charakterem stąd też ich zdziwienie, że wcześniej nikogo nie miałem. Jedna nawet nie znając mnie zbytnio sama dała mi swój numer. Myślę, że "normalna" kobieta raczej nie powinna robić problemów, że nie uprawiałeś seksu. Ciężko dziś znaleźć taką normalną kobietę ale warto się nacierpieć i naczekać bo takie kobiety są tego warte.

Gość kobieta taka jedna
sam sobie odpowiedziales, czego jeszcze nie rozumiesz? nie wygladasz pociagajaco i boisz sie kobiet, unikaja wiec ciebie a ty je

Gość prawiczka latwo da sie
rozpoznac

Gość gość
gg46705303 marta23

Gość gość
pbw, dlaczego pozamiatane?

Gość wiem prawie wszystko
nie. Jeśli traktują cię jak powietrze to się im nie podobasz, prawictwo, czy ewentualna mrukowatość nie ma nic do rzeczy 🖐️

Gość gość
pbw, dlaczego pozamiatane?

Gość niepełnossprawny88
jestem o rok starszy, skończyłem studia i dalej się nie podobam ;)