Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
20;55 Skoro facet przechodzonej zony nie chce uszanowac, to niech bierze przechodzona prostytutke i ciekawe jaki jej szacunek odda?

Gość gość
Kobiety już dawno odrzuciły temat od głównego wątku, który jest dla nich niewygodny. Nie każdy facet to menda, która chce tylko zamoczyć i nie każda kobieta to curva, jak uważa z 70% facetów.

Gość gość
A kobiety to takie święte że seks ani im w głowach

Gość gość
Ja tylko jednego nie mogę zrozumieć. Dlaczego nie macie odwagi się przyznać. To tylko jedno zdanie np spałam z 5 facetami. Skoro już to robicie to miejcie odwagę się przyznać. Bez głupich wykrętów i pieprzenia o miłości. Po prostu spałam bo chciałam koniec. Bierzcie odpowiedzialność za swoje czyny. Tak by druga strona miała świadomość z kim się spotyka. To takie trudne ? Dlaczego tłumaczycie się tym ze to tylko wasza sprawa ? To nie jest tylko wasza sprawa. Druga strona powinna mieć świadomość kogo bierze by później nie było rozczarowań i by mogła świadomie żyć. Nawet z prostytutka można się ożenić tylko ze trzeba dokonać świadomego wyboru i właśnie to u nich podziwiam, ze maja odwagę otwarcie powiedzieć co robią bez głupich wykrętów.

Gość gość
to nie prawda bo każda kobieta która bierze ślub kościelny , spowiada się i wszystkie jej grzechy po spowiedzi już nie istnieją . Może śmiało ubrać podczas ślubu białą suknie , a mąż nie może jej wypominać co kiedyś było gdyż ona już jest inną , niewinną niewiastą . Pan zabrał jej winy .

Gość gość
14:39 blokada wpisu

Gość gość
niedźwiedzica

Gość gość
gość dziś A po co sie przyznawać, skoro mężczyźni udają prawiczków i chcą, aby dziewica dorównała im w wyrzeczeniu się intymności i moralności?

Gość gość
13:42 Będą się przyznawać, kiedy mężczyźni zaczną się przyznawać do tego, że chcą od nich tylko seksu, bo żaden mężczyzna nie kocha, bo oni mylą miłość z wsadzeniem obrzydliwego narządu w żywą kobietę. Bo z jakiej racji się przyznawać do czegoś, czego i tak wymaga facet?

Gość gość
ONi są cwani-udaja prawiczkow,bo nie ma jak tego sprawdzić a tak naprawdę to większość przeleciała po iles tam dziewczyn/kobiet. I jest ok,można sciemniać do woli a kobietę ukamienować psychicznie,porzucać,bo nie ma tej błony. Ciewake tak na marginesie ilu jest rzeczywiscie naturalnych prawiczków,nie farbowanych lisow co ich udają.

Gość gość
gość dziś 13:42 Będą się przyznawać, kiedy mężczyźni zaczną się przyznawać do tego, że chcą od nich tylko seksu, bo żaden mężczyzna nie kocha, bo oni mylą miłość z wsadzeniem obrzydliwego narządu w żywą kobietę. Bo z jakiej racji się przyznawać do czegoś, czego i tak wymaga facet? x To wy nie kochacie , chcecie mieć tylko sponsora do końca życia i nic więcej, a miłość mylicie z pieniądzem i wygodnictwem, oto cała prawda o was !!!!!!!!

Gość gość
Po co komu sponsor jak zarabiam wiecej od faceta?

Gość gość
gość dziś Po co komu sponsor jak zarabiam wiecej od faceta? x Tak zarabiasz więcej, ale chyba od tych tylko co zarabiają na opłaty ............

Gość gość
Pilnuj ile ty zarabiasz lub kiedys bedziesz zarabiać. Mowa byla o facecie sponsorze jakoby kobiety tylko takich szukają a w moim przypadku to nie wchodzi w rachubę,bo trzeba byc samodzielnym i wydolnym finansowo,mieszkaniowo.I tak jest. Cos jeszcze ? moze nr konta w banku lub buta podać ci dzieciaku?!

Gość gość
gość dziś Pilnuj ile ty zarabiasz lub kiedys bedziesz zarabiać. Mowa byla o facecie sponsorze jakoby kobiety tylko takich szukają a w moim przypadku to nie wchodzi w rachubę,bo trzeba byc samodzielnym i wydolnym finansowo,mieszkaniowo.I tak jest. Cos jeszcze ? moze nr konta w banku lub buta podać ci dzieciaku?! x Wyluzuj , po 1-sze nie do ciebie pisałem ,po 2-gie mnie nie interesuje twój nr konta bo mam swój hehhe , po trzecie nie jestem dzieciakiem (może ty nim jesteś), po czwarte pisze z doświadczenia o materialistkach udających miłość .

Gość gość
gość dziś 13:42 Będą się przyznawać, kiedy mężczyźni zaczną się przyznawać do tego, że chcą od nich tylko seksu, bo żaden mężczyzna nie kocha, bo oni mylą miłość z wsadzeniem obrzydliwego narządu w żywą kobietę. Bo z jakiej racji się przyznawać do czegoś, czego i tak wymaga facet? x Ty aż jadem kipisz ,musisz mieć wielkie doświadczenie w sprawach damsko - męskich, skoro takie poglądy wysuwasz

Gość gość
Wyluzuj,trochę dystansu,to był żarcik z tym numerem buta. Masz kiepskie doswiadczenia jesli mówisz o materialistkach,ja mam inne.Nie ma punktu stycznego do rozmowy. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Bo was przejrzałam.

Gość gość
gość dziś Wyluzuj,trochę dystansu,to był żarcik z tym numerem buta. Masz kiepskie doswiadczenia jesli mówisz o materialistkach,ja mam inne.Nie ma punktu stycznego do rozmowy. Dobranoc. x Ja nie szukam tu nikogo do rozmowy, czasem tylko ustosunkuję się do wypowiedzi ,z którą się nie zgadzam i tyle...........

Gość gość
15.28 ,,wsadzanie obrzydliwego narzadu w zywa kobiete" ej ty co to za hasla ,skad sie urwalas dziecino , czytaliscie panowie ,kon by sie usmial heheh .

Gość gość
Panowie powtarzam po jednym z przedmówców dajcie luz bo jeśli ponad 170 stron ich nie przekonało, to nic ich nie przekona. Ja jeszcze jako małolat (20-25 latek) wiedziałem, że nie chcę być, nawet w związku nieformalnym z "doświadczoną", chociaż znałem naprawdę fajne laski. No cóż Los chciał inaczej ale do końca życia albo tego związku, co bardziej prawdopodobne, będę się zastanawiał jak to się stało, że związałem się, mało że z kobietą po kimś to jeszcze po przypadkowych typach. Niby jest to dla mnie jasne ale i tak nie do wiary, że aż tak dałem się sfrajerzyć. Dodam jeszcze, że od najmłodszych lat szukałem czegoś poważnego a na przypadkowy seks nie miałem ciśnienia tyle że laski same pchały się do łóżka, mimo że za Adonisa się nie uważałem. To tyle ode mnie kobiety i tak robią co chcą a później zglebka gdy zachodzi potrzeba ustatkowania a tu nie bardzo kto chce.

Gość gość
Jaskiniowiec,wyluzuj,to twoj od lat problem,że nigdy nie chciałes być z "doswiadczona" a taką wybrałeś,na dodatek sam będąc tym doświadczonym.

Gość gość
No przciez ze nie za bardzo kto chce, niestety z braku laku trafiaja sie takie a nie inne, majace jeszcze czelnosc uwazac sie za porzadne ,po kilku tzw zwiazkach z ,,milosci" ,niejednokrotnie trwajacych miesiac albo dwa !......

Gość gość
To co się dziwcie ze faceci maja was w d***e. Nawet szczerze nie potraficie się przyznać do swojej liczby. Szczerze to żal mi was. Wstrętne zakłamane babsztyle. Życie tylko facetom zniszczycie.

Gość gość
O przeszlosci na kazdej plaszczyznie,zwlaszcza intymnej się nie rozmawia,proste. Przeszlość jak sama nazwa wskazuje jest za nami.lIczy się czas od wspolnego momentu bycia razem,wtedy masz prawo oczekiwać czegokolwiek.

Gość gość
13.01 to wez sobie za meza morderce,g****iciela badz alkoholika I powiedz ze przeszlosc jest za nimi! Jesli ktos chce wiedziec I znac przeszlosc malzonka czy to kobieta czy mezczyzna to powinien byc szczery z osoba, ktora go o to pyta (bo zapewne dla niej to jest wazne ) Sa faceci co nie chca kobiet ,ktore mialy przeszlosc sexualna I czy tak trudno to zrozumiec???Po co taki gosc ma wiazac sie z kims ,z kim wie ze nie bedzie szczescliwy, przeciez bedzie zatruwal sobie i jej zycie , I chocby tylko z tego powodu powinien kazdy (kogo to interesuje) znac przeszlosc sexualna przed slubem meza, zony

Gość gość
13;38Byly alkoholik ,mogl juz dawno sie wyleczyc z nalogu i tez ma prawo sobie zycie ulozyc .No i co to takiego przyznac sie przed kobieta, bylem alkoholikiem i kobieta moze sobie wziaz na meza bylego alkoholika, skoro sie poprawil i juz nie wraca do alkoholu. Tak samo kobieta przechodzona ,mogla kiedys sypiac z kilkoma facetami ,ale sie nawrocic i przestac sie puszczac i tez ma prawo sobie wybrac kogos na meza, ulozyc zycie i kto jej zabroni. NIKT. Nie ma na to reguly kto z kim sie wiaze. Cpun moze z porzadna, porzadna moze z bylym alkoholikiem, alkoholik moze z cpunka, cpun z alkoholiczka, porzadna z porzadnym. Zycie to gra, loteria.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować