Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Monika dominika
Ok podsumowując: -bądźmy szczerzy, gdy druga osoba pyta nas o liczbę partnerów/partnerek seksualnych -na męża/żonę wybierajmy osoby, które są dla nas odpowiednie (jeśli ktoś chce dziewicy/prawiczka to niech owych szuka) -jeśli jednak weszliśmy w związek z osobą, która ma przeszłość seksualną to nie rozdrapujmy ran, nie zdradzajmy, nie biadolmy na forum, bo WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY -jeśli przeszłość seksualna partnera/partnerki boli nas nie do wytrzymania to weźmy rozwód, rozstańmy się w pokoju i we wzajemnym szacunku -każdy ma prawo do uprawiania seksu z kim chce, ile razy chce i gdzie chce i nikt nie ma prawa wyzywać danej osoby od dziwek, k****arzy, szmaciarzy, itd

Gość gość
I Monika zmadrzala :-)

Gość gość
Każdy ma tez prawo do nazywania rzeczy po imieniu więc ostatni punkt tu nie pasuje

Gość gość
Moniko twoje wczesniejsze wpisy zaprzeczaja tez trzeciemu punktowi osatniej wypowiedzi. Życzę ci aby ten wlasnie punkt był dla ciebie najwazniejszy, cieszę się ze zrozumialas problem

Gość Monika dominika
hmm trzeci punkt mojej wypowiedzi "jeśli jednak weszliśmy w związek z osobą, która ma przeszłość seksualną to nie rozdrapujmy ran, nie zdradzajmy, nie biadolmy na forum, bo WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY" Co w tym zdaniu zaprzecza moim wcześniejszym postom?

Gość gość
"Zdradzę go i nie będę miała oporow" to twoj wpis z wczoraj

Gość gość
Ja pisałam to w kontekście przeszłości seksualnej, bo panwie pisali, że jeśli żona nie była dziewicą to mogą ją zdradzać. U mnie sytuacja jest inna, mam prawo mieć żal do męża bo mnie perfidnie potraktował.

Gość gość
Mówcie co chcecie ja i większość moich znajomych nie tknie nigdy kobiety po kimś i nikt mi nie wmówi bym taka wziął. Ja i moi koledzy nie szanujemy takich kobiet traktujemy je jak obiekt drugiej kategorii... odpad po kimś ....

Gość gość
14:18 A ty jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Moniko masz prawo tylko nie zdradzaj, NIGDY. Lepiej się rozstać i wyszalec.

Gość Monika dominika
14:26 Gdybym naprawdę chciała go zdradzić to bym już to zrobiła. Nie mam na tyle odwagi i wiem, że po zdradzie musiałabym się z nim od razu rozstać mając do tego ogromne poczucie winy. Jestem zbyt lojalna w stosunku do takich odpadów ludzkich.

Gość gość
gość dziś Jak można z jednej strony kogoś nie szanować, a potem wmawiać, że dziewicę oczywiście będę szanował, a wiadomo, że to g****o prawda? Przestaniecie szanować te biedne, niczego nieświadome dziewice z chwilą, gdy pozbawicie je dziewictwa. Staną się według was wtedy bezużytecznym przedmiotem przeznaczonym do seksu jak te, którymi tak gardzicie.

Gość gość
I tutaj Moniko dochodzimy do tego co mężczyzna doceni w Tobie najbardziej jesli rozstaniesz się z mężem... nawet jeśli nie uwarzasz tego za atut to i tak go masz.

Gość gość
14.18 to wpis jakiegoś gówniarza i nie zawracajmy sobie tym głowy

Gość gość
14.18 - jeśli sam jesteś siedliskiem wirusów i bakterii, nabytych przez bliskie kontakty z kobietami, to nie zdziw się, jak kobieta bez doświadczeń z obrzydzeniem pomyśli o tobie, mając na uwadze dobro swoich przyszłych dzieci.

Gość gość
Nic z tego kobiety co tu mężczyźni piszą do was nie dociera. Ja mam 26 lat i tez nie wziął bym używanej za żonę. Mężczyźni działają inaczej niż wy. Ich mózg kieruje się logika. To stad biorą się zwroty w stylu używana itp. Tu wcale nie chodzi o to by kogoś obrazić. To jest podświadome.

Gość gość
Poczytajcie trochę o samcach alfa o rywalizacji o najlepsza w stadzie. Zwierzaki tez tak maja. Taki król dżungli nie weźmie kobiety po kimś. On ma godność i honor. Niech frajezy z takimi się zadają.

Gość gość
gość dziś Doskonałe porównanie! Zgadzam się! Dlatego normalne kobiety nie zadają się z mężczyznami, którzy chcą od nich seksu.

Gość gość
gość dziś To skoro twój obspermiony móżdżek jest tak logiczny, to logicznym powinno być, że nie tkniesz dziewicy, bo to będzie użycie jej i pozbawienie czci i należytego szacunku - potraktowanie jak rzeczy.

Gość gość
gość dziś To z logiką nie ma nic wspólnego, ale z podświadomością już owszem. Dla was kobieta to śmieć z cipą do używania, dlatego tak się wyrażacie, bo wedle waszej "logiki" kobieta służy do używania.

Gość gość
Weźmie jak pokocha

Gość gość
Wziełeś używany towar. Rozumiem ból bracie nic nie poradzisz że każda min 3 bolców w sobie miała. A HPV może przez lata być utajony.

Gość gość
Moniko twój mąż zasłużył na wp.....l. Królu dżungli najlepsze numery cię ominą jak nie skosztujesz doświadczonych.

Gość gość
Ja napisze jako stara dziewica - niech wszyscy faceci, ktorzy maja zony po kilku facetach, sie ciesza, bo przynajmniej wiadomo, ze z taka nie bedzie problemow. Tymczasem ja moge umrzec bez straty dla swiata teraz.

Gość gość
A ja nigdy nie zabrałbym kobiecie czegoś, co widocznie ma być na swoim miejscu! Skoro kobieta jest dziewicą to znaczy, że ma nią być i nie wolno jej tego zabierać, w końcu po coś ta błona tam jest!

Gość gość
gość dziś Używany towar, urocze. I wy chcecie, by kobiety cokolwiek dla was zachowywały, skoro są dla was towarem? Ohydni zboczeńcy!

Gość gość
Do mnie już lata temu dotarło to o czym Ty piszesz i dlatego takich cwaniaków jak Ty omijam z daleka, tylko "czysty" mężczyzna mnie interesuje. Więc może zamiast w końcu pisać, że do kobiet coś nie dociera, spojrzyj na siebie i zrozum. Kobieta, która nikogo nie miała też nie chce chłopaka po kimś. Możesz sobie zaklinać rzeczywistość, znam kilka dziewic i żadna na "przechodzonego" chłopaka nawet nie popatrzy. I nie pisz mi, że się mylę, bo to ja jestem kobietą a nie Ty.

Gość gość
No dobra ale ty wy kobiety lecicie na dobry bajer i podryw. A to rooohacze najlepiej podrywają nabierając wprawy.

Gość gość
Pewnie ze należy je traktować jak śmieci. Nawet pochamowac się nie potrafią tylko pchają się dołożyła każdemu. Jeszcze później pretensje jacy to faceci źli bo je olali. I dobrze Wam tak. Popatrzcie na ten wątek. Kłótnia pomiędzy mężczyznami i kobietami i tak samo będzie w każdym związku z nie dziewica. Faceci są źli, ale wy jeszcze gorsze.

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że wy nawet dziewicę będziecie traktować jak śmiecia, bo w końcu to tylko dmuchana lalka do używania!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować