Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

musze sie wyspowiadać wczoraj zjadłam na noc 1000kcal w [pstaci mieszanki studenckiej dziś boli mnie brzuch i nie mam ochoty wogóle na jedzenie :-(

Aga to nie jedz! nie można wmuszać w siebie jedzenia jeśli jestres pelna!

wogólę jestem dziś w jakimś podłym nastroju :-( nie wiem czy przez tą pogodę czy przez co :-( nic mi się nie chce mam jakiegoś doła zupełnie bez powodu. Zawsze podczas okresu mam mnóstwo energii a dziś nie wiem co się dzieje :-(Ostatnio zresztą nawet ćwiczenia mi nie daja kopa nie czuję endorfin po tylko ulge że już skończyłam :-( o co chodzi? Wcale nie potrzebuję przerwy bo przerwe miałam i nic to nie dło można powiedzieć że przez tą przerwe jeszcze bardziej mi się nie chce :-(. Coś się stało z moją motywaCJĄ?????

Aguś, czasem tak jest, tez miewam takie spadki motywacji i trwają czasem kilka dni a nawet caly miesiąc, ale już wiem ze to przychodzi i odchodzi i nie ma co się przejmować tym ze czasem po prostu mniej się chce/nie chce w ogóle. Trzeba się przemóc, nie myslec o tym i się nie martwic tylko przetrwać/przećwiczyć:) Może i pogoda tak działa, przecież jak się nie wystawia skóry na słonce to dobry hyumor się obniża:) dobrze będzie, uśmiechnij się:)

zjadłam rosół trochę mi lepiej . Ale chyba nie tylko ja mam dzis prblem z motywacją co Veruna? Gdzie jesteś? i reszta dzieczyn coś tu dziś cicho?

Jestem już po:) pokusiłam się na pure cardio, skoro już mowa była o insanity:D w planach miałam jeszcze coś na brzuch dorzucić ale...!heheh :P dziewczyny co tu taka cisza?

Gość fithotbabe
Ja wczoraj spalam 15 h !!! Dzisiaj jestem po silowni trening ciala plus 30 min bieg. Dietka ok. Zaraz moj luby przyjezdza mamy gotowac wspolnie kurczak z makaronem I do tego skusze sie na winko. Czeka mnie noc tancow. Robie teraz treningi silowe co dwa dni z biegiem. W te dni cwicze brzuch tez. A w wolne od sily dni jakies cardio albo off.

Hej Laski u mnie z dieta dzis kiepsko rano 2 nalesniki o 15 bulka o 18 drozdzowka i wieczorem jajecznica i nazre sie ciastek dzis mialam cos kupic do roboty ale mialam pewien problem przez ktory spoznilam sie do roboty godzine i juz ngdzie nie lazilam aby punktu nie zamknac wiec skoczylam po 2 bulki znadlam 1 ale za to drozdzowke dzisiaj jem slodkie aby poprawic sobie humor chyba ze ochlone i sie powtrzymie ale kurwica trzyma mnie od rana..... spadam do domu milego wieczorku

menu 1) jajecznica z 3jaj, 1 kromka, pół papryki, szczypiorek 2) jogurt mały, garsc orzechow laskowych, suszona zurawina, poł swiezego jabłka 3) łosos na parze, sos czosnkowy robiony, brokuły, ziemniaki, surówka z kapusty z biedronki 4) serek wiejski, 3rzodkiewki, cebulka,papryka, przyprawy, kromka chleba 5) odzywka

Wczorajsza jajeczniczka wyszla mega:D dalam duzo cebulki podmarzylam troszke kielbaski:p do smaku hehhehe 2 jajka pomidor ogorek:D i wiecie co????? Nie zarlam ciastek!!!!! Jestem taka dumna hahha:p ale wczoraj mnie nosilo myslalam ze pozabijam;) ale wytrzymalam stwierdzilam ze "przez kogos" nie bede wpierdalac slodyczy nie bede pocieszac sie w ten spokob nie po to sie w koncu mecze i dostalam nagrode:D poszlam na wage i widze pierwsze efekty hahah to dopiero mnie umocnilo:p jednak do ko nca miesiaca daje spokoj z cwiczeniami nie mam kiedy 1 wrzesnia znowu bede zmiany z remontem sie poprawi i bede miala wiecej czasu a do tego czasu wprawie sie w dietke bo czuje ze z weglami cos nie teges jakos lekko oslabiona sie czuje musze dodawac wiecej warzyw Aga hahahha wzloty i upadki w cwiczeniach to ja powinnam byc wpisana do guinessa:D ale zauwazylam ze jak mam wieksza przerwe jest masakra nie wiem co sie dzieje ale mam lenia i najgorzej jak mam grafik dnia napiety i zycie moje polaga wstac isc do roboty przyjsc z roboty zjesc isc cwiczyc jest juz pozno ogarnac sie i spac i tego sie obawiam od pazdziernika:/ ale mam nadzieje ze dam powera w 3 miesiacach tluszcz zgubie i wtedy co 2 dzien bede cwiczyc aby troche skorzystac z zycia;)

hej laski ja dzis żrem pije i tańcze idę na weselę :-D Eli co ja słyszę? twój facet? to jest nowy i nic się nie chwalisz? Myślę czy by nie zrobic całego insanity od początku. Dziś spotkałam kumpelę powiedziała mi że niedługo zniknę :-D to znaczy że cos tam widać :-D już mam lepszy humor nie będę ćwiczyć przez dwa dni ale może w poniedziałek ruszę z insanity to sie okaże buziaczki papa

Aga milej zabawy:) Moze w koncu sama dostrzezesz ze to co mowia inni ze to prawda:p my bysmy Cie nie oklamaly zawsze piszemy prawde:D Dzis mam zapierdal w robocie wiec mohe nie miec czasu pisac co do nalesnikow wikia to ja robie na orkiszowej:) wszystko z nimi ok:p pisze manu na dzis bo pozniej sie nie wyrobie sniadane 8.30 3 male kromeczki fitness ( jak pol kromki zwyklego) 2 z serem 1 z dzemem, sliwka w pracy 12 wczorajsza bulka hehheh a dalej jakos rozpracuje duzy jog. Naturalny ze sliwkami i brzoskwina i serek wiejski i jablka ale jak zjem kolo 15 jogurt podejrzewam ze bede pelna na kolacje jak nie zjem w pracy to serek wiejski z surowka a jak zjem w pracy to nie wiem co na kolacje chyba kurczak:p

Veruna .... skarbie ja nic nie mówie, ale dlaczego zamiast tego jigurtu i serka nie zjesz duzej gotowanej piersi z kurczaka z makaronem np.? aga podziwiam, ja bym nie mogla cwizyc insanity dzien w dzien. To nie jest normalne:) Wole silowe co drugi dzien i co drugi zabójcze cardio albo interwaly. Dziewczyny mysle ze juz czas zaczac normalne odzywianie, takie jak powinno byc. sorry ale jogurt dla mnie to nie jest zadne jedzenie. Albo sie myle. Wikia piekne jedzonko miala wczoaj, tak musimy sie odzywiac

Gość wikia
Cześć laski:) Gdzie się podziewa Lajtowo?? Faktycznie wczoraj jadłam wzorowo sama się dziwię ale MUSZĘ zdobyc swój cel, poniżej 50kg do konca miesiąca wiec sie staram. Veruna jesz jak kot napłakał:) mniej ode mnie:D A pozniej bedziesz cwiczyc po pracy czy rano? Nie jadłam na mące orkiszowej:0 muszę spróbować! Aga baw się dobrze, wcinaj, na weselu można, ale pamięaj nie za duzo zeby Cię spod stołu nie wyciagali:D

To wszystko Agi wina to ona zaczela z tym nabialem:p zaraz to dopiero mnie zdzielicie kurwa nie mam kiedy jesc:/ taki mlyn ze masakra czekam az klient wyjdzie i zjem ten jogurt a niedlugo do domu sie zbieram:/ a to co Wam pisalam te jogutry serki jestem najedzona do pracy staram sie brac tego kurczaka ale spoko dopiero sie ucze zawsze zylam na chlebie:p ale sama wiem ze cos nie tak bo czuje spadek sil ale dzieki ze zwracacie uwage:* jak cos to mnie poprawiajcie bede wdzieczna:p wikia ja z cwiczeniami to tylko wieczorem, cwiczylam kolo poludnia al wydaje mi sie ze faktycznie wieczorem lepsze efekty a juz przerabialam cwiczenia o 6 nie jest lekko:p Age tez trzeba do pionu postawic za diete

Gość Lajtowo
Jestem dziewczyny i nawet ćwiczę, tylko po tym tygodniu szkoleń nawet na nets mi się nie chciało wchodzić. We wtorek piłam i ćwiczenia nocne, w środę ćwiczyłam i piłam w nocy, w czwartek ćwiczyłam, w piątek nie i byłam na piwie, a dziś byłam też y znajomych, ale ćwiczyłam krótko. 20 minut na nogi. Pęcherz mam wyleczony. Jutro próba, w poniedziałek i wtorek do południa praca. Oczywiscie trochę też roboty papierkowej muszę zdobyć do września Zjadłam na kolację 4 pomidory :) może dziś będą ćwiczenia nocne, to muszę się teraz przespać, bo potem mogę nie mieć czasu. Poczytałam was i widzę że dzielnie ćwiczycie, brawo :) ja zacznę dłuższe treningi, tylko musi się ten szał uspokoić. Dziś jeszcze przestawiłam meble u córki. Trochę ruchu było :) pozdrawiam :)

ja narazie jeszcze szukam odpowiedniego treningu na silke, ale od wrzesnia ruszam na powaznie! niestety w domu nie bede miala mozliwosci cwiczen Dzisiaj na silowni czeka mnie 30 minut zajecia z ciezarkami + NOGI z tego filmiku ale wykonywane na silce Aga zobacz, fajny trening jak juz bedziesz na silowni. to co lubie, sila i cardio w jednym. Przez jakis czas sie zatrzymam w tym treningu https://www.youtube.com/watch?v=YFQPxcqe6XY Zaraz sobie zaplanuje diete, bo jak tego nie robie to marnie:)

Gość wikia
Cześć! Wczoraj tylko jeżdziłam na rowerze st. ale za to długo 1godz 20min. dieta wczorajsza: 1) owsianka z żurawiną, prazonymi pestkami dyni, bananem 2) kanapka z tuńczykiem z puszki, cebula, poł pomidora, troche papryki 3) leczo (papryka, cukinia, cebula pieczarki, pomidor) 1kromka chleba 4) 2 jajka, sałatka (olej zimno tłoczony, mix sałat, papryka, słonecznik, rzodkiewka, pomidor) Dziś nie cwicze, lenię się:P Lajtowo fajnie ze juz jesteś! spr maila

U mnie wczoraj 3 kromki fitnes ( 2 z serem 1 z dzemem) jogut naturalny 400 g z brzoskwinia i 2 sliwki Piers z kurczaka z warzywami na patelnie ( brokul kalofior i marchewka) wiem ze malo ale wczoraj mialam zapierdziel w pracy i nie mialam kiedy zjesc wieczorem zgrzeszylam mezulek otwarl ciasteczka bo chcial 1 zjesc i tak dawaly po nosie ze nie moglam wytrzymac wzielam 1 i jak zjadlam te jedno to zzarlam pol paczki:p ale bylo warto;) ja sie lenie do konca miesiaca;)

Veruna, i tak jest o niebo lepiej, nie przejmuj się. wczesniej jadałaś o wiele gorzej, robisz postepy;) dziś mam imprezę więc planuję grzeszyć;P za chwilę zaczynam trening, 6min Ewki z hantlami i obciąznikami, ne wiem ile zrobie, az mi sie znudzi:) miłej niedzieli!

Ja juz silownia zaliczona. Ah ale super trening! 35 min fut burning I ten workout na nogi mmmm;-) co dalam link. W sumie godzina full Dieta: Owsianka, kanapka fit, indyk, banan, sliwki marchewka z gotowanym kurczakiem, teraz salatka tunczyk I do pracy znow

Gość Lajtowo
Godzinę temu wrocilam z próby i pocwiczylam 40 minut ma nogi i brzuch. Idę spać żeby jutro wstać bez problemu. Wikia, jestem pod wrażeniem :D

Gość wikia
Cześć laski, wczorajsza dieta (jejsecznica, zupa ogórkowa, serek wiejski z warzywami) wzbogacona o chipsy i %:P dziś szykuję się za to na insanity, muszę się pozbyć nadmiaru kalorii... Veruna jak tam z dietą i wodą? kurczę wczoraj mało piłam wody bo się skonczyla a dzis mie suszy, własnie nadrabiam az sie ze mnie wylewa:D:D