Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

powiem wam że surowe jest pyszne zobaczymy jak sie upiecze :-D mój mały wrócił ze spaceru zrobili sobiemęski wypad idę go kąpać i kładę spać odezwę sie po siłowni

Eliza nie gadaj glupot, tez podpinam pod Age i cwiczysz przeciez, chyba ze nas sciemniasz i nie cwiczyc a pozniej prawde piszesz;) Aga o co chodzi ze glodna jestes?? Moze jedz cos co zaweira duzo blonnika??? Jaka masz diete?? Tak jak wczesniej pisalas?? Jak tak to sie nie dziwie ze jestes glodna nabial odrzucilas czy jak?? Jedz rybe, jaja?!? Jakis kalafior brokuly?? Marchew???

Nie no jak już piszę że ćwiczę to cwicze ale czasem z dieta to masakra. Dzisiaj jest ok Owsianka 2 jablka pomarancza 2 duze jaja z salata I gotowana marchewka Day#1 zrobiony rano . Aga od kiedy kisiel to pozywienie????

Gość gość
Wy tak malutko jecie, ja zjadlam dzis ś jablko, nie zdazylam reszty zjesc troche makaronu z sosem jog. Natur. Z bananem kolacja miesko ze surowka i jeszcze mialo byc pomaranczko i kanapka, po treningu moze jablko zjem, Wy tak maciutko jecie ze w kompleksy chyba popadne Elizka jaja robilam z tym sciemnianiem:p milego wieczorku mnie juz nie bedzie, wikia a Ty co taka cisza?? Veruna

Wróciłam ze szkolenia o 20, zrobiłam trening ramion i pupy z nogami każdy po 2 serie po 20 powtórzeń z obciążeniem. Wyszło 50 minut. Eliza, 5 kg? Ja teraz mam 1,5 przy 18 powtórzeniu już płaczę prawie z wysiłku:) Idę dziecku pomoc jedno zadanie zrobić, później dokoncze prezentacje na jutro i dość. Pa, pa :)

Witam, ja się jakoś trzymam ale wyłażą ze mnie gluty, zatoki mam na bank ;) W pracy się trzymam choć jestem osłabiona, wczoraj i dziś rozbiłam talerz wypadł mi z ręki tak jakoś hehe Moje menu dzisiaj wyglądało tak: ś: nic i kawa zbożowa z mlekiem o: gałka ziemniaków do tego filet z kurczaka panierowany z dynią i sezamem, bez surówki k: 2 bułki pszenne z masłem, 2 parówki

I tak mniej więcej jest codziennie. Kiepskie to moje żarcie ostatnio, byłam przyzwyczajona do regularnych posiłków a teraz nawet nie jestem głodna w ciągu dnia, mam odwrotny problem do Agi, a jedzenia pod dostatkiem mogę próbować podjadać co chcę ale nie mam ochoty, trochę to dziwne w sumie dobrze.

Ciągle mi spamuje połowę tego co napisałam usunęłam co z tym kafe?

Ja jem za duzo węgli na pewno można powiedzieć że jem same węglę gdzie moje białko!!! K***a !! Sorry ale musze wziąć się w garść i jeść białko! bo teraz sniadanie węgle (owsianka) drugie śniadanie węgle (kanapka) obiad węglę (kanapka) póżniej znowu węglę i po treningu węgle nosz kurde . dziś nawet mi si.ę ćwiczyc nie chciało :-( siłowe zrobiłam ładnie dodałam jeszcze trochę ćwiczeń na triceps ale cardio miałam ochotę w każdej chwili skończyć zawsze mam taki przełom że czuję palenie w nogach i już same mnie niosą a ja nie moge przestać a dziś dupa może to być z braku białka ? chyba zamówię sobie to z grochu tylko boję się przez internet :-(. W kwietniu pójdę do gina już na pewno w tym miesiącu nie wyrobię finansowo ale w kwietniu pójdę. ... Ciasto pyszne możecie piec albo lepiej nie pieczcie bo za dużo zjecie nie ma ani grama cukru a jest słodziutkie naprawdę przepyszne pewnie jutro już go nie będzie bo mąż już pytał czy może do pracy zamiast śniadania wziąć :-D a on za słodkim nie przepada :-) tylko trochę zakalcowate mi wyszło bo za dużo daktyli dałam poprostu przedobrzyłam ale jest naprawdę pyszne

Eliza wrzuc mi jakiś trening tej Lisy ale taki bez sprzętu ewentualnie z hantlami bo ona tyle tego ma że zanim znajdę to odechce mi się ćwiczyć potrzebuję coś na jutro bo na siłownie idę w czwartek

VERUNA cicho jestem bo Osmina oglądałam:D jak mnie facet motywuje! ahh...:D:D potem ćwiczyłam. zrobiłam trening z Tomkiem Turbo Power(45min) i dwie jego nowe 7-minutówki.od razu mi lepiej.AGA węgle węgle u mnie cukier cukier(owoce:P). ale na kolacje zjadłam ciecierzycę wiec białeczko było:)

no własnie widziałam to cudo w biedronce kiedyś dobre to? kupiłam tylko soczewice a tego nie próbowałam a ostatnio była promocja i kupiłam w puszce gotowana na parze :-) ale jeszcze leży

a puszkowanej nie jadłam. kupujemy zwykła "na surowo" pakowaną jak groch, fasolę itp. w smaku tez podobna, lekko orzechowa, ja lubię:)

No ja was teraz poczytałam,kafe mi zresetowała drugi raz telefon, coś im się pieprzy. Pomogłam dziecku w zadaniu, no i nie dam rady tej prezentacji dokończyć. Zrobię to rano... Czanka kuruj się, teraz taką śmieszna pogoda raz ciepło raz chłodno, łatwo o przeziębienie, ja dziś przemarzłam na tym szkoleniu. moja córka dziś patrzyła jak robie trening, całe 50 minut uczyła się z niemieckiego i patrzyła jakie ćwiczenia robię. śmiała się że stękam, ale do stękania zuzki mi daleko :)

Lajtowo cwiczysz.zuzke? Jutro podesle linki dzisiaj juz nie odpalam kompa Glodna jesten wiec ide spac czekam na sniadanie hihi Jak znalezc trening tomka

Eliza jest na yt niestety na kanale ewki zaraz ci podeśle Czanka spróbuj wstać 15 minut wcześnie żeby zjeść śniadanie!!! co to ma być kawa z mlekiem co? Ja właśnie wpierniczam owsiankę :-D można? Można :-D A ty pewnie jeszcze chrapiesz co? hehe Miłego dnia laseczki trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą dietę

A LAJTOWO pytałaś o sprzęt. Ja ma hantle 1kg 2kg 3kg gumę, eskapander gumowy, piłkę dużą, twister, rowerek stacjonarny, drążęk, skakankę no i siłownie :-P widziałam ostatnio w realu takie kółko jak ma wikia po 10zł ale stwierdziłam że się na nim zabiję i nie kupiłam :-P

Czanka na te dwie bulki z parówkami, to zjedz na sniadanie, zamiast na kolacje. Wstan troszke wczesniej i sie ogarnij. Dojdziesz do wprawy. . Ja juz jestem po owsiance i kawie. Niedlugo zaczynam trening. Miesnie pala, bo wieksze obciazenie dalam sobie. Czasami czuje ze za duzo, ale nie mam duzych problemów, a jak cwiczylam po 3 kg na reke to nic nie czuje, wiec lepiej isc w wiecej. ... wczoraj smieszne, znalazlam wpis z pamietnika z 2011. ~ zaczynam nowa dieta, dukana. mam nadzieje ze zobacze swoje upragnione 72kg, tak bardzo bym chciala~ Cos w tym stylu! Ale mnie to rozbawilo!!! Teraz powinnam napisac tak samo, ale z 55:)

Dzień dobry:) Kafe się j***e coraz mniej rzeczy można napisać cenzura pieprzona. ELIZA treningi 45minutowe były na gryzoniu ale admini pousuwali, ale moze gdzies jeszcze są? a 7minutówki są na kanale Ewki na youtube. te filmiki są nowe tylko dwa ale Tomek doda więcej

no z kolacja poszalalm, bylam strasznie glodna, przez to ze nie zjadlam wczesniej tak jak planowalam chleba wiec zjadlam 2 klopsy plus 1 kromka i dosyc dobra ilosc lecza, inaczej bym sie nie najadla, a jak jestem glodna trzesa mi sie rece i czuje sie oslabiona, wiec musialam:p wczorajszy tening to czulam sie jak w jakiejs sekcie, najbardziej rozbawilo mnie "banasa" czy jakos tak hahahha buja sie na nogach ugietych i rekoma niby takie fale, ja nie moge wiecej ubawu:p wiecz przez 30 min, cwiczylam caly czas to samo, pajace, i wykroki czy jak to sie zwie noga do przodu i opadamy nisko, to cwiczenie z hantlami, bylo jeszcze wyskok jak do pompki i powrot, i moze jeszcze z 2 inne ale krotko sie je robilo,jakis niedosyt mialam i dodalam na brzuch insane abs, ten trening co robilam nazywa sie rev abs

Aga ja tez mialam za duzo wegli, sniadanie wegle w pracy wegle jedynie kolacja, a jak sie nie wyrobilam to tez wegle ale to moze raz w tyg. Dzisiaj na sniadanie jadlam banan z jajkami takie ala nalesniki Elizka je chyba robila?? Do pracy bede brala 2 kanapki bo nie mam czasu na przygotowanie czegos, narazie bede sie trzymac sniadan i kolacji ok z czasem 1 posilek do pracy bede brala inny wtedy na sniadanie zjem owsianke, Agus damy rade:) jak jestes glodna napij sie wody, zjedz moze jog. Naturalny albo napij sie soku pomidorowego czy maslanki? Zjedz marchewke moze rzodkiewke papryke??

VERUNA moze robiłysmy to samo? "Rev fat burning abs"? robiłam to w poprzedni czwartek:) Właśnie wyszukuję treningi na dziś i zajmę się tyłkiem:P z Alicią Marie, lubię jej ćwiczenia, kiedys robiłam. Zrobię jeszcze coś na talię.

Veruna ale mnie rozbawilas hahaha. Fale:) juz sobie wyobrazilam. . Tak, bialko jest KONIECZNE w diecie. ja jem codziennie obiad bialkowy. ZAWSZE, nawet jak sie obzeraam slodyczami. . piers z kurczaka, filet, albo losos, albo jajka. np teraz od 3 dni jem jajka na obiad.W lidlu kupuje takie opakowanie plasterków indyka, jak na kanapki. zobaczcie jak macie mozliwosc czy tez jest w polsce. jeden plasterek ma 8 kcal i to jest naprawde zdrowe bialko! wiec jak robie jajka sadzone, to najpierw podsmazam od 3-8 plasterków i na to wbijam jaja- pychota. i kupa BIALKA:) . dzisiaj kurczak. ja mam swój sprawdzony sposob: kupuje kilo fileta, kroje na male kawalki , do tego z 5 papryk ( kocham papryke) i cebule. wkladam do piekarnika na 20/30 min bez oleju , sypie troche tylko ziarenek smaku i gotowe:) jem albo z ryzem, albo z marchewka, ale pychota jak dla mnie. i zdrowo. .

wikia taaaaak to jest ten koles hehhee i jak wrazenia??? Ja mialam inny trening tam chyba 8 treningow. A Alicje gdzie znajde??ile trwa trening? Wpisalam w google ale jakos nie znalazlam Eliza tez lubie papryke i cebulke:) cebuli musi byc mega duzo:p taka podsmazona slodkawa mniam mniam:)

czytalam o zastoju, i polecaja aby zwiekszyc intensywnosc, ale to nie ma sensu bo organizm sie przyzwyczaja i co chwile trzeba bedzie dokladac cwiczen,albo zrobic sobie takie 4-7 dni w oparciu o diete wziekszyc kalorycznosc dzienna, jednak pękam sie tego podjac bo mozna przedobrzyc??? Ktoras z Was robila takie eksperymenty???

VERUNA terning mi się podobała ale na końcu to faktycznie jakby się modlili hahah az oczy otworzyłam ze zdziwienia:D Eksperymentów nie robie z ćwiczeniami ale pil;nuje aby treningi były różnorodne: piłka, hantle, obciązniki, przysiady z obciazeniem, wałek, rowerek, czasem ćwicze ponad godzine czasem 30min, spacery 2godzinne, a czasem dwa razy w ciagu dnia trening. Majstruję jak się da ale nie robie na razie bardzo ciężkich. raczej umiarkowane a za to dłuższe . chociaż może i by się przydało jakieś insanity:P

alicia marie: Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT

Gość gość
skleiłam półtorej godziny ćwiczeń troche cardio, a reszta na pośladki i talię, niektóre ćwiczenia z hantlami dziś wypróbuję jeśli mi się zapisze plik. jeszcze 80minut ma się zapisywać.... ciekawe czy sie uda, teraz idę na spacer

Hej laski zaraz moje dziecko będzie miało gości więc długo tu nie popiszę o już są odezwę się później :-*