Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćwikia
Aga gnido miałas nie cwiczyc! dobrz ze Ci sie w ogóle udala te karte zdobyć, a na ile czasu ona jest? Zuzki ćwiczenie fajnie wygląda ale nawet nie próbuję bo nadgarski mi sie tak nie wyginają, po licznych kontuzjach (od dzieciaka) mam ograniczony zakres ruchu i bolałoby mnie:) A Ty umiesz?:)

tak ja hahahahahahahah ja nawet mostka nie zrobię hihihihihi jak to zobaczyłam to odrazu otobie pomyślałam :-D. Wikia skalpel zrobiłam bo to wogóle nie obciążanadgarsków nie brałam żadnego obciązenia ale troskę nogi i brzuch poracowały o ile to mona nazwaććwiczeniami hihi. Tą kartę będę miał dopóki będę pracować chyba że sama zrezygnuję :-D ;-D:-D :-Djuż nie mogę się doczekać :-D

Gość wikia
Moim zdaniem to dobrze ze dopiero w pazdzierniku, bo teraz mozesz skupic się na innych cwiczeniach, możesz urozmaicać i ćwiczyc co chcesz a gdy nie chcesz to nie cwiczysz i nie masz wrazenia ze kasa Ci przepadła:) dwa miesiące masz wykorzystaj je na taką aktywność na jaka nie bedziesz mogła (albo z trudem) sobie pozwolic w pazdzierniku... ? Może jakies własne wyzwanie, odmiana? Szalej kobieto:D Zbieram się do treningu, Trening z Downami, juz od kilku dni za mna chodzi:P Dodam hantle do wykroków itp cwiczen, gdzie sie da i obciazniki:) Juz sie nie moge doczekac Elizki! heheh troche tak jakbym czekala na spotkanie ze sławną gwiazdą, bo tylko sie widzimy na fotkach w komputerze:P a niedługo na żywca!

Gość Lajtowo
Fajnie, że się spotykacie. Wczoraj ćwiczyłam tylko 20 minut. Nie dało się. dzisiaj nie ćwiczyłam. jutro pocwicze :)

hej. Wikia ja ją widziałam przez jakiś czas na fejsie zaczynała z chodakowską często u niej komentowała myślałam że z nią tylko ćwiczy widac zaczęła swoje programy układać

Gość gośćwikia
Czesc! Wczoraj cw tylko 38min, z tamta laska:) milego dnia! Odezwe sie po poludniu

Gość gośćwikia
Jestem po treningu dla odmiany Mel B brzuch, abs, posladki, ramiona i kardio:D Co robicie?

ja dziś zdecydowanie nie jestem fit :-P piłam i żarłam chrupki wspierałam kumpelę wódką grejfrutową. Jutro wracam do zycia hihi. zdjęałam bandaż już trochę lepiej A co sie dzieje z Veruną?

Gość gośćwikia
Czesc laski! Veruna powiedz ze tak duzo cwiczysz ze nie masz kiedy odpisac:P ? Jakie plany na dzis macie? Strawię sniadanie i zrobie trening jeszcze nie wiem co. Hej, co wy na to zeby kazda z nas postawila sobie nowy maly CEL do osiagniecia w dokladnie okreslonym czasie? Tak, zebysmy pozniej wszystkie sie z niego rozliczyly bez wymowek. Zawsze nas to motywowalo:) mój cel 49na wadze do 30.08.

Gość gośćwikia
Veruna niedlugo mialas sie zmierzyc i fotki zrobiec, pamietamy:P

Gość gośćwikia
Nie ma z kim pisać...

Gość Veruna
Hej Hahha tak tak duzo cwicze;) tzn nie myslcie ze nie cwicze:>>>> jednak czasem po 2 dniach mam przerwe:/ niestety nie wyrabiam sie robie 2 remonty i mam mase latania do tego inne sprawy i wieczorem padam i nie mam sil jak mi sie uda to robie przed poludniem, wymiary niestety bez zmian diete trzymam czasem jem tylko 2 posilki ze wzgl. Ze nie mam czasu i pomimo tego i tak nic nie rusza:/ slodyczy nie jem, nie wiem co jest grane:/ wikia oczywiscie ze pamietam o fotach specjalnie dla Was zrobilam konkretne zdjecie mojej d**y:p u mnie dzis lisa marie trening nr 12 z time challenge plus 110 przysiadow jesli chodzi o lenia ktory we mnie siedzial i nie chcial abym cwiczyla to sie go pozbylam:p musze leciec milego dzionka

Ps. A moim celem jest powrot do wczesniejszych wymiarow:p biora 104 Pepek 85 Noga 59 Waag 69.7 mam co zrzucic:/

Gość gośćwikia
Veruna waga stoi bo rzadko jesz pewnie, jesc trzeba 4-6 malutkich i pic 2litry wody, pamietasz o wodzie? Wczesniej pamietam ze malo pilas wody jak i ja:D ale trzeba sie nauczyc, mi sie udalo. A jaka date wyznaczasz ma osiagniecie tych wymiarow?

hej laseczki. ok wyznaczamy cele mój cel do końca sierpnia 57,5kg! wiem wiem dwakilo to dużo do zrzucenia ale muszę poprostu muszę :-P talia 67 pępek 75 brzuch 79! (chyba przesadziłam :-D) udo 52 biodra 93 dieta bez chleba mało węgli dużoo białka po 17 tylko białko (ewnetualnie małe lody :-P_ od poniedziałku spróbuję ruszyć z wyzwaniem chodakowskiej nie lubię jej ale jestm w desperacji (postaram się też 3x w tygodniu siłowe) Z piciem mam problemy bo w pracy mało czasu :-( Dziewczyny jak was ciągnie na słodkie to pijcie colę zero ja tak robie nie ma cukru ale jest słodka zaspokaja potrzebę :-) u mnie działa wiem wiem Wikia powie że to syf tak zgadzam się to syf ale wolę to niż paczkę krówek :-P

Gość gośćveruna
Aga jeszcze trochę to znikniesz;) co będziesz cwiczyc z chodakiem? wikia kurde nie wiem czasem zjem 2 większe posiłki czasem male ogolnie mniej jem bo nie mam apetytu, po prostu nie czuje się glodna wiec opuszczam sniadanie później nie mam czasu i zjem kolo 13/14 i drugi kolo 18/19 z woda to roznie bywa sama wiesz:p ale staram się popijać;) z shaunem tak ladnie mi szlo, ale nie chce mi się z nim cwiczyc w te goraczki:p w*****a te brak efektow:/ tak mnie to w*****a ze az mobilizuje, tym razem się nie dam!!! rozsadek mi podpowiada aby dac sobie czas na te spadki 2 miesiące, powinnam się wyrobić ale kurna z takimi spadkami to do gwiazdki mi zejdzie:/ no nic....ruszałam tylek i odpalam lise az się boje:p

Gość gośćwikia
Zapomnialam napisac ze jezdzilam rowerkiem 70min i 30min na brxuch (z ewka i natalia gacka). Lajtowo jaki jedt Twoj cel?

cześc dziewczyny :-) co tak cicho gdzie lajtowo? gdzie Eliza znowu uciekła? jak dzień? u mnie dziś smażalnia ćwiczycie cś dzisiaj? Ja się zastanawiam czy już mogę forsowac rękę raczej jak nią nic nie robię to nie boli hmm Veruna nie wiem co bedę ćwiczyć z chuda kostką (mój mąż tak na nią mówi kiedyś dawno temu już wam pisałam może stąd pamiętacie :-)) zobaczymy co ona wymysli robi wyzwanie 28 dniowe.

Gość gośćwikia
Tak, stąd pamietam chuda kostkę!:D dzis leze i nic nie robię:P w sensie treningowym:)

Gość gośćwikia
Aga odpusc rękę, zrob cos bez rąk, ja bym tak zrobila

Wy jak zwykle pieknie cwiczycie a.ja bylam na przedokresowym obrzarstwie. Ale juz jestem. Wczoraj total body p90x plus Ide w sile, trzy razy w tyg. W srode dadza mi plab. Reszta cardio, yoga. Nie ma co tracic czasu na jakas gimnastyke. Trzeba ksztaltowac cialko

Moj plan Dzisiaj p90x3:isometrix plus pilates Pon:silka:rip60+ fat burning combo z ciezarami Wtorek kickboxing na silowni Sroda daja mi plan na trening Czwartek off Piatek trening silka cialo Sobota insanity Niedziela pilates Ogolnie poniedzialek sroda I piatek trenuje silowo. Reszta to, na co mam ochote;-) Dieta:zwiekszam I licze skladniki

Gość Lajtowo
Cześć dziewczyny :) muszę się ogarnąć :) malowalam obrazki, przyjmowałam gości, i ćwiczyłam o 23 po 15 minut. Yo co zwykle, jeden dzień ramiona i drugi nogi. Wczoraj byłam na próbie zespołu weselnego :) jak się rozkręci, bedzie git, ale na razie boli mnie gardło po 8 godzinach śpiewania :) dziś nie mogę się zebrać tylko pokrecę hula hopem. ważę 64, wymiary bez zmian, brxuch nawet plaski. Znów zaczęłam opakowanie deto cell, darmo się nie masowałam, nie mam czasu. Piję dużo wody, bo kupiłam dzbanek z filtrem britta i piję przefiltrowana kranówę :) byłam u drntystki zrobiła mi scalling pierwszy raz w życiu i moje zęby pojaśniały. Mój cel- ważyć mniej niż 60. Niby tylko 4 kg, ale naprawdę nie wiem co moglabym zrobić, żeby to osiągnąć :) pozdrawiam dziewczyny, Wikia co to trening z downami ?

Gość gośćwikia
Haha Lajtowo to tening Ewki z dwoma kolesiami, oni tacy malorozgarnieci:p. Co malowalas, jakie motywy? A to Ty w zespole spiewasz? Czy zle zrozumialam?:)

No cóż, najlepsza motywacją jest tutaj napisać, ze nie dam rady ćwiczyć. Od razu nabrałam ochoty do ćwiczeń. Zrobiłam trzy treningi pauli, która wikia polecała. 1) 7 min rozgrzewka 2) 17 min piękny tyłek czy coś tam 3) 13 min brxuch 4) 10 min hula hop Nie będę odpuszczać i codziennie będę tu pisać, bo to mnie motywuje :)

Aha, a na usprawiedliwienie dodam jeszcze że nie pisałam, bo mam zapalenie pęcherza, zażywam urofuraginum, ale chyba skończy się na lekarzu, bo coś mi nie przechodzi.

Wikia, dobrze zrozumiałaś, śpiewam:) na razie malowalam portret kredkami, ołówkiem i suchymi pastelami portret kota na czarnym tle. Wszystko w ramki i za szybkę. A i dwa obrazki do przedpokoju, olejny tulipany i akrylami orchidee. Ns razie sobie jeszcze przypominam. Nie malowałam 10 lat :) porysuję jeszcze i jak coś mi lepiej pójdzie to wymienię :)

Gość gośćagazgaga
hej laski jak po weekendzie. U mnie coś pochmurniało. Ja dziś zaczynam wyzwanie zEwką dziś ma być skalpel 2 . Nie wiem czy pocwicze teraz czy dopiero w pracy bo dziecko mi spokoju nie daje

Gość gośćagazgaga
Lajtowo ten detocell działa? bierzeż ten na odchudzanie czy ten na celulit wodny?. Ja własnie niedawno zaczęłam trzecie opakowanie hydrominum i później przerwa. Dostałam w prezencie Lipo core i zastanawiam się czy brać . Może się wspomogę jak Lajtowo bierze detocell i pomaga to może i mi to dziadostwo pomoże. Gość w sklepie z odżywkami mówił że bardzo często pod koniec "odchudzania" trzeba się wspomagać spalaczami żeby zgubic te ostatnie centymetry. Mówił mi że jakbym miała ochotę zobaczyć z ciekawości jak wyglądam z mieśniami na wierzchu hahaha ja i mięsnie na wierzchu to ma specyfik na wypłukanie wody i innych śmieci spod skóry bierze się to tylko przez 3 dni i kosztuje koło 70zł. to jest dla sportowców i kulturystów przed zawodami ale czasem fajnie jest zobaczyć taki efekt u siebie hehe. Może jak już spalę mój tłuszczyk to z ciekawości spróbuję :-P. Nie dam rady teraz ćwiczyć dopiero po 18 bo teraz napisanie tego postu zajęło mi sporo czasu i ryku mojego dziecka nad uchem eh