Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość ODPOWIEDZCIE MI TERAZ WY
ror chociaż potrafi normalnie pisać,a nie wulgarnie jak wy :O

Gość gość
na własne zyczenie się wystawiła i zamiast zamnkąc buzie i poczekać aż temat umrze to się sadziła i wzbudziła jeszcze więsze zainteresowanie i złość. To takie trudne do zrozumienia?. Dorośli ludzie ponoszą konsekwencje własnych decyzji

Ale to zrobiła źle,ale to wasze zachowanie tłumaczy? Że tą osobę gnoicie,wyzywacie? Same matkami jesteście ona też! Waszych brudów tu nie widać bo co rusz nik zmieniacie!

"ta stara kurva ciapata ROR musiala koniecznie wp******ic swoje zasrane 3 grosze" x specjalnie dla ciebie moja psychofaneczko - wiem ze tesknilas;-) ;-) ;-) x na własne zyczenie się wystawiła i zamiast zamnkąc buzie i poczekać aż temat umrze to się sadziła i wzbudziła jeszcze więsze zainteresowanie i złość. To takie trudne do zrozumienia?. Dorośli ludzie ponoszą konsekwencje własnych decyzji x alez oczywiscie, ze tak - niektorzy ulegaja modzie na ekshibicjonizm i takie sa konsekwencje;/ przeciez nikt nikogo nie zmusza do zadnych publikacji w sieci - wybor zawzse jest, a jak sie piwo wyleje to tzreba je wypic potem

Gość gość
bo my mamy swój rozum, żadna odpowiedzialna dorosła osoba a tym bardziej matka nie udostępnia danych osobowych na forach, zdjęć dzieci itp. Tyle teraz się słyszy o pedofilach, porwaniach dla narządów, ale co tam...Kokuni to nie dotyczy

"Ale to zrobiła źle,ale to wasze zachowanie tłumaczy? Że tą osobę gnoicie,wyzywacie?" x no nie wyzwisk nic nie tlumaczy;/ one zawzse swiadcza o osobie wyzywajacej ktora daje upust wlasnym kompleksom x Same matkami jesteście ona też! Waszych brudów tu nie widać bo co rusz nik zmieniacie!" x a co ma jedno do drugiego, hm? jelsi laski zmieniaja niki to ich prawo wiec co sie oburzasz ze z niego korzystaja?;-)

Gość zosiakosiaja
i co najśmieszniejsze to ona uważa się za pokrzywdzoną, a to mąz i dzieci sa tak naprawdę pokrzywdzeni

" [zgłoś do usunięcia] gość bo my mamy swój rozum, żadna odpowiedzialna dorosła osoba a tym bardziej matka nie udostępnia danych osobowych na forach, zdjęć dzieci itp. Tyle teraz się słyszy o pedofilach, porwaniach dla narządów, ale co tam...Kokuni to nie dotyczy" x ja osobioscie zanm kobiety w wawie/PL ktore na pierwszy rzut oka maja wszystko po kolei - ba! nawet studia wyzsze;-) i niby-inteligentnego meza - a wrzucaja zdjecia swoich nagich dzieci do netu (nawet nie na portale) tylko tak po prostu do netu;/

Gość zosiakosiaja
moim zdaniem ten temat otworzy oczy i spowoduje że przynajmniej część użytkowników będzie ostrożniejsza w sieci.

"osiakosiaja i co najśmieszniejsze to ona uważa się za pokrzywdzoną, a to mąz i dzieci sa tak naprawdę pokrzywdzeni" x kazdy ma przeciez prawo do walsnych odczuc - a uczucie krzywdy jest bardzo subiektywnym doznaniem;/

Gość gość
Ja akurat nie siedzę na kafe od rana do nocy by jej posty wszystkie znać. Ale jednego nie rozumiem. Ok, zrobiła źle, naiwna, ale na pewno szczera. I to jest powód by teraz jak sępy głodne sensacji pastwić się nad nią??? A jak menel was obrazi to dyskutujecie z nim bo on zaczął czy udajecie ze nie slyszycie?

Gość gość
tak sie konczy pyskowanie, rzucanie wulgaryzmami i agresja. Moze sie Magda czegos nauczy, co w przyszlosci zaprocentuje i jej i jej dzieciom. Matka jej nie wychowala, to teraz otrzymuje baty od obcych ludzi. Nie byloby calej sprawy, gdyby nie pysk kokuni :D Jestes Magda winna calej tej sytuacji. Ty i tylko ty ponosisz odpowiedzialnosc, za fakt, ze ludzie kpia z ciebie i z twojej rodziny. Nie udostepnia sie danych w necie, tak jak nie zostawia sie otwartych drzwi do swojego domu, kiedy sie go opuszcza. Swoje mienie, dane, prywatnosc sie chroni!!!!!!!! Ty Magda, wystawilas na widok publiczny swoja podobizne, zdjecia dzieci, meza, swoje imie, nazwisko, wszelkie dane, zdjecia swojego mieszkania. I teraz placz o brak prywatnosci? Paradne! :D

Gość gość
Ror a ja Cię błagam. Nie pisz tu! Nie masz dzieci, idź na forum o zdrowiu. Najlepiej psychicznym

Gość gość
teraz za późno jest o skamlenie że świat i ludzie się uwzięli. Pani Kowalczyk ma Pani co chciała

Przecież osoba która wstawiła link do jej profilu powinna ponieść konsekwencje! Magda źle postąpiła,i nie odpowiedzialnie pisząc tutaj połowę życia. Ale wy jesteście gorsze,wiecie dlaczego? Obrażacie tę dziewczynę,gnoicie. Nie wstyd wam? Jesteście dorosłymi kobietami(chyba). To dzieciom przekazujecie? No właśnie a gdyby menel coś wam powiedział to dyskutowałybyście dalej? Czy udawały że nie słyszycie i uciekły? Cieszyć się czyimś nie szczęściem,wstyd,wstyd że są takie kobiety,za grosz szacunku. Jak to się nazywa mądrość i wykształcenie to wolę być już głupia. Bo wy same na nic lepszego nie zasługujecie jak omijanie was. Bawicie się czyimś nie szczęściem,tak czyimś nie szczęściem. Wykorzystałyście,że ktoś głupi i bez rozumu wrzucił tu link do jej profilu,a wy teraz zachowujecie się okropnie. Aż wstyd. Że wam ne jest wstyd za takie zachowanie. A te wyzwiska :O Oczy bolą. Mam wrażenie że tu siedzą matki gorszego pokroju niż Magda,co można zobaczyć po ich zachowaniu!

Gość gość
ktoś ma ponieść konsekwecje że ona sobie fejsa założyła i wyraziła zgode na cały regulamin hahahahahhahaha

Gość no że wam nie wstyd
robić takiej przykrosci dziewczynie. Źle postąpiła,ale kto teraz jest święty i idealny? Nikt. Każdy z nas popełnia błąd. Dziewczyna potrzebowała porady na temat męża a wy już wtedy ją wyzywałyście tylko dlatego bo ma trójkę dzieci. Każdy kto tu napisze wam nie pasuje,no:ma jedno dziecko,ma troje dzieci,ma 20 lat,ma 30 lat,jest gruby,jest chudy. Gorzej niż dzieci się zachowujecie. Inne fora mają to do siebie,że są na poziomie. Wchodzą tam ludzie normalni,a takich z marginesów jak was wyrzucają.

Gość gdzie byłyście wszytskie
koleżaneczki jak Magda sobie i dzieciom życie niszczyła?? teraz wielkie obrończynie:D haha a co jej pomogłyście??? założe się, że nieraz na nią jechałyście za plecami a teraz udajecie wielce oburzone:O w czym jej pomogłyście jak doradziłyście?? jesteście jeszcze głupsze niż ona, bo udajecie i podnosicie ten temat ciągle , nikt by tutaj nie pisał, koleżaneczka magdy siedziała tutaj wczoraj ponad 4 godziny i odpisywała niby w obronie ale sama była ciekawa, takie suki są najgorsze!!!! wstyd??? dziewczyno co Ty piszesz!!! wstyd to powinno być jej, bo się kompletnie nie szanuje!!!!!!!! nie szanuje ani siebie ani dzieci!!! mimo, że facet po wyroku ją zdradzał, ona rodziła kolejne dzieci, nie z powodu instynktu macierzyńskiego, ale po to ŻEBY GO ZATRZYMAĆ!!!!! rodziła póki nie urodziła SYNA, bo chciała faceta zatrzymać a ten i tak ją zdradza!!!! poczytaj sobie temat jaki założyła, temat pt "jak sprawdzić męża czy mnie zdradza" wszyscy jej tam kulturalnie doradzali, może znalazło się parę chamów a ona co zaczęła wyzywać i sama się do wszystkiego przyznała, więc nikt tutaj sobie nic nie wymyślił

Gość MOŻECIE PONIEŚĆ KONSEKWENCJE!
bez jej zgody ktoś wstawił jej dane(linka). Ujawnił jej prywatność. To jest karane. To nie ona tu wkleiła swoje dane ale ktoś. Poczytaj trochę na internecie. Ktoś ujawnił jej Imię,Nazwisko,wszystkie dane. Miała je na facebooku ale sama ich tu nie wrzuciła. A osoby co wyzywają,klną,obrażają także mogą ponieść konsekwencje. Bo teraz nie obrażają anonimowej osoby a znaną osobę po danych,których sama nie wstawiła. I ja jej serdecznie podsunę ten pomysł,wysyłając jej na pocztę jej męża. Zovbaczymy czy dalej będziecie się tak smiać.

bez jej zgody ktoś wstawił jej dane(linka). Ujawnił jej prywatność. To jest karane. To nie ona tu wkleiła swoje dane ale ktoś. Poczytaj trochę na internecie. Ktoś ujawnił jej Imię,Nazwisko,wszystkie dane. Miała je na facebooku ale sama ich tu nie wrzuciła. A osoby co wyzywają,klną,obrażają także mogą ponieść konsekwencje. Bo teraz nie obrażają anonimowej osoby a znaną osobę po danych,których sama nie wstawiła. I ja jej serdecznie podsunę ten pomysł,wysyłając jej na pocztę jej męża. Zovbaczymy czy dalej będziecie się tak smiać.

Gość gość
ona na tablice swojego fejsa wstawiła link do własnego tematu na cafe, i ktoś z jej znajomych wstawił link z fejsa na kafe, to niby czyja wina? ktoś obcy ją jako jasnowidz namierzył????????????????????????????

Gość wam też powinno być wstyd
wcale lepiej się nie zachowujecie. A może jej koleżanki nie interesowały cudze życie? Bo was najbardziej interesuje cuze życie. Założę się że po obcych profilach chodzicie a potem na kawie komentujecie że nie znana Pani Iwona z Florydy ma dom i piątke dzieci. Leczcie się.

Gość gość
A wy w czym lepsze? W tym wyzywaniu? Czy w tym teraz wpierdalanu się w nie swoje życie? Ciekawe jak żyje połowa was,jakie ma życie. Bo oceniać łatwo a swoje to ukrywać.

Gość gość
jestescie obrzydlliwe i pdole. mam nadzieje,ze w koncu,jak wam ta chora ekscytacja i podniecenie spowodowane mozliwoscie zeszmacenia kogos, dopadna was wyrzuty sumienia.

Gość gość
szykanujecie ją i ktoś za to beknie. policja ponoć juz wie

Teraz się broń głupio. Ja jej to podeślę. A te wyzwiska pod IMIĘ I NAZWISKO to też karane jest. Może nie karą więzienia,ale w sądzie sprawę masz murowaną. Więc zobaczymy jak was ścigną za bluzgi w necie.

Gość gość
szczekaj szczekaj to mężuś pobije rekord w wejściach na jego profil

Gość skąd wiesz ze policja wie
? :D

Gość gość
Ja tylko mam nadzieje że odpowie ta osoba co link wstawiła!

Bo teraz nie obrażasz anonima tylko daną osobę.