Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość Fithotbabe
Ziomalka nie sciemniaj, możesz zdjęcia zrobić telefonem również. Ja już po treningach 45 minut na siłowni własne ćwiczenia ze sztangą i teraz skończyłam pure cardio insanity. Powrót był bolesne lało się ze mnie jak nie wiem co. ... dieta: rano owsianka z 20 gram migdałów do tego około 5 brzoskwiń ciągu dnia dawno nie jadłam 200 gram borówek na pierwszy obiad 3 jajka plus warzywa i na kolację łosoś ze szparagami To tyle myślę że okej bo dzisiaj idę tańczyć tak że już nic nie jem godziny dziewiętnastej może napijesz się trochę whiskey. Ale troszke;')

Gość gośćwikia
Eliza dobrze ze doladowalas sie owocami, duzo wysilku mialas: silka i insanity... niezle! A do tego tańce:) Powoli opadam z sil, koniec cylku sie zbliza zmusilam sie dzis do tych cwiczen:) do jutra laski

Gość gośćwikia
Dzień dobry:) od kilku dni codziennie rano staję na wadze aby monitorować spadki (czy są? jakie?) i jestem zachwycona, 28ego lip. gdy robiłam pomiary waga była 51,3 a dziś 50,7:) najmniej wciagu roku cwiczen:) to dopiero kilka dni od kiedy przesunęłam pory posiłków ale wygląda na to ze taka prosta zmiana a działa. Dziewczyny jesli oczywiście macie mozliwość, spróbujce tak kilka dni i dajcie znać. (4-6posiłków często i ostatni koniecznie białkowy! ok.17:00, 2-3litry wody). Wczoraj zjadłam....7kromek chleba... na kazdy posilek 1-2 a na kolacje fasolke po bretonsku bez chleba. Strasznie duzo węgli ale mnie tak ciągnęło do chleba hhaha i bylam pewna ze nabiore wody a tu nic, a nawet spadek. Wiem ze to tylko 0,6kg przez kilka dni ale wiecie jak u mnie ciężko schodzi, dla mnie to dużo:)

Gość agazgaga
Wikia ja ci wierze bo u mnie też poijawiły się spadki i to jakie tyle że ja na ostatni posiłek o 17 nie mogę sobie pozwolić jak mam drugie zmiany w pracy mam przerwe o 18 i przeważnie jest to mój ostatni posiłek w ciągu dnia ale przy drugich zmianach o 221 musze coś zjeść bo jestem strasznie głodna ale plus że w pracy się nie obijam tylko zapierniczam :-) ( jestem szurnięta bo mi się to podaba haha) wczoraj niestety miał byc tylko kurczak o 22 ale skusiłam się na węgle ale dzis już mam plan że po pracy po 22 spróbuję tylko odżywkę białkową :-) zobaczymy kurcze musze wykończyć tą truskawkową ale jest tak ochydna że rzadko ją używam ale szkoda mi wyrzucić tyle kasy . Wikia jak robisz fasolkę po bretońsku żeby nie była tucząca? :-D bo ja to robię na wędzonym boczusiu i kiełbasce a to raczej dietetyczne nie jest dlatego nie jadłam wieki a chętnie bym zjadła jaki masz sposób? Co do ziomalki wiedziałam że się tak skończy migała się i migała. Zdjęcie może zrobic ci narzeczony kopchana nie musisz mieć lustra powiedz porostu że nie chcesz że się boisz czy co? Bo my c****erwsze zdjęcia nie wyślemy bo cię nie znamy taka mamy zasadę nowa wysyła pierwsza u nas jest gwarancja że do niczego twoich zdjęć nie uzyjemy bo widzisz ile czasu tutaj jesteśmy a ciebie nie znamy nie mamy pewności :-P Chciałaś żebyśmy wysłały ci foty a sama nie chcesz wysłać swoich hmm. Ok nie muszisz ale wymiarów swoich też nigdy nie podałaś!

Wow super dziewczyny na pewno skorzystam z waszych wskazowek. Ostatni posilek bialka. Wikia 7 kromek chleba??????

Gość gośćwikia
Buahaha no wlasnie 7 kromek:D jadlam jak glupia gdzoes o 14:00 ostatnia zjadlam a potem o 17 fasolke. Aga, pomylka, to nie po bretonsku, to zupa fasolowa, bez miesa i zageszczaczy ale byla i tak b.gesta bo duzo przypraw i ziol moj nasypal, bo to on robil, dlatego nazwa mi sie pomylila:D bez zadnego miesa:) ani kostek rosolowych.

Wikia toz to obrzarstwo;-) Ja tez dzisiaj duzo lzej. Waga 59.6kg (bylo chwilami 61!) Pas 70cm, udo 54 Slucham waszych rad. Bialka na koniec zostawie ale 7 kromek nie ma opcji;-))) 7 czekolad to moze I tak hihi

Gość Lajtowo
Kurde, nie było mnie 3 dni, a tu takie zmiany, kafe mi się otwiera na telefonie nie w wersji pełnej, ale mobilnej, tak jest nawet lepiej. Przyznam się wam, że nie cwiczylam, bo po tym jak zrobiłam przemeblowanie, zabrałam się za malowanie obrazków, żeby coś na tej ścianie powiesić. Chwilę mi zeszło z przygotowaniem blejtramów. No i oczywiscie dużo zapomniałam, pierwsze prace wykonałam na tekturze. Nadają się do kosza :) ale popróbowałam i farb olejnych i akryli i powiem wam, że bardzo wciągające zajęcie :) powolutku zapełnię całą ścianę :) jadę dziś do koleżanki. Od jutra ćwiczę po przerwie czterodniowej :) nie szalałam z jedzeniem, w czwartek 2 piwka. Dziś pewnie też chlapnę :) dobrze, że w nocy ćwiczę. Gdzie jest Czanka? Pasowałoby do niej meila napisać, może przeczyta i wróci. Gratuluję dziewczyny spadków :D

Gość gośćwikia
oj nie... Eliza 7 kromek to wpadka:D tego nie mozna powielac, obrzarstwo:) ale do rana zniknelo:P Lajtowo co malujesz??

Gość wikia
Tez dziś coś wypiję, ide do znajomych:) do Czanki pisałam wtedy co Wam mówiłam ale nie odezwała się.

Gość gośćwikia
Juz wrocilam, nie jadlam od 17:00 za to wypilam jedno piwo.wracalam pieszo bo nie trenowalam (55min). Do jutra:)

Gość gośćwikia
Dzień dobry:) Dziś ma byc bardzo goraco... za godzine zrobie trening bo potem to bedzie okropnie:D

Wczoraj nie poszlam na silke. Robilam tylko asylum back&6 pack Dzisiaj caly dzien w pracy. Zrobie cos na silce w przerwie. Zimno leje wrrrr Zazdroszcze wam upalow

cześc dziewczyny u mnie tez juz smali słoneczko dlatego gotuję rosół i lecę na basen. Jako że moja kondycja znacznie spadła od jutra zaczynam wyzwanie z chudą kostką. Veruna spróbujesz?

Gość gośćwika
back&6pack uwielbiam:) zadna strata ze nie byłas na siłce! upałow nie ma co zazdroscic w miescie to jest bardzo męczące, powietrze stoi:( najbardziej lubie temperaturę 23-25stopni:) taka mogłaby byc przez 3/4 roku a inne temperatury tak dla urozmaicenia przez 1/4 heheh dziś zrobiłam trening z tomkiem turbo power+brzuch15min. do niektorych ćwiczen dodałam 3kgx2 hantle a do niektórych 0,5kg x2 obciazniki, wiec mialam silowo-kardio trening:P ale goraco! JUZ JEST 32 stopnie co bedzie za 1 godz...? \Aga na poczatku nie wiedzialam o co chodzi z tą kostką a to jest Chudakostka:D:D hahaha juz gdzies to slyszalam ale dawno i zapomnialam

Cóż, nie trzeba jechać do Afryki, dziś w słońcu było 54 stopnie. Zaczęłam ćwiczyć przed 20, ale spłynęłam potem :) zrobiłam 1) 36 min anddominales y gluteos en casa czyli trening x murzynem 2) 10 min hula hop Na więcej nie miałam siły i cwiczylam bez obciążenia na nogach. Po 3 dniach przerwy jestem słaba, a już jechałam takie proste z charliejames i kondycja była ok. coś czuję że upały się muszą skończyć, żeby zacząć normalnie ćwiczyć. Pozdrawiam :)

Gość gośćwikia
Dzien dobry! Wczoraj bylam dodatkowo na spacerze godzine, burza byla na szczescie i powietrze sie ochlodzilo. Dostalam ten zabieg :) tj. jedna partie moge sobie wybrac np gorebrzucha lub dol, no ewentualnie jeden boczek hehe. Po jednym zabiegu powinno byc ciut mniej w obwodzie ale to nie regula, wiec sie nienastawiam... z tego co czytalam na forach babeczki chodza na 3-7 zabiegow, taki jeden zabiego to koszt 300-1000zl zalezy gdzie i czy maszyna oryginalna czy nie. Ale mam zakwasy po tych hantlach, forma mi troche spadla albo to upaly, Lajtowo tez narzeka wiec pewnie temperatura daje sie we znaki:)

Gość gośćveruna
hej Laski ale mam lenia!!!!! jestem po shredzie 2 level i 100/120 przysiadów nie wiem dokładnie bo zglupialam robie je po 20 i chwilka przerwy hahahha chuda kostka nie slyszlalam o tym:p a tez się zastanawiałam o co tu chodzi co to za trening kto się tak nazywa?? hahahahha mogę cwiczyc z chodakiem ostatnio robiłam killera i masakra, Aga jaki masz plan? ja będę przeplatać z jillian bo podobają mi sie ćwiczonka na rece przydaloby się je trochę wzmocnić... w piątek żarłam słodkie ale miałam powod , musiałam uczcic interes;P u mnie dziś ś 1 kromka z pomidorem po treningu jabłko później banan + szklanka mleka obiad faszerowana cukinia z piesi kurczaka i warzywami kolacja jeszcze nie wiem miłego dnia

Gość gośćwikia
nie cwicze dziś:P

Gość gośćagazgaga
mam zwichnięty nadgarstek :-( :-( :-( :-( jak mam ćwiczyć?

Gość gośćwikia
Aga jak to zrobilas? W pracy? Bylas u lekarza? Wspolczuje Ci... nic z rekami nie mozesz ciczyc bo bedzie gorzej, ale chyba mozesz biegac:) kardio delikatne tylko mi do glowy przychodzi...

Gość agazgaga
tzn nie wiem czy zwichniety czy tylko nadwrężony w pracy żle złapałam zgrzewke i teraz mnie boli nie jest spóchnięte zginac mogę boli mnie tylko przy ruchu jak mam obkręcić nie wiem czy wiesz o co mi chodzi . W aptece powiedziała żebym posmarowała żelem przeciwbólowym i przeciwzapalnym i zawinęła bandażem elastycznym tak zrobiłam . Pompke dam radę zrobić ale raczej nic nie podniosę więc hantle odpadają. Nie wiem czy dać sobie spokój dzisiaj czy może to trzeba rozruszać :-(. nie chce sobie zrobic gorzej bo zależy mi na pracy robię dopiero dwa tygodnie :-( i ani mi się śni iść na chorobowe :-(. Biegac nie pójdę bo u mnie leje ale może pojeżdze chociaż na stacjonarmym :-( ?

Gość gośćwikia
Albo odpoczynek albo stacjonarny, ale jak nie bedziesz mogla trzymac kierownicy to ruszaj rekami tak jakbys szla, ja tak robie gdy bola nadgarstki :)

Gość Fithotbabe
Aga, daj spokoj. Odpocznij. Staraj sie nie ruszac reka. Kuruj sie kochana. Jutro bedzie moze po bolu, ale dzisiaj cwiczenia zabronione. Ja dzisiaj upper body insanity-zrobione Dieta calkiem calkiem. Owsianka,2 jablka, mozarella light,3 jajka z indykiem 60gram, bulka fitness ze szpinakiem, orzechy. Zero slodyczy zero podjadania. Kolezanka mi zrobila w pracy przepyszna kawe mocca ale ja oddalam drugiej; -))

Gość gośćwikia
Dzień dobry:) co dzis robicie? Aga jak ręka? Veruna, wdrożyłaś się w ćwiczenia? Wieczorem zrobie trening teraz mi sie nie chce:P

piszedrugi raz no juz mnie ta kafe wkurwia. udało mi się z kartą będę miała od października trochę późno ale takie są wymogi zamawiania :-9. dobre i to. reka jeszcze boli nie ćwiczę wolę przeczekać :-(

a ja kawkę zaczęłam pić i to ze śmietanką tylko nie słodzę :-) śmietanka to białko :-P wiem że słodzona ale nie popadajmy w paranoje ile tego cukru tam jest :-P 3g jesteśmy w stanie spalić na raz czyli nie więcej niż jedną łyżeczkę :-P