Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jaaasne :D Póki co, to kobiety mają przynajmniej tę głupią błonę, a faceci? To wy nagle zaczynacie udawać wielce cnotliwych, a wcześniej mogliście mieć nawet pół osiedla. Hipokryci!

Gość Monika dominika
A wytłumacz mi kiedy kobieta jest pewna, że dany facet jest "tym jedynym"? Bo jak już opisywałam wcześniej wyszłam za mąż za faceta, którego uważałam za miłość życia, za ósmy cud świata, a okazał się jedynie stolcem zalegającym w toalecie. Nikomu nie można zaufać żeby być pewnym tego, że to jest nasza połówka, ludzie zawodzą i nie życzę Ci żebyś się o tym przekonał, nawet ze swoją dziewicą.

Gość gość
gość dziś To chyba was powinna najść refleksja, skoro autorka cytatu wyraźnie piętnuje podwójne standardy. Ja natomiast mam dla was radę: spotykać się nawet kilka lat i rozmawiać, dużo rozmawiać i rozstać się w razie czego, a nie obrączkować po miesiącu znajomości i jęczeć.

Gość gość
21:39 To faceci się z nami obrączkują mój drogi, bo to oni się oświadczają :)

Gość gość
gość dziś Kochana, ale ja jestem kobietą i pisałam to do kolegów mizoginów.

Gość aggggggggg
Dziewictwo moze byc dopelnieniem szczescia a nie jego gwarancja! Ja tez mam zal , ze mial doswiadczenie przede ale idac tokiem rozumowania na tym forum powinnam go zdradzac w ramach rownosci. O tej bajce, ksieciu itd to nie mam zamiaru sie wypowiadac , bo mysle ze kazdy tutaj ma powyzej 15 lat. Rozpada sie wiele zwiazkow, nie dlatego, ze byla dziwica czy nie tylko dlatego ze ktos zdradzil,uderzyl, nie pomagal,ublizal, nie interesowal sie, oklamal,zawiodl. Bo to jest doroslosc a nie dzicinada pytac zone po 10 latach czy ktos ja rozbieral. Chlopczyki tutaj nie maja problemow to szukaja czyli MUSI BYC DZIEWICA ,niewazne ze jest madra,piekna itd pozniej taki chłystek bedzie mowil musi to ,to a kobieta to gatunek drugiej kategorii.

Gość gość
Do Monika dominika Sam osobiście związał bym się z kobietą, która była w związku, ma dzeci itd. Absolutnie to jej nie dyskredytuje, każdy może się pomylić i można kogoś kochać bardzo, a nawet bardziej jeśli był skrzywdzony itd Denerwuje mnie tylko podejście, że to bez znaczenia, bo to było wcześniej. Kochając kogoś ważna jest też przeszłość tej osoby, kochamy kogoś ,a to przeszłość ukształtowała tą osobę. Więc to nie jest bez znaczenia jeśli do kogoś coś czujemy.

Gość gość
21:44 A to przepraszam i zwracam honor :)

Gość gość
No co wy panowie ? Przecież każdy musi chcieć kobietę z przebiegiem a najlepiej żeby się jeszcze ze 3 razy rozwiodła:) Przecież to teraz modne jest. Kończynie 18 lat żeńcie się z rozwódkami po co wam normalne kobiety. Lepsze takie co miały w łóżku ze 30 innych i teraz żal im dupę ściska ze porządny facet takiej nie weźmie.

Gość gość
gość dziś Normalny facet potrafi hamować popęd i seks nie jest dla niego ważny!

Gość gość
gość wczoraj Do zobaczenia dziewczyny na forum dla samotnych. Część już dziś, część dopiero za 10 lat usmiech.gif X Nie jestem samotna a za 10 lat to będę panią koło 60tki i możliwe, że będę samotna lub będę wąchać kwiatki od korzeni ale takie jest życie. Zabawne jest, że wypowiadający się tu mężczyźni uważają się za porządnych i straszą kobiety samotnością sprowadzając je do przedmiotu używanego lub nie. Panowie Wy nie jesteście porządni, Wy nawet nigdy nie staliście obok porządnego mężczyzny. Żaden porządny człowiek nie daje sobie prawa do krzywdzenia innego człowieka a większość tu tych niby porządnych krzyczy "mam prawo do zdrady", "mam prawo nie szanować ", " mam prawo wyszaleć się za młodu " Panowie chcecie dziewic i mówicie, że dziewic nie ma ale przecież ktoś te dziewice pozbawia dziewictwa i nie robią tego kobiety. Piętnujecie kobiety, które czasami zostały skrzywdzone, oszukane a nie tych co je skrzywdzili czyli innych mężczyzn. Tak panowie przymykacie oko na gwałt, molestowanie, wykorzystywanie bo dla was winna jest kobieta, bo jej się należało. Popieracie zło i kopiecie leżącego. Nikt porządny nie karze obrabowanego tylko złodzieja a Wy robicie właśnie na odwrót.

Gość gość
Islam już miesza w głowach Polaków. Te wszystkie tureckie seriale, wpajanie innej kultury do tego prowadzi.

Gość gość
Dam wam dobrą radę: nigdy nie mówcie partnerom o swoich byłych, z kim, ilu i jak się ru/chałyście. Lepiej dla nich żeby nic nie wiedzieli. W ostateczności możecie sprzedać im bajeczkę o jednym i braku doświadczenia. To zazwyczaj działa doskonale. Chłopy potrzebują takiej wiadomości i chętnie łykają bajeczkę jak głodne pelikany.

Gość gość
to normalne, samice wczesniej zaczynają

Gość gość
A najlepsze to dziwka na emeryturze z co najmniej pięciocyfrowym przebiegiem...

Gość gość
gość dziś A najlepsze to dzi**a na emeryturze z co najmniej pięciocyfrowym przebiegiem... x Mlody kretynie myślisz ,ze piszące tu przejma się wyzwiskami kogoś kto nie potrafi ani szanować ludzi , ani kochać, ani założyć rodziny tylko ujada na kafe ;)

Gość gość
Nigdy z babami-puszczalskimi nie wygracie bo te fotum je promuje i takie postawy. Tematy o miłości ,szczęściu zaraz sa zdominowane przez wypowiedzi, ze lepiej się puszczać. A w życiu co jest ważne i tak wiemy. Nie poddawajcie sie bo wartosciowe kobiety też istnieją, ale tu ich wypowiedzi nie ma.

Gość gość
Tu sami koniobijcy i samotne porzucone obecne lub przyszłe...

Gość gość
Niech młode dziewczyny nie słuchają tych starych przegranych dewotek. Nie ulegajcie zgniłej modzie, chcą wychować kolejne pokolenie z depresją i bez wartosci!! Dawała na lewo i prawo a teraz nie może pogodzić się, że ktoś będzie żył w szczęściu, miłości i wiernosci. Lewacki jazgot.

Gość gość
Kiedyś był podobny temat na onecie i też rozwiazłe femino-deprechy go zdominowały. Wniosek jest jeden: faceci pragną dziewic a kobieta zrobi jak chce. Te mniej rozwiązłe będą bardziej szanowane.

Gość gość
To kobieta decyduje czy chce szacunku, czy traktowania jak zbiornik. Mężczyzna tylko che dogodzić. Taka natura.

Gość gość
Jak pisałem o ile kobieta bzykała się w związkach w moich oczach to jej nie dyskredytuje. Gorzej, jeżeli uprawiała seks z przygodnymi facetami w pełni świadomie; jeżeli jej się to zdarzyło raz np. pod wpływem alkoholu też jestem w stanie to zrozumieć. Teraz odwrócę nieco sytuację. Powiedzmy, że macie do wyboru dwóch kolesi, obaj są zajebiści, opiekuńczy i na zabój w Was zakochani z tą różnicą, że jeden jest bogaty. Ciekaw jestem czy któraś wybierze tego biednego? No chyba że sama jest zamożna. Tak samo jest z nami. Większość, jeśli ma wybór z pomiędzy dziewicą a przechodzoną, zapewniam, że wybierze tą pierwszą. No chyba że zależy mu tylko na seksie ale takiemu związkowi opartemu tylko na tym nie wróżę świetlanej przyszłości. Nawet moja wiedziała tą smutną prawdę, że faceci wolą dziewicę i pytała się mnie czy mi to nie przedzkadza, że ona nie jest. No cóż mój błąd, że powiedziałem, że nie zwłaszcza iż od początku mnie coś tknęło ale nie chciałem wyść na małostkowego, tym bardziej, że zanim ją poznałem wiedziałem, że była po związku. Tylko nie wiedziałem, że się po prostu puszczała. I co Wy na to?

Gość gość
I niezależnie od tego wszystkiego coś tam do niej jeszcze czuję dlatego, mimo upływu lat to tak boli. Naprawdę chciałbym się pozbyć tego uczucia żalu, chodziłem po różnych psychiatrykach; często się zastanawiam czy kiedykolwiek będę jeszcze normalnie żył? I nie chodzi głównie, że dawała innym nawet przypadkowym ale o to że mnie trzymała do ślubu, wiedząc, że jestem po długim poście a na dodatek bezczelnie prosto w oczy zełgała. Nie wiem jak to się skończy na szczęście młody już nie jestem. Ok dałem się sfrajerzyć wiem, a zawsze byłem taki ostrożny w kontaktach z kobietami. Mimo wszystko wierzę, że nie wszystkie takie jesteście. I ona podpisuje się pid znak kk

Gość gość
Szach Mat zbiorniki :-)

Gość gość
Znów znikają posty o szanowaniu dziewictwa!!!!!

Gość gość
Mężczyzna rozróżnia dwa rodzaje kobiet: kandydatki na żonę (stały związek) lub doope do rozrywek. Kobieta swą cnotliwoscią pokazuje, w której grupie się znajdzie i jak będzie traktowana. Z jednej grupy do drugiej przejście mozliwe jest tylko w jedną stronę.

Gość gość
Moja była dziewicą tzn miala blonę, ale mało brakowało bo gość był c..a i nie dał rady zrobić tego jak należy. Dla mnie to zadne dziewictwo, traktuję ją jakby dziewicą nie była. Tu nie błona się liczy drogie Panie. Uprzedmiotowiacie problem.

Gość gość
Hehe zeby chłop babie musiał tłumaczyć, ze warto być cnotliwą. Dokąd zamierzacie kobiety?

Gość gość
07:35 to raczej nie minie, jak jest coś czego nie robiła z innymi to postaraj się byc "tam" pierwszy :-)

Gość gość
Baby myślą że tylko o seks chodzi. Drugi ślub to też nie to co pierwszy. Nigdy tak nie połączy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować