Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

hej dziewczyny ja mam dziś w planach dwa treningi siłowy i jakiś cardio bo się załamałam po dzisiejszych pomiarach wiem że zawaliłam ostatnio z dietą imprezy kebeby to nie był dobry pomysł od dziś zaciskam pasa idę zaraz nakupywać jabłek i marchewki bo jest masakra. Do tego treningi chyba też muszę wrócić do cardio 6 razy w tygodniu ewentualnie siłowe będę do nich dokładac mam nadzieję że się uda za tydzień idę na chrzciny mam być chrzestna sukienka czeka a jest dośc obcisła muszę wrócić do pomiarów z 22,09 no same zobaczcie masakra 2,09 22,09 4,09 waga 58,5 57,6 59??? talia 71 70 71 pępęk 84 82,5 83 brzuch 86,5 85 86 biodra 95 92,5 93 udo 96 54,5 54 Wracam do sałatek na kolacje żadnych dodatkowych kalorii prócz warzyw no i ostatnio pozwoliłam sobie na powrót do białek kawy dość tych grzechów

tak sie namęczyła że by to czytelnie wyszło a forum i tak zbiło to do kupy mam nadzieje że sie rozczytacie z tych pomiarów

agazgaga trzeba sie po prostu wziąć w garść.... ja tez muszę waga pokazała mi dziś wage z którą praktycznie zaczynałam (różnica 0.5kg). To moja pięta achillesowa DIETA. teraz gdy sie robi zimno ciągle chodze głodna, ale cóż jak trzeba to trzeba, bo efekty znikną. CO nieco na pewno mięśni sobie zbudowałam, które wyparły tłuszcz ale ileż mozna sobie tym tłumaczyć?! Jadłam za dużo, tym bardziej że mialam 1ego urodziny i rodzice mnie odwiedzili... z siatami jedzenia, mama jeszcze dwa ciasta upiekła, do tego piwko... no i sie uzbierało.Aga moze Ci miesnie urosły ale lepiej dmuchac na zimne i zacisnać pasa. Ja tez muszę. p.s.udko Ci spadło:)

wikia próbowałam sobie tłumaczyć że to mięśnie ale przez tydzień 1,5 kg mięsni by mi nie urosło :-( cofnęłam się przez głupi tydzień już na to nie pozwolę mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac i jak dopadnie mnie leń to porządnie opieprzycie ;-). Właśnie zrobiła Lean Circuit 2 Szaliny i Killera Ewki, mam zamiar nadmuchać piłkę do rechabilitacji mojego dziecka i też jakoś ją wykorzystać tylko nie mam jeszcze pomysłu. MUSZE DAC RADE

Będziemy Cię wspierać:) Mi by się przydał tez kop (nie)jedzeniowy... Mnie wyrzuty sumienia wzięły wczoraj i dlatego zrobiłam Turbo i myślałam żeby dzis tez zrobić ale chyba Killera wybiorę tak jak Ty on jest mega ciężki dla mnie... :D zasłużyłam na karę!:D:D

agazgaga jestem z toba js tez powoli tyje. waga leci w dol ale jem swinstwa dzisiaj lod. wczesniej w gole mnie nie ciagnelo.dlatego okreslmy sobie jasny cel I dajmy z siebie wszystko ...... 1grudzien waga 55kg pas 67cm udo 54cm

No własnie Eliza nie wiem co się ze mną ostatnio dzieję chyba jakis kryzys przyszedł wcześniej też nie miałam problemu z pohamowaniem apetytu a może organizm próbuję gromadzić tłuszczyk na zimę oszalał! J bym chciała do grudnia mieć płaski brzuch ale raczej chyba nie możliwe żebym straciła tyle centymetrów żeby było tyle co w talii musiała bym zgubić 17 więc myślę że jak zgubię z 5 cm to będzie sukces

ok, mój CEL:1 grudniapas 70cm (jest 73)waga 50kg (jest 55)1 grudnia zdamy sobie wszystkie relacje z naszych (mam nadzieję) POSTEPÓW

teraz to juz musze sie wziac za siebie porządnie bo inaczej wstyd mi bedzie przed Wami:)

Dobra to czas podjąc wyzwanie 01 grudnia Waga 57,00 kg talia 68cm brzuchol 80 cm udo 52 cm Do dzieła! Teraz już dziewczyny nie ma wymówek trenujemy bez obijania Czanka jak się czujesz?

Dziewczyny widzę że pełna mobilizacja tutaj :) Czuję się coraz lepiej brzuch dzisiaj już mało co bolał, pogoda była piękna jesienna słoneczna byłam w lesie na spacerze ok godzinę i czuję że żyje :) ostatnio jak było tak pochmurno to myślałam że wpadnę w jesienna depresje czy chandrę ;) Wyznaczyłyście konkretne cele :) powiem wam szczerze że ja z każdego ubytku centymetra będę się cieszyć także nie wyznaczam nic konkretnie bo nie wiem na ile moje ciało jeszcze się zmieni jak troszkę schudnę, bardzo bym chciała mieć w udach ok 55cm teraz mam 57cm i od kilku miesięcy nic się nie zmienia może spadło 0,5cm także nie wiem może nadal nic tam nie schudnę a np z brzucha tak ;) jedyne co sobie obiecałam to zrzucić te zbędne kg do grudnia tak jak wy :) Aga u mnie wahania w centymetrach i na wadze się zdarzały nie raz także może to nie wina utycia tylko chwilowe np. okres jakieś zatrzymanie wody różnie bywa może za tydzień wszystko wróci do normy po prostu. Eliza wyglądasz świetnie nie wiem czy powinnaś dążyć do wagi 55kg na moje oko 57kg wystarczy :) Wiecie co zaczęłam ściągać w południe ćwiczenia z Focusa i o tym zapomniałam a akurat szybko szło w 30min miałabym na kompie to zamknęłam lapka i poszłam sprzątać zamiast zostawić otwarty ;) teraz sobie o tym przypomniałam i będzie się ściągać od nowa z dwie godziny ehhh gdzie ja mam dzisiaj głowę.

Wygrałam dziś z ciastkiem arbuzowym nawet nie spróbowałam kupiłam gumy do żucia bez cukru jak bede w potrzebie to sobie pozuje a teraz kolacja mix sałat z pomidorem cebulką chili octem i z dwoma plastrami szynki chudziutkiej ze względu na białko mielismy iśc jutro na impreze ale odmówiłam żeby nie kusiło

Czanka dobrze że już ci lepiej. Fakt jak słońce świeci to chce się żyć i ćwiczyć niestety niedługo będziemy musiała walczyć z chandrą jesienna :-( ale damy radę po to tu jesteśmy :-)razem osiągniemy nasze cele

ufff... ja juz po killerze jestem z 20 min ale dopiero jako tako doszłam do siebie:) cieszę się że wyznaczyłam sobie konkretny cel, teraz wiem co mam robić:) jutro chwila prawdy czy kolana będą bo;lały czy nie...brawo agazgaga, wygrałaś bitwę z ciastkiem!czanka tak się zdarza, dobrze że sobie przypomniałaś:D:D

Dzień dobry! Wikia jak kolana? Czanka jak brzuch? Eliza jak tam postanowienie trzymasz się? Niekonsekwentna wracasz do nas? Ja właśnie jem śniadanko i myślę już nad dzisiejszym treningiem :-) Dziewczyny wy coś zjadacie jeszcze do tej owsianki bo ja zamieniłam już dawno owsiankę na musli i chociaż uwielbiam owsiankę to bardzo szybko robię się po niej głodna dziwne to trochę ale po surowych płatkach owsianych tak nie mam

hey od dzisiaj zaczelam. ale musze zaczac iesc normalnie. cos mam zawroty glowy. czuje sie zle teraz zjem wlasnie owsianke a pozniej nauka dzisiaj ide ze swoim na silownie, na zajecia z boxu. powinno byc fajnie. moze tez chwile pobiegam. teskni mi sie za bieganiem.

Eliza a liczyłaś kaloriie może za mało zjadasz albo nie regularnie z tego co widze masz mnóstwo zajęc teraz. A może brakuję ci jakiś witamin lub żelaza przy ćwiczeniach nie trudno o takie niedobory. Ja tez przekładam trening na później dziś chyba ciśnienie do d**y bo jak zaczynam skakać to boli mnie głowa więc może walnę jaką kawę i popołudniu powalcze :-D Znalazłam jakieś ćwiczenia z piłka próbowałam ale w trakcie idzie zasnąc szukam dalej

Wracam do żywych :) wraz z końcem okresu no nareszcie! U mnie dzisiaj piękna słoneczna pogoda znowu ale super, po obiedzie obowiązkowo idziemy z synem do lasu połazić :) Ćwiczenia zaczynam w poniedziałek, ściągnęłam Focus Beta i fajnie się zapowiada :) Aga ja dawniej jadłam często na śniadanie owsiankę i mnie też raczej nie syciła na długo jak niektórzy piszą, wole musli a najlepiej jajecznicę z czymś lub kanapki. Eliza ostatnio masz dużo zajęć może to przemęczenie albo brak witamin jak Aga pisze.

agazgaga ja dziś mam wolny dzień, bo co drugi ćwiczę (pon, śr, pt, niedz) ewentualnie mogę zrobić rozciąganie z insanity około 20:00, nie robiłam go ale widziałam że jest lekkie (jak na trening). Kolana nie bolą, cieszę się bardzo, czuję tylko lekkie napięcie w nich. Czyli sie zregenerowały ale wciąż muszę uważać i nie robić kardio codziennie. Tamten doppelherz na stawy z kolagenem po dwóch tygodniach sie skończył i kupilam Rheumafort jest zaje*isty i ma naturalny roślinny skład, bez chemii. Po treningu dodatkowo smarowałam kolana tym serum Eveline nieźle rozgrzewa. Z treningami nie mam problemów (no chyba że za CZESTO wczesniej robilam:P muszę się ograniczać.. za to dietę muszę przede wszystkim zmienić i mysle ze to ona jest powodem ostatniego zastoju, ale dzis sie juz pilnuje). Na sniadanie zjadlam jajecznice (3jajka) z kawalkiem papryki(podsmazonej) + surowy pomidor (żadnego pieczywa). teraz na 2 sniadanie zjadam jabłko. A te płatki owsiane to zjadam z woda(lub mlekiem lub jogurtem nat.)+banan, kawalek jablka+suszone owoce (sliwki lub rodzynki), kilka orzechów, cynamon. Z jogurtem sa najbardziej sycące

Wikia mówisz o tym rozciąganiu z czwartkowego treningu? HAha lekkie no spróbuj ja nie znoszę tego treningu hihi ale mam po nim fajne zakwasy mieśni skośnych :-D Fakt pogoda dzisiaj piękna ja właśnie wróciłam z zakupów mąż dzisiaj gotuję :-D ja będę jadła warzywa na patelnie a chłopaki wymyślili sobie placki ziemniaczane :-( więc jak chca to niech sobie smażą :-P Ja się biorę za sprzątanie chałupy bo mam straszny sajgon a jak skończę to coś poćwiczę mam nadzieję, że jeszcze zdąże na jakiś spacer

Wikia to daj znać jak ci się podobało ja jeszcze tylko umyję podłogę w kuchni i biorę się za trening :-D

Wikia to rozciąganie wcale nie takie lekkie zobaczysz ;) Ja byłam na ponad godzinnym spacerze oj żeby cała jesień była taka słoneczna jak dziś to bym się cieszyła, nawet ustaliłam plan treningów na ten tydzień i już się nie mogę doczekać wycisku ale szczerze mówiąc dobrze zrobiła mi ta przerwa :)

Czanka jak spróbujesz bety to będziesz zadowolona ja właśnie zrobiłam Core Cardio i zakochałam się w tym treningu nogi na początku mnie paliły ale później poprostu błogostan jestem cała mokra :-D Nie przypuszczałam że będę tak skakać przy krokodylkach haha przecież ja tego nie znoszę a tu hop hop jak koza hihi. Chciałam zabłysnąć i zrobić speed z gammy ale chyba jeszcze nie jestem gotowa na takie tempo więc nawet nie zaczynałam ale jak fajnie tam S.T śpiewa :-D Eliza ćwiczyłaś to?