Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość 2013 mama trujki dzieci ;)
Witam, przeczytałam tema wątku i bardzo mnie zainteresował najpierw zdenerwowałam się, że jak to nie można mieć więcej dzieci? Ale doczytałam i oczywiście zgadzam się z tym . Myślę jednak, że nie chodzi tu o ludzi, którzy jakieś pieniądze mają i dają sobie radę tylko o takich gdzie mąż chodzi i chleje nie wiadomo za co a żona ma tylko zasiłki i tego typu pomoc . To dopiero się dzieje i tu faktycznie uważam ze należy się im pomóc wytłumaczyć, że tak dzieciom swoim nie pomogą , one muszą zrozumieć jak się robi pieniądze i , że to on decyduje o swoim portfelu w przyszłości ( naukę, pieniądze) żeby same mogły dobrze sobie życie z organizować a nie powielać problem rodziców 0 szkoły pracy tylko lala i alkohol Z poważaniem

Gość 2013 mama trójki dzieci ;)
pewnie zadziałało na wasze nerwy ;)

Gość gość
no nie żadnych lampek itp,mieszkam w małym domku ok 120m

Gość gość
Pierwszy raz tu jestem ,ale jak czytam to wszystko to sie zastanawiam skąd w Was ludzie tyle zlosci i nienawisci. Co to kogo obchodzi ile kto ma dzieci i czy kupuje torebke za 60 zl czy 600 zl. Sa ludzie ktorych stac na wiele, ale kupuja to co im potrzeba a nie na pokaza "na co to mnie nie stac " . Dziwie sie ze wogole macie po 1 dziecku, bo przeciez to juz uszcupli Wasz budżet domowy i czas na PLOTECZKI . Sa rodziny wielodzietne, NIE patologiczne i SZCZĘSLIWE, bo rodzice potrafia zarzadzac swoimi nie milionowymi kontami !. Zycze milego dnia i więcej rozmyslnosci w wypowiadaniu sie.

Gość gość
zgadzam się co do słowa

Gość gość
26.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary." tak tak napisałeś/aś "sąd MOŻE" ale nie musi :) czytać ze zrozumieniem, proszę. poza tym na nią padła taka liczba wulgaryzmów, że nie sądziłam, że damom w ogóle wypada tak się wyrażać... dajcie spokój, bo jesteście żenujący. Dzieci w przedszkolu mają więcej taktu.

Gość gość
a gdzie jest napisane, że jej mąż pije, że dom to melina? I skąd info że ona jest menelem? Takie informacje tylko na podstawie odrapanych ścian w mieszkaniu?

Gość sylwuśkaxxx
niestety to nie kokunia akurat mam male oplaty bo mieszkam z tesciowa w wynajmowanym domku za ktory placimy 400zł na spolke wiec przykro mi ale sie mylisz ale zal mi tej dziewczyny choc jej nie znam jak mozecie kogos oceniac nawet jej nie znacie

Gość gość
O nie. Ja uważam, że te kobiety co mają po tyle dzieci to one nie są zdrowe psychiczne, bo tylko przygłupy nie myślą racjonalnie. no tak twoja wypowiedz dopiero świadczy o zdrowiu psychicznym,z czego wyczytałam to Ty nie powinnaś w ogóle mieć dzieci

Gość sylwuśkaxxx
aha i tam do kogos wyzej-moj maz ma na imie MICHAŁ dotarlo??i nie jest moim mezem bo nie mamy slubu i co teraz znajdziecie nastepny powod zeby sie przyj***c haha jebniete jestescie kobiety naprawde zalatwcie sobie skierowanie do choroszczy

Gość sylwuśkaxxx
co cie k***a obchodz kto ile ma dzieci co patrz zebys ty przypadkiem nie skonczyla z 6 bez meza bo roznie to w zyciu bywa wiec nie oceniaj innych dobrze chyba ze jestes zbyt ograniczona umysłowo zeby cokolwiek pojac

Gość gość
"moj maz ma na imie Michal i nie jest moim mezem" :D:D:D padlam :D:D:D

Gość kokunia jesteś żałosna
lecz się kobieto, kolejne podszywanie się i podawanie za inną osobę:O dziewczyno słownictwo Cię zdradza, myślisz że tutaj są same idiotki czy co??? standardowo z początku coś tam napisze a jak ktoś się nie zgodzi to wyzywa!!!! cała kokunia, oszczędź sobie wstydu wulgarna dziewucho!!!!

Gość sylwuśkaxxx
uwazaj zebys nie wstala przypadkiem;p jesli odpowiadasz to przynajmniej przeczytaj posty zreszta nie chce mi sie tlumaczyc.tyle w tym temacie

Gość elytka39
skąd w was kobiety tyle nienawisci?? :Oczym zawiniła ta dziewczyna? rodzac dzieci zasluguje na takie wyzwiska??

Gość sylwuśkaxxx
do "kokunia jestees zalosna" moglabym ci latwo udowodnic swoja tozsamosc i zapewniam ze nie jestem ta osoba za ktora mnie bierzesz ale nie bd znizac sie do twego poziomu!

Gość żegnamy cię wiec księżno
z tego tematu 🖐️

Gość sylwuśkaxxx
elytka zaraz po tobie pojada;p bo stajesz w obronie tamtej dziewczyny one sa tak ograniczone ze mysla ze ja to ona przynajmniej mam jakas rozrywke ha

Gość kokunia jesteś żałosna
jeszcze tu jesteś??? żegnasz się sto razy w wracasz i kto tu się podnieca tym tematem:D taka jesteś nabuzowana żebyś po drodze orgazmu nie dostałą hahah

Gość gość
jeszcze nie macie dość :o

Gość gość
a czy wy nie dopuszczacie takiej myśli,że ktoś chce mieć więcej niż 2 dzieci?

Gość sylwuśkaxxx
no wlasnie ja chcialam 3 i planuje w przyszlosci nastepne.a co?nie wolno mi?bo zostane zjechana na kafe?smieszne moge miec 10 i nic wam do tego mile "panie"

Gość Ale zobaczciie
Są ludzie co mają po 5-7 tysięcy i co z tego jak połowe dają na kredyty? Niby bogaci. Dajcie spokój. A teraz każdy kto napisze,że ma trójke dzieci to będzie kokunia? Bo tylko ona jedyna ma tyle dzieci? I nie każde dziecko potrzebuje body za 100zł,wózka za 3000zł,aby na pokaz i się pochwalić. Podstawa to jedzenie,ciepły dom,miłość,ubiór,wycieczki różne,ew wakacje. A ja nie zauważyłłam aby kokunia wasza nie kochała dzieci,broni ich jak lwica. I słusznie jest matką. A wy co macie? Takie madre bo anonimowe jesteście,a pewnie same do końca w 100% szczęsliwe nie jesteście.

Gość sylwuśkaxxx
do "kokunia jestes zalosna"-orgazmu to ja moge dostac jak sie kocham ze swoim partnerem.ty niestety musisz sobie dogadzac sama-współczuje;(zal mi cb

Gość do sylwuśkaxxx
Tu nie pisz nie ma sensu. Postraszą Cię sądem,policją bo planujesz więcej dzieci. Uważaj :O Osobom z tego forum to psychiatra by się przydał. Chcą decydować o czyimś życiu bo swojego chyba nie mają.

Gość sylwuśkaxxx
do "ale zobaczcie"-widzisz nie kazdy ma takie zdanie dla nich licza sie pozory

Gość gościówa :P
A ja znam jedną mamę trójki dzieci która wcale nie pasuje do stereotypu autorki. Dzieci ma małe 2,5 roku, 1,5 roku i a najmłodsze ma dwa miesiące i o dziwo wszystkie planowane a wiem, że chcą mieć jeszcze dwójkę. Kobieta jest bardzo zadbana, zawsze uczesana, paznokcie zrobione, dzieci grzeczne, zawsze sobie razem spokojnie spacerują. Nie widzę w tym nic złego jeśli ktoś chce i daje radę to czemu nie.

Gość do sylwuśkaxxx
Mi to żal tych kobiet. Bo jednak nie są w pełni szczęsliwe i mają problem,skoro tak bardzo ich interesuje,że ktoś ma więcej niż jedno dziecko. Żałosne są i smieszne zarazem. Aż dziw że tacy ludzie chodzą po ulicach.

Gość gość
Ake wy głupie jesteście i nudne :) Ja jak będę chciała to na jednym pokoju 4zrobię a wam nic do tego :) Zajmijcie się sobą.

Gość gość
no to ja Wam powiem,w zeszłym tygodniu jedna u nas urodziła 9 dziecko,kiedy miała 4 powiedziała,że chce mieć 10,ma 39 lat zawsze nienaganna fryzura i ubiór,dzieci czyściutkie zadbane i same markowe ciuchy, dobrze się uczą,nie wiem jak sobie radzą na 48 m ,ale widać radość w oczach dzieci