Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
A dziewczynie bym chętnie pomogła. Mój mąż jest prawnikiem, finansowo też chętnie. Jak ma ktoś tego maila to poproszę.

Gość gość
tak powinien i prawnik i mops zając się nieodpowiedzialną matką i dziećmi wychowywanymi w ubóstwie.

Gość gość
Ja mam ale nie wiem na ile moge ci ufac

Gość gość
3600 dochód bez kredytów to ubóstwo? My mamy 4400 razem a i kredyt na auto 400zł. I uważam że mamy sporo. Wakacje w Chorwacji, na kino i basen też, więc jakie ubóstwo?

Gość gość
no na 5 osób, z tego odchodzi męza pensja ok 2000tyś bo autorka powiedziała że jego pensja idzie tylko na niego i zostaje ile? 1600 na 4 osoby minus opłaty-----luksusy i kawior

Gość gość
sama nie wiem czy jest karane wstawianie cudzego profila na forum. Hasła nikt nie podał itp.....

Gość gość
Żal mi ich po prostu. Mogę podać swój nr. Napisz maila smsm. Zapytaj najpierw czy życzy sobie jakąkolwiek pomoc. Mam i ubranka i zabawki dla dzieci, książki, mogę coś maluchom kupić np kosmetyki itd.

Gość gość
Nikt nie mówi, że luksusy ale też nie ubóstwo.

Gość gość
profil, zdjęcia, informacje, miejsce zatrudnienia, dane męża i jego zatrudnienie....wszystko było ogólnodostępne dla wszystkich użytkowników fejsa :P a teraz rozpacz?

Gość gość
I co z tego,ale bawić się cudzym kosztem jest żałosne.

Gość gość
gość Żal mi ich po prostu. Mogę podać swój nr. Napisz maila smsm. Zapytaj najpierw czy życzy sobie jakąkolwiek pomoc. Mam i ubranka i zabawki dla dzieci, książki, mogę coś maluchom kupić np kosmetyki itd. **************************************skoro nie ubóstwo to po co ktoś chce materialnie pomagać? dla jaj?:-D

Gość ALE EMOCJE!!!!!!!!!!!!!!!
Ten temat ...masakra . Prawda jest taka ze Kokunia już w pierwszej wypowiedzi jest agresywna. " Kokunia K***a to mnie powieście bo mam 3 dzieci i zarabiam 1600zł netto a mąż 200tys netto i jak my zyjemy- o bosz patola na maxa nie????? Jakos k***a nie narzekam idiotki bo starcza mi na na czynsz rachunki i jedzenie oraz ubrania i rozrywke dla dzieci " Nikt jej wcześniej nie obraził to ona wszędzie gdzie może wyśmiewa się z osób bogatych .Dla mniej bogaty =zły a biedny =dobry. W sumie to żal mi dziewczyny bo jest jeszcze młoda i głupia .Zakochała się w tym facecie i robi wszytko żeby go zatrzymać przy sobie.

Gość masz adres meża pracy
więc nie wiem jaki masz problem z kontaktem??? zadzwoń tam i poproś grześka i mu to przekaż, że chcesz pomóc a nie klep na forum trzy po trzy. śmiech na sali z tym powidamianiem policji:D chyba padną ze śmiechu a poza tym Magda niech sama uważa co pisze, bo pisała o swojej koleżance która jest kuratorem sądowym i poszła na l4 w ciąży w 3 tygoniu, bo jej się nie chciało pracować!!! więc sama niech uważa co pisała

Gość dla niej rozrywką dla dzieci
to wyjście do Maca, kfc i na kababa;) co tydzień jak pisała, nie ma co rozrywka super

Gość myślę że.......
Pofatygowałam się i przeczytałam cały post. Jestem przerażona tym, jacy ludzie potrafią być podli i bezwzględni!!! Cóż ona wam zrobiła że posunęliście się do takich działań??!! Dziewczyna zdecydowała się urodzić troje dzieci, nie oddała, nie zabiła, próbuje podołać trudom macierzyństwa a Wy jeszcze rujnujecie jej życie!! pytam się, czemu to ma służyć????? Czy naprawdę nie macie dość swoich problemów że karmicie się cudzymi???? i wy (celowo napisane małymi literami) nazywacie się żonami, matkami?? To, co tutaj sobą zaprezentowaliście jest aż nadto widoczne by o tym pisać...

Gość gość
ta od myslenia... uważaj bo się przegrzejesz a czytanie ze zrozumieniem tez ci nie idzie więc może nie ośmieszaj się wypowiedziami

"ROR glupia stara pizzzzzzdo nie czytam twoich wypowiedzi jak tylko widze twoj nik to omijam. wiec sie nie podniecaj kurvo Hindusa" x "jasneeeee" ;-) ;-) "wierzymy ci" ;-) i nie jestes moze jeszcze psychofanka, co nie?;-) ;-) ;-)

"Ror a ja Cię błagam. Nie pisz tu! Nie masz dzieci, idź na forum o zdrowiu. Najlepiej psychicznym" x hahahaha ;-) i nastepna klamczuszka-zasmieciarka topiku;/

"Przecież osoba która wstawiła link do jej profilu powinna ponieść konsekwencje!" x no chyba sobie zartujesz?:-) mozna podawac linki do czego sie chce - jesli bylky tam jakies info fdotyczace prawdziwych faktow z czyjegos zycia - to przeciez nie pojawily sie tam w wyniku przestepstwa co nie?

"ktoś ma ponieść konsekwecje że ona sobie fejsa założyła i wyraziła zgode na cały regulamin hahahahahhahaha" x dokladnie tak, poza tym - poza wyzwiskami - naglosnienie tej sprawy jest moim zdaniem poprawne - stanowi przestroge dla innych x " Każdy z nas popełnia błąd. Dziewczyna potrzebowała porady na temat męża a wy już wtedy ją wyzywałyście tylko dlatego bo ma trójkę dzieci" x no tu sie nie zgodze - ze "mozan krasc bo inni kradna" ze to taka filozofia. Nie kazdy popelnia tak glupie bledy;/

"MOŻECIE PONIEŚĆ KONSEKWENCJE! bez jej zgody ktoś wstawił jej dane(linka). Ujawnił jej prywatność. To jest karane." x nie , nie jest - po pierwsze mowa o prawie ktorego kraju? po drugie - zadne prawo nie zabrania podawania linku czy laczenia faktow;-) x " Bo teraz nie obrażają anonimowej osoby a znaną osobę po danych,których sama nie wstawiła. I ja jej serdecznie podsunę ten pomysł,wysyłając jej na pocztę jej męża. Zovbaczymy czy dalej będziecie się tak smiać" x nie, bo w internecie nie obowiazuje zadne prawo - a prawo polskie dziala tylko w granicach polski. Konsekwencje moga zostac poniesione tylko jesli sama zainteersowana wytoczy proces, wylozy na niego na wlasna reke dotrze do obrazaacych ja osob, udowni ze to one ja obrazily (bezdie miala swiadkow itd.) i nastepnie ich pozwie (zakladajac ze wszystko ma miejsce w jednym kraju)

Gość gość
ROR- ale po co piszesz tam, gdzie cię nie chcą. I znowu to twoje "dokładnie". Na wagary się chodziło na j.polskim?

"gość jakim trzeba być tępym żeby WSZYSTKIE info o sobie i swojej rodzinie dać na ogólnodostępny na fejsie" x to fakt;-) no chyba ze robi sie to w jakims celu / jakiejs prowokacji...

"ROR- ale po co piszesz tam, gdzie cię nie chcą." x twoja subiektywna opinia wisi mi kolo zdaka - jestes zwykla zasmieciara topiku;-) as easy as it is;-) x I znowu to twoje "dokładnie". Na wagary się chodziło na j.polskim?" x i klamczuszka - dlaczego zakladasz ze w mojej szkole nauczali polskiego, hm? bo w twojej uczyli to w mojej tez musieli?;-) oj te pgraniczone i ciasne para-umsyly mnie nieustannie bawia;-)

Gość gość
ja mam 1 córke 12 lat. od lutego jestem za granicą i właśnie podjęłam decyzje o drugim. w Polsce bym się na drugie dziecko nie zdecydowala. tutaj się nie boję.

"ość Ror ale teraz dałaś popis inteligencji! W necie nie działa żadne prawo? ! Hahaha. " x nie , nie dziala;-) ludzie wola sie karmic fikcja - ale prawda jest taka ze nie dziala z prostej przyczyny -dziala prawo kraju w ktorym sie znjadujesz, jezeli prawo kraju z ktorego ja pisze nie ma wspolnego mianownika z prawem z twojego kraju - to nic z tym faktem zrobic nie mozesz, taka to niewygodna ale prawda;-) x Idiotka nad idiotkami. Oświecę Cię idiotko. Nikogo nie można szkalować nawet w necie. Jest na to paragraf. " x ubawilas mnie (juz nawet nie wyziwskami;-), pragraf prawa ktorego kraju? twojego?;-) a co mnie to obchidzi?;-) ;-) ;-) nie jestem zwolenniczka szalowania - wprzeciwniestwie do ciebie - ja tylko mowie ze za szkalowanie w necie nie groza zadne konsekswencje x A do założyciela strony Antykomor.pl to CBŚ dla jaj wpadło?" x co mnei obchodza jakies organizacje z jakiego kraju?;-) x "nadzieję, że każda z was, która obrażała Magdę poniesie konsekwencje. Przede wszystkim ten pustak ROR." x masz problem z logicznym mysleniem (co mnie nie dziwi;-). Ja nie obrazalam ani magdy, ani marty, a ni kasi ani zosi - z natury nie wyzywam ludzi - wiec zabawne jest to ze chcesz mnie karac;-)

Czytam ten temat i ręce opadają. Kobiety, matki, żony ujadają, obrażają się wzajemnie, jak w peruwiańskim więzieniu. Dziewczyna popełniła błąd jak większość tych co ma fb-miała w znajomych osoby, które ją mają za głupka, kogoś gorszej kategorii a wy rzuciłyście się na nią jak hieny. Jestem w szoku. Dodam tylko, że owszem, nie można nikogo obrażać w internecie. Były już różne afery. Nawet u mojego syna w szkole. Dzieciaki na fb obrażały dziewczynę, matka zgłosiła sprawę na policję, dzieciaki dostały nagany, jedno wydalono ze szkoły. Wśrod dorosłych też takie rzeczy można zgłaszać. A dziewczynie dajcie spokój, to nie wasze dzieci i mieszkanie, to co tak bardzo to przeżywacie?

"tak wszystkie pójdziemy do więzienia za to że biciem, g***tem i szantażem zmuszałysmy Madzie do założenia konta na fejsie a także za to że jej prostackie zachowanie i wulgarność zostały zauważone." x to w ogole nie jest sprawa - bo linki mozna podwac do wszystkiego, a info co do tej laski znalazlo sie w siecie nie w wyniku przestepstwa, co nie? wiec sprawa nie istnieje, nawet juz nie wpsominam o obrazaniu tej dziewczyny x "ROR będziesz nam tam w tym kiciu matkować? hahahah" x nie bede, jestem za praworzadnoscia i nie pozwalam sobie na przestepstwa;-)

Gość gość
forum jest do wystawiania opinii, do dyskusji, także subiektywnych, do więzienia nie można zgłosić że ktoś ci próbował nakłaść do głowy że bachorami faceta nie utrzymasz ;)

ROR- znowu zaśmiecasz temat" x to nie ja - to ty jestes pospolita zasmieciara ktora nie ma nic do powiedzenia w temacie wiec zebrzez o uwage zwracajac sie do innych forumowiczek;-) x "forum jest do wystawiania opinii, do dyskusji, także subiektywnych, do więzienia nie można zgłosić że ktoś ci próbował nakłaść do głowy że bachorami faceta nie utrzymasz" x dokladnie tak;-) uwazam wyzywanie ludzi za naganne ale jednak niekaralne;-) jesli ta cala magda umiescila pewne info w sieci o sobie - to jej problem