Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Dziewczyny ja wstaje o 5 i nie mam czasu rano poćwiczyć! Jak wy to robicie że o 6 dajecie radę? Ja dzis walne chyba zuzkę musze cos na szybko jestem zmęczona po pracy tyle towaru mi nawalił dzisiaj że nawet się nie zorentowałam że już jestem po pracy :-). No i dzis po pracy się najadłam :-( nie słuzy mi ta prace hehe. musze teraz odczekać dwie godziny no może godzine żeby się przetrawiło ale chyba okres dostane wczesniej bo cos tak czuje ssanie :-P

AGA dobrze że jest coś takiego jak zuzka, na to zawsze jest czas:) LAJTOWO własnie, potrzebowalam motywacji zzewnatrz bo samej jakos ciezko mi sie bylo zebrac. Turbo ta jak Aga bardzo lubię i nic sie nie zmieniło, daje dobre efekty. Własnie skończylismy skalpel wyzwanie, bez obciazników hantli itp Zabieram sie za masaz banka chinska zaniedbalam te zabiegi, banki sie kurzą czas je odświeżyc:)

Wiecie co, wstałam z łóżka i zrobiłam to turbo. Tylko troszkę się zmęczyłam. Nieznacznie. Jednak wolę robić z obciążeniem, ale dziś miał być dzień bez treningu, to turbo w sam raz. Naprawdę wydało mi się łatwe, zrobilam wszystkie ćwiczenia w tym samym tempie co ona. On jest łatwiejszy od skalpela? Skalpel robiłam ostatnio z obciążeniem, więc nie mam porównania, zresztą to też zależy od dnia, jak się czuje intensywnosc ćwiczeń. Wikia, mnie dopinguje zdjęcie d**y z bliska, jak mi się nie chce ćwiczyć robię fotkę pod dziwnym kątem dupsko zawsze wychodzi źle i mam motywacje. Bo mówię sobie, że jakby było idealne, to na każdym zdjęciu by dobrze wyglądało :) w ubraniu naprawdę już dobrze wyglądam, bryczesy mniejsze chyba, bo w tych szarych spodniach co wam wysłałam były opiete, a teraz zaczynają zwisać. Brdzie jeszcze lepiej. Wiecie co mnie najbardziej cieszy? Mięśnie na nogach, szczególnie ten z tyłu uda, zazdroscilam Elizie ze jej widać mięśnie przez ubranie, chodakowska też ma super nogi, i ja zrobię wszystko co się da, żeby mieć podobne, nieważne czy mi się to uda teraz czy za rok.

Hej laski No Wikia dobrze że jest Zuzka zestaw pierwszy zaliczony :-) a dziś siłownia.. Wikia mi tez ostatnio spada motywacja tylko ja nie mam motywatora wręcz przeciwnie mąż woli jak nie ćwiczę bo mam więcej czasu dla nich :-) Wiecie co chyba też będę rano robić zuzkę w dni bez siłki kurcze przecież to tylko 10 minut tylko nie wiem czy mogła bym np zrobić swoją rozgrzewkę i swoje rozciągnie? Co myslicie? Kiedys kurcze parę lat temu jak moja przemiana materii wiedziała że istnieje to wstawałam o szóstej i ćwiczyłam godzinę siłowych a po pracy o 18 godzinę cardio i jeszcze potrafiłam iść z męzem na pół godzinki pobiegać wyobrażacie sobie? ćwiczyłam w tedy z tracy anderson do tego miałam rygorystyczną diete bo rano płatki fitness jak dla wróbelka i jogurt w pracy jogurt kromka chrupkiego do pracy przynosili mi obiad a na kolację znów płatki i jogurt ale schudłam i zero celulitu miałam pewnie wtedy rozwaliłam sobię metabolizm a później rzuciłam fajki i bach 15kg więcej :-(. Ale to było ładnych lat temu mieszkaliśmy jeszcze z teściową to miałam czas na wszystko bo ona zajmowała się domem :-P lepiej było wtedy zebym się nie wpierniczała w garnki bo się strasznie żarłyśmy hehe. A teraz cięzko mi znaleźć 10 minut? O nie Agniecha obudź się!! 2 kwietnia minął rok odkąd wziełam się za siebie :-) ... Lajtowo ciekawe jak by mi teraz poszło turbo. Mnie zawsze uda strasznie bolały przy tym jeżdzeniu w skarpetkach i zawsze lądowałam pod stołem hehe ale nie powiem miałam super efekty jak ćwiczyła turbo na przemian z szok treningiem+skalpel 2. No co ty skalpel trudniejszy? Dla mnie to dopiero machanie nóźką hehe. Myślę że jak turbo ci poszło łatwo to jesteś gotowa na insanity hehe. proponuję ci siłowe z asylum strenght "-D spróbuj a nie pożałujesz hihi nie jest pure cardio że cały czas biegasz :-D. Przypomnij jakie masz hantle? ... Dziś znowu duzo wypiję bo już mam litr :-D wiecie że za dużo wody też nie wolno pić? Można nawet od tego umrzeć :-)

Dzień dobry:)Wczoraj pomasowałam sie mam kilka siniaczków ale to nie to co kiedyś. LAJTOWO turbo jest cięższe od skalpela:) spróbuj z obciążeniem takim jakie miałas przy skalpelu to poczujesz różnicę:) Zrób sobie w końcu dzień wolny bo się zajedziesz.AGA fajki to trucizna wiec organizm chce się jej szybko pozbyć i przyspiesza metabolizm. A też słyszałam ze od nadmiaru płynów mozna umrzec ale to trzeba byłoby pić tyle co w średniowiecznych torturach, dobrowolnie chyba cięzko się tak zabić:D prędzej łatwiej się zasuszyć;)

Gapa ze mnie... AGA gratuluję roku! świetna robota! jestem z Ciebie dumna:D:D

Sama do siebie gadam:P spacer za mną: 1godz. i 20min w tym niecałe 20min ćwiczyłam/chodziłam na maszynach takich do cwiczeń co w parkach są. Wieczorem trening

hejka Dziewczyny ja tak na szybkiego, taki mam młyn że masakra:/ gdybym srajde miała to normalnie aż bym się posrała na krześle:o nie lubie piątków zawsze pełno wiary, z jednej strony fajnie czas szybko leci ale nie mam czasu dla siebie;) hehe no ale wkoncu przychodze do pracy nie\??? jednak czlowiek szybko sie do dobrego przyzwyczaja heheh nie wiem co dzis cwiczyc, ostatnio jakos nie mam pomysłu, juz tak to jest u MIE hahahah wikia nie możliwe!!! Ty masz lenia??? nie wierze!!!tak napierdzielas ostatnio!!!! nie mam co Cie motywować masz boskie ciało wiec kopa jakiegos nie potrzebujesz;) wiecie że mam 71 kg??:P ale meczylo MIE zaparcie prawie tygodniowe:/ jeszcze odrobie ta moja 6 po insanity jak sie mierzylam to mialam prawie 1,5 cm wiecej w biodrach!!! ale jakies 2 dni wczesniej wszystko ok bylo wiec nie wiem moze woda?? Dzis zrobilam sobie taki dzien warzywny, rano zjadlam nalesniki, wieczorem mam bulki z pasta rybna, a tak w pracy maślana z jablkami, śliwką i marchewka:D chyba tak pociągne do niedzieli może sie troszkę przeczyszczę, bo po tych zaparciach to aż skóra mnie bolała jakby pęknąc miała:./ przy zaparciach 3 cm na plusie:p Agus mi też jest ciężko wstać z rańca, oddałabym wszystko za dodatkową godzinę snu;p a jeszcze jak mój zaczyna mnie drapać po plecach to już koniec na bank jestem spóźniona w robocie:p Lecę Kobitki muszę jeszcze coś na necie obczaić bo w domu nie mam kiedy, i powoli brac sie za ogarniecie punktu, milego wieczorku postaram sie jutro odezwac buziooooleee ;********

Gość gość
mam teściowąw domu do niedzieli :-( po siłowni się odezwę

Dziś nie ćwiczę, właśnie zaczynam pić piwo, jeńców nie biorę, więc się wszystkie pospijamy. Planuję wypić 6, ale mam w domu jeszcze wino :) Ten tydzień był okropny, w pracy młyn codziennie, dobrze że się skończył. Muszę odreagować :) trzymajcie się, twoja kolej Czanka, żeby poćwiczyć. Jutro już koniecznie, a Eliza nam gdzieś utknęła :) Eliza odezwij się :)

Aga też gratuluję, 8 kwietnia będzie moja rocznica, ale chyba nie będę się mierzyć, bo będzie @. Znalazłam nowe ćwiczenia z z******tym afroamerykaninem :) jak je przetestuję, to dam wam linka :)

Aga, jak najbardziej rób rozgrzewkę przed zuzką, nawet może być spokojna, a później rozciąganie, ona zaleca się rozgrzać wcześniej :)

Gość gość
Dzieki dziewczyny. LAJTOWO tobie tez stuknie rok? Ja wrocilam wlasnie z silowni. Czuje nogi ale juz po pracy mnie bolaly. Tesciowa juz marudzi ze kolacji nie jem tylko jablko co za kobieta. Co ja to obchodzi. Dzis zaszalalam wypilam pol litra swierzego soku z marchwi do drugiego sniadania nie myslac ze to sporo kalorii. Lajtowo ja mam rozgrzewke i rozciaganie w wykonaniu zuzki ale mi jakos tak za dlugo i chcialam po swojemu. Ciekawe co tam wynalazlas. Ide pod prysznic i klade sie spac bo padam na pysk mialam dwa dni zapierniczu w pracy jutro otwiera sie konkurencja pewnie bede miala pusto. Aga

Po treningu, zrobiłam mieszankę: 15min Trening z gwiazdami Ewki, 21min Huragan Tomka, 50brzuszków i 30min rowerek stacjonarny razem około 70min. Tez jestem zakoczona, LAJTOWO, rok?! Nie wiedziałam, a może pisałaś kiedyś a ja przeoczyłam tę informację:PIdę spać, a jutro i pojutrze będę bardzo zajęta nie wiem czy znajde czas aby do was zajrzec. Miłego weekendu:)

Gość gość
Niech mnie ktos wykopie z lozka. Nie moge sie podniesc. Chyba wychodzi niedobor snu . Nie moglam sie dobudzic co chwile ustawialam drzemke a teraz nie chce mi sie d**y z wyra ruszyc. aga

Wikia w stopce widać, kiedy zaczęłam :) stanęłam dziś na wadze i się zdziwiłam 62,1 kg :) jak się zmierze, zrobię nowa stopkę, ale miło było to zobaczyć, chociaż pewnie podskoczy jeszcze do 64 :) dziś o 9 przyjeżdża moja mama i przychodzi dziewczyna żeby zrobic nam paznokcie. Aga, a co tobie już nie wolno poleżeć? odpoczywaj:)

Lajtowo niby wolno ale wolę szybko hehe żartuję idę dzis do pracy i myslałam o zuzce rano ale nie dałam rady się zwlec z łóżka hehe mam nadzieję że mąż dziś nie będzie marudził puści mnie na siłownie :-)Lajtowo ja tez myślałam że ty ćwiczysz kilka miesięcy tylko bo zawsze mówiłaś że nie masz kondycji na insanity itd cos kjażyłam że pisałaś że jak do nas dołączyłaś do od 3 miesięcy sorrki. Gratuluję roku super. Powiem szczerze że ja liczyłam na coś więcej myślałam że po roku to już ciało będę miała jak marzenie niestety wydaje mi się że to dopiero połowa mojej drogi do tego motywacja spadła jeszcze nigdy nie miałam tak że nie chciało mi się ćwiczyć w domu że odpalałam trening i po rozgrzewce nie nie chce mi się nie wiem co to jest może przesilenie wiosenne kiedyś mogłam ćwiczyć cały dzień a teraz się zmuszam :-( Wczoraj jak jechałam na siłownie to myślałam że zrobię tylko cardio na szczęście po rozgrzewce wziełam się też za siłowe :-) ... Wikia w empiku jest w promocji po 19zł płyta tonique sylwi wiesenberg zastanawiam się nad zakupem tylko nie wiem czy będę ćwiczyć bo ostatnio w domu nie mam motywacji ale kto wie może latem wróci energia. Ogólnie jej trening nie jest dostępny na gryzoniu przynajmniej do tej pory nie był a ponoć i efekty dobre, słyszałaś?

eeee weszłam na tygryskowym okiem a ona piszę żeto program bardziej dla początkujących że zaawansowanym nic nie da hmmm .....

Od 8 kwietnia wzięłam się za siebie, krecilam hula hopem, po wakacjach zauważyłam że nic nie ubywa, trafiłam na wasze forum przeczytałam wszystko, od grudnia zaczęłam ćwiczyć. Od stycznia bardziej intensywnie. Więc walcze już rok, ale dopiero ćwiczenia poprawiły moje ciało. więc w sumie styczeń luty marzec ćwiczę. 8 kwiecień to data spojrzenia w lustro i totalnego przerażenia. Ale po wymiarach widzę że warto. I nie wierzę w 3 miesięczne przemiany, jak będziemy się tu razem trzymać i ćwiczyć to zobaczymy zmianę za pół roku, i znowu za kolejne pół. Wiecie jaka jest ostatnia moda w moim mieście? Powiększanie ust, nawet nie wiem co za g***o sobie wstrzykują, ale niespełna 30 letnie dziewczyny. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Ja chyba wolę się ładnie zestarzeć, niż na siłę powstrzymywać to co nieuchronne.

A no własnie Lajtowo to super ale ty prze ten rok to osiagnęłaś chyba więcej niż ja gratuluję. .... Co do ust to chyba wzoruja się na chodakowskiej bo ona ma takie botoksowe usta (niby naturalne) może stąd ta moda mnie osobiście się to nie podoba mam ładne usta bo górna warga w serduszko ale jakbym miała okazję to penie bym się skusiła na jakąs liposukcję :-P bo brzuch mam straszny i ta skóra :-( no i może cycki ale tylko troszeczkę kiedyś miałam ładne chodziłam bez biustonosza były takie podniesione jak sztuczne ale niestety mały wyciągnął swoje i teraz ich ze swieczką szukać hihi. ... Konkurencja się otworzyła mają ładnie bo hala duża więc można to wszystko wyeksponować cenowo to to co gatunkowo dobre to ceny wyższe lub takie same jak u mnie ale bluzki mają po 22,24 zł tylko sama chińszczyzna gatunek pozostawia wiele do zyczenia u mnie królują Włochy Turcja i Polska a ceny 29zł wydaje mi się że warto dac te 5zł więcej a nie wyrzucić po pierwszym praniu no ale zobaczymy czy klientki mają poczucie jakości czy im wszystko jedno mam nadzieję że moje klientki jednak są mądre :-)

Paznokcie zrobione, żel granat opalizujący, a na serdecznym fuksja opalizująca z granatowym wzorkiem. Córkę wysłałam po farbę do włosów, przetestowałam loreale, welle, garniery itd., najlepszy brąz uzyskuje joanna multi soft czekoladowy brąz. Zużywam 3 opakowania, bo mam włosy poniżej pasa. Kolor się trzyma pół roku, a nie 24 mycia jak mówi producent równomiernie się wypłukuje Trochę je przytnę przed farbowaniem. Chyba za chwilę dostanę@ nie wiem czy farbować.

Lajtowo muszą byc piekne kiedyś przed ciążą jeszcze sama robiłam paznokcie mozna powiedzieć że sobie dorabiała teraz nie mam na to czasu bo jednak 3godziny cięzko wygospodarować :-( chociaz czasem mam ochotę sobie zrobić tylko musiała bym zainwestować w żele bo stare już po terminie :-P a to jednak spory wydatek

Ja podziwiam pracę stylistek paznokci. Tej mojej schodzi 1,5 h ale robi bardzo porządnie, mam paznokcie w nienaruszonym stanie 6 tygodni. Odrost maluję sama, czasem przemaluje pod kolor ubrania jak mi się chce, a jak nie to są zawsze perfekcyjne. Robię już 3 lata i nie wyobrazam sobie powrotu do zaniedbanych pazurów. Czuje się po prostu zadbana, a sama nie umiałabym o nie zadbać, no i czas. Pofarbowałam, mimo, że dostałam @ włosy wyszły super, ciemny brąz, w takim kolorze czuje się dobrze. Tak trochę drapieżnie i z werwą. Ile to zależy od samopoczucia. Dziś nie ćwiczę, bo mnie brzuch boli. Walnełam maseczkę z kremu yoskine i leżę. Poczytam malazańską księgę poległych. Jak tam dziewczyny, ćwiczycie?

Lajtowo pozwoliłam sobie na troche prywaty i próżności i wysłałam ci kilka moich prac :-) Jak możesz wyślij mi zdjęcia swoich paznokci straszni mnie ciekawi ta fuksja może mnie zmobilizuje i zainspiruje :-) Już dziś sprawdzałam na necie ceny żeli hihi. Musze przyznać że dobra ta twoja kosmetyczka 1,5 h to szybko i do tego 6 tygodni się trzymają to bardzo dobrze o niej świadczy a dużo płacisz u mnie odrosty chodzą po 35 zł a całe 50-60 zalezy u której kosmetyczki. ja myślę nad rzęsami ale to strasznie drogi interes i na krótko. Chyba dzis tez zrobię włosy bo mąż mnie tak strasznie prosił żebym nie szła na siłownie obiecał masaż w zamian :-P hihi poćwiczę cos w domku :-)

Witam :) Kochane ja nie mam się czym chwalić nie ćwiczę od miesiąca, waga i wymiary w miejscu. Wyzdrowiałam wreszcie :) Wczoraj musiałam zostać dłużej w pracy jestem wykończona całym tygodniem za to w przyszłym tygodniu będzie więcej luzu będą malować i coś tam jeszcze przerabiać także tylko na parę godzin pójdę posiedzieć w papierach. Żeby nie było że olałam treningi zamówiłam piłkę do ćwiczeń i ruszam od poniedziałku, jeszcze nie wiem od czego zacząć na pewno pilates może coś mocniejszego jak odpocznę :) Dzisiaj zaliczyłam zakupy, musiałam kupić spodnie i jestem miło zaskoczona mniejszym niż zwykle rozmiarem a mój tyłek wygląda w nowych gaciach super taki uniesiony, szkoda że uda nie są mniejsze ale jakoś już się do nich przyzwyczaiłam wmówiłam sobie że jestem super szczupła laska hehe :)) Gratuluję Wam rocznicy :)

Czesc chudzinki;)( Wracam do swiata zywych. Zerwalam ze swoim juz tak ostatecznie. Nie bede sie rozpisywac ale booooli choc to wspolna decyzja. Jesli chodzi o fitness nie cwicze tak duzo ale tez nie l tyje Waze 58. Ubrania luzniejsze. Wczoraj troche biegalam. Bede pisac wiecej. Skupie sie na naucr I na was Bo Wy jestescie moja motywacja. Jestescie najlepsze

Eliza witaj spowrotem ;-) chudzinki??? Chyba chudzinki i jeden grubas :-) ja i motywator :-( mam problemy z jedzeniem wieczorem jestem strasznie głodna podejrzewam że to bardziej siedzi w mojej głowie niż w zołądku :-( własnie to pisząc przypomniałam sobie o tej książce co polecała wikia chyba najwyższy czas przeczytać ! Słyszałam też że zmęczenie może potęgowac uczucie głodu może to jest mój problem ale do wrzesnia muszę się przemęczyć jak młody pójdzie do przedszkola to będę wstawac trochę później bo mam bliżej do przedszkola niż do babci. Jak oczywiście przestanie sikac w majty. Nowa wychowawczyni mojego dziecka to moja dobra klientka :-D fajna babeczka :-D. Wiecie co ostatnio klientki się mnie pytają co robiłam że tak strasznie schudłam (wiedzą że w ciąży wyglądałam jak wieloryb hehe) To takie fajne uczucie. A wiecie co ostatnio jak szłam to gapiłam się w wystawy i zauważyłam że w końcu przestałam się garbić! to był mój spory problem bo od dziecka mam skoliozę itd. Wczoraj nie ćwiczyłam nie miałam motywacji :-( oglądałam drugą częśc hobbita i strasznie mnie w******a końcówka. dzisiaj ide na siłownie na 9 mam zamiar porządnie się spocić żeby odpokutować wczorajszy dzień wczoraj przyznam się wam jadłam chrupki orzechowe razem z moim synem już mu więcej nie kupie bo bardzo lubie nie wiem dlaczego znowu mnie ciągnie do takich rzeczy, od teraz kupuje mu chipsy solone on je uwielbia a ja nie znoszę będzie mi łatwiej. :-D. Dobra nie zanudzam miłego dnia dziewuszki

Ja to dopiero pisze jak baba ze wsi jak wy możecie czytać te moje posty bez znaków interpunkcyjnych ? :-P Przepraszam was za to ale przeważnie muszę pisać szybko bo młody na mnie wisi i wtedy pisze szybciej niż myślę hihi