Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćwikia
dzień dobry dziewczyny! wiecie co, wczoraj zjadłam 6 posiłków(duzo białka) a dziś na wadze mniej (jak to u mnie róznica niewielka) ale mniej:D zdarza wam się zjadać 6? (wliczając wszystko nawet dwa gryzy czegos). nie mam stałych posiłkow ale dłuzszych przerw niż 4godz nie robie. a w ciagu dnia jem 4-6posiłków.

Gość gość
ja bardzo często jem 6 z racji tego że wstaje o 5 a kładę sie po 23. aga

Gość Veruna
Dzien dobry:) wszystko mozliwe wikia, jak Aga pisala ze organizm wiecej ddnergii potrzebuje na spalanie bialka, jak jadlas lekkie rzeczy to jak najbardziej ja zauwazylam i mezulek to samo ze pomipo ze jedlismy kolacje o 20 kurczak ze surowka to zawsze waga spadala ale juz mi zbrzydly kuraki, trzeba bedzie sie przelamac i znowu na kolacje robic kurczaki fotki wysylam w polowie przyszlego miesiaca bo roznica ma byc z miesiaca:p Aga i dobrze ze kupilas spodenki chba nie chcesz w dlugich porach sie latem gotowac a jak ta gabka? Napisz cos wiecej:) lajtowo ale milo masz urlop teraz, gdzies jedziesz? Ja mam w pierwej pol sierpnia ale nie wiem czy gdzies pojedziemy poki co pilnujemy budowy moze skoncza do sierpnia:) jakbys nie miala spadkow nie przejmuj sie juz jeden zastoj pokonalas:p

Gość gośćagazgaga
dziewczyny kocham was. dostałam tą robotę :-D :-D :-D

Gość Veruna
AGAAAAAAAA WIELKIEEEEE GRATULACJEEE!!!!!! I co to za praca ta w banku? Tez napisalas 2 slowa takie rzeczy to sie opisuje!!!! Dali pisz jak to byo jaka rozmowa jakie warunki itd wsio pisz tu jak na spowiedzi:pod kiedy zaczynasz?

Gość gośćagazgaga
hihihihihihi Veruna wszystko w zsoim czasie hihihi napiszę wieczorem teraz musze lecieć po papiery. To nie w banku

Gość wikia
:D:D O MATKO GRAAAATUUULACJEEE!! Aga wracaj niedługo i opowiadaj wszystko, jak Ci to powiedzieli itp to ta w biedro??

Gość gośćveruna
hahahah teraz wszystkie zgadujemy jeszcze lajtowo musi swój typ oddac;) jestem po shredzie i ćwiczenia na pupe(zabójcze) dalam rady calosci a pieklo.....hoho...chciałam Wam skopiować filmik ale on umieszczony na stronie i mi odpala ze strony:/ wikia ze swoja sztanga to wysmieje ten filmik haahhah ale może lajtowo się przyda:p jutro wkleje stronke i napisze który teraz spadam na kawke- inke heheheh;P miłego wieczorku:* ps. od 2 dni nie zgrzeszyłam z żarciem:p

Gość gośćwikia
hahah Veruna nie wysmieje, moze sama skorzystam :) dzis np zrobilam 100 squats chellange od Lajtowo i troche brzuszkow razem 20min. leń mnie ogarnał:P a Aga z wrazenia to o nas zapomniala albo piwkuje okazyjnie:)

Gość Lajtowo
Dziś nie miałam siły ćwiczyć, przyda mi się przerwa, będę miała więcej pary jutro, z Agi pracą stawiam na biedrone :)

Gość gość
Dziewczyny obiecuje ze dzis wieczorem napisze wam wszystko na maile nie chce tutaj bo nie do konca na forum jestesmy anonimowe i rozni ludzie to czytaja. Wczoraj mialam troche spraw bylam na silowni dowiedziec sie jak moge wypowiedziec umowe . Rozkraczylomi sie auto i niestety koszty naprawy przewyzs9aja jego wartosc i dupa bede musiala zezlomowac lub opylic na czesci wiec do nowe pracy bede chyba biegac bo sp6ry kawal hihi zanim cos kupimy. Trzymajcie kciuki dzisy. skladam wymowienie i mam stresa po tylu latach Agazgaga

Gość Veruna
To jest ten zestaw, kiddys podawalam ta stronke jak bylam zafascynowana jej posladkami http://hurija-i-jej-swiat.blogspot.com/2014/02/tykiem-moge-konkurowac-z-jen-selter.html nizej sa zestawy i to bddzie ostatni zestaw pisze "moj ulubiony" ja nie dalam rady juz przy pierwszym cwiczeniu:p palilo jak cholera Aga 3mamy kciuki:) nie denerwuj sie mysl o sobie gdybys byla odpowiddnio nagradzana i miala dobre warunki to bys tam siedziala wiadomo ze kazdy chce lepiej wiec nie pękaj nidch sie paluja:p

Gość gośćwikia
cześć:) zabieram sie za trening zlepek z yt na tyłek i brzuch

Gość gośćwikia
Aga Aga i jak taaam? Napisz na kafe jak juz wyslesz maila:) w dzien cwiczyłam 55min z obciaznikami na kostki i hantlami

Gość gośćagazgaga
hej wysłałam maile. wypiłam dziś troszeczke ale nie duzo na stres więc nie ćwiczę. Mam nadzieję żedobrze zrobiłam i nie będę żałować decyzji

Gość gośćwikia
Aga przeczytałam, dobrze to wygląda i jeszcze czasu więcej dla rodzinki super:) wypijam za Ciebie wyimaginowanego drinka:D !

Gość gośćagazgaga
dzieki Wikia

Gość gośćwikia
Czesc dziewczyny dzis robie wolne, miłego dnia!

Gość gośćveruna
hej dziewczyny:) jestem po shredzie+ ćwiczenia na brzuch z gym break+ rozciąganie popołudniu robie turbo wyzwanie wczoraj wpierdzielilam z 6 wafelków:/ i zjadłam 2 bulki na kolacje raczej unikam węgli ale nie miałam czasu aby cos jeszcze szykować i kombinować , wyjatkowa sytuacja;) ide grzać wode i się umyc i lece na miasto mam trochę spraw do załatwienia miłego dnia i lekkich zakwasow;)

Gość Veruna
Jednak turbo jie robie dzisiaj dopiero wrocilam z miasta nogi mi z tylka wylaza troszke odpoczne i dalej w trase:/

Gość Lajtowo
Dziewczyny, wczoraj grałam w ping ponga i ćwiczyłam w nocy wiadomo co zresztą przedwczoraj też ćwiczyłam w nocy, no i nie wiem po czym ale mam straszliwe zakwasy na tyłku. A może dlatego że wypiłam trochę piw i wtedy grałam w tego pingla, dość długo, z godzinę. Dziś troszkę pocwiczylam, ale krótko, 20 minut, bo nie dałam rady wszystko mnie bolało. Normalne w tylku zakwasy takie że z trudem chodzę. Oglądam mecz, jutro coś dłużej poćwiczę.

Gość gośćwikia
Lajtowo pewnie od wszystkiego ale ping pong mógł najbardziej byc zakwasogenny:D dzis rano zrobiłam siłowy trening 45min, przysiady wykroki, wznosy ramion itp z róznym obciązeniem. wczoraj odpoczywalam i wypilam lampke wina

hej własnie zrobiłam turbo wyzwanie. Ale mamy pogode w tym roku nie? ciekawe czy będzie jeszcze lato :-(

Aga, u mnie ciepło, umyłam dziś okna są chmury ale w prognozie tyko na zachodzie Polski pada. Dziś na obiad zrobiłam jajko sadzone z ziemniakami i zsiadłym mlekiem. Na razie nie ćwiczyłam, popatrzę na mecz argentyna belgia, i później poćwiczę.

Już pocwiczylam: 1) 28 min http://www.youtube.com/watch?v=FSRu6D_0rVE&feature=youtube_gdata_player 2) 15 min hula hop. Takie gorąco, że byłam spocona mimo że ten zestaw z fitnes blendera łatwy bardzo. Trochę było na brzuch cwiczen, posmarowałam się eveline i zrobiłam masaż pupy masażem z wypustkami. Powinnam codziennie masować ten cellulit. Zjadłam dziś 3 wafelki. Mówi się trudno :) przycisnęło mnie na słodkie.

Lajtowo ja wczoraj masaż plus na noc maska na celulit spałam w folii a dzis przed ćwiczeniami znów się zawinęłam folią :-D Ja czekam własnie na gości niestety cos wypije ale nie dużo tylko żarełko dobre zrobiłam dlatego nie jadłam dzis kolacji hehe

dzisiaj pocwiczylam to 1) 40 min z charliejames na nogi http://www.youtube.com/watch?v=r_wdvbuPdrQ&feature=youtube_gdata_player 2) 15 min hula hop Chyba będę go często robić, zamiast skakanki między ćwiczeniami biegłam w miejscu albo szybko albo bardzo szybko. Stwierdziłam, że chyba nie ruszę tego tłuszczu inaczej, muszę mu dowalić cardio. A tego tam w tych activ rest' ach jest na tyle krótko że się nie zmęczę. Jednak jestem jeszcze galaretą, ćwiczyłam w spodenkach i przed szybę od szafy widziałam jak się przewala tłuszcz i się trzęsie. Cały mój samozachwyt z poprzedniego miesiąca gdzieś uleciał, jak zobaczyłam, że w ostrym słońcu cellulit jest nadal z tyłu ud. No cóż, nie załamało mnie to za bardzo. Po prostu będę robić treningi w stylu charliejames, ćwiczonko, bieg następne ćwiczonko, bieg etc. Do końca lipca włączę cardio i zobaczę czy coś ruszy. Co z tego że mam mięśnie, jak ich nie widać :) ćwiczycie coś dzisiaj?

Veruna na wakacje nie jadę, bo mnie nie stać. Dlaczego ćwiczyłam dziś lise marie? Bo mi się nie chce uruchamiać komputera, nadal mam awersję, po ponad miesiącu przesiadywania, no i z tego względu nie ćwiczyłam dziś ani brazil, ani p90. Może niedługo mi przejdzie :)

Gość gośćwikia
czesc laski dzis siłowy robie niedlugo sie zabieram planuje 30-50min bo mega goraco jest u mnie juz od 3 dni, opaliłam sie troche:)

Hej Laski czekam u lekarza w kolejce ja robie dzis turbo wyzwanie jak dam rade to srobie jeszcze shreda w ciagu miesiaca tak mi giry przyjebaly ze masakra ale bylam w szoku jak jedne spodnie ubralam:/:/:/ mysle aby mieszac jilian shred z turbo nie chce robic 2 treningow w ciagu dnia a jeszcze dokladam do tego cwiczenia na brzuch albo posladki mysle ze takie przeplatanie bedzie rozsadne a musze cardio dodac bo moze byc ciezko z tym tluzzczem Lajtowo nabralas kondycji organizm sie troszke przyzwyczail wiec czas na insanity;) zrob sobie moze chociaz 2 razy w tygodniu? Tez bede robic czasem zamiast turbo.... Aga co myslisz o tym przeplataniu? Boje sie ze sam shred gowno mi da:p potrzebuje lekkiego kopa teraz 2 dni nie cwiczylam bylam zmeczona ostatnio o 21 padam:/