Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Obrażanie ludzi jest karalne w Pl, chociaż rzadko kto zgłasza taki problem. Ale widzę, że macie sporo wolnego czasu na jałowe dyskusje, pozazdrościć. Ja tyle nie mam, więc pozdrawiam!

A dla niedowiarków w tym i ROR lektura: kodeks karny art 216 i paragraf 2, który dotyczy sytuacji. Mam nadzieję, że ta cała Kokunia zrobi z niego użytek.

"aa_wazka Obrażanie ludzi jest karalne w Pl, chociaż rzadko kto zgłasza taki problem" x widisz tyle ze ja nie odnosilam sie do PL a do internetu. Co do samego obrazania - to podkerslalam ze jestem przeciwniczka i nigdy sie nie znizam do tego. x "Ale widzę, że macie sporo wolnego czasu na jałowe dyskusje, pozazdrościć. Ja tyle nie mam, więc pozdrawiam!" x jak uwazasz ze sa jalowe to moze zmien na inne forum, hm?;-) moze na forum o kolorach paznokci znajedziesz cos bardziej ciekawego - po co sie meczycz?;-) x ROR- ty masz jednak zryta psyche hehe" x zasmieciara-psychofanka zawzse w akcji i potulnie czeka na kazda moja .... a niech sobie dopowie co chce, bede dla niej dobra;-)

Gość gość
niech robi pewnie, już widze jak pół komisariatu się kula ze śmiechu hahaha, ale by mieli lekturę hahahha damskie forum hahahha

"aaa_wazka A dla niedowiarków w tym i ROR lektura: kodeks karny art 216 i paragraf 2, który dotyczy sytuacji" x nie doprecyzowal;as tylko ktorego kraju kodeks i jak to sie ma do osob ktore wypowiedaja sie w internecie (prawo jakiegos x kraju;-) Przeciez nie kazdy kto mowi po angielsku (pisze) jest Brytyjczykiem i nie kazdy kto pisze po polsku jest polakiem w polsce - dlatego mpowilam ze w internecie zadne prawo nie dziala.

"gość niech robi pewnie, już widze jak pół komisariatu się kula ze śmiechu hahaha, ale by mieli lekturę hahahha damskie forum hahahha" x zpunktu widzenia prawnego sprawa jest do wygrania - ale baaaaardzo czaso- i kapitalochlonna, wiec zwyczjanie nie warta skorka wyprawki;-) policja nie ma nic do tego - mozna co najwyzej proces cywilny wytoczyc - o ile jest sie w stanie ustalic te osoby i one podlegaja przypadkiem pod prawo polskie...

Gość gość
a forum ma to do siebie że jest anonimowe, a że ktoś jest taki głupi i na fejsie zamieszcza link do własnego tematu identyfikując się jednocześnie?hahaha

Hehehe ROR ależ Ty drażliwa :D Chłopa dawno nie miałaś czy co? :D Ja już się żegnam, w przeciwieństwie do niektórych nie zniżam się do poziomu dyskutanta i nie zasugeruję gdzie Ty powinnaś iść.

Ale ja piszę na polskim forum, nie portugalskim, chińskim czy węgierskim więc chyba logiczne, że o kodeks karny obowiązujący w Polsce mi chodzi a jak Ty żyjesz w Bangladeszu to co tu robisz?

"aaa_wazka Hehehe ROR ależ Ty drażliwa. Chłopa dawno nie miałaś czy co? " x jak sie nie ma do powiedzenia nic w temacie to zaczynaja sie wycieczkie personalne pod adresem interlokutorek;-) pomijam juz twoje bledy logiczne - skad pomysl ze chcialabym miec chlopa, byc moze wole wspolzyc z koza - tego nie wiesz, robisz byc moze nietrafione zalozenia z ktorymi potem sama polemizujesz;-) x Ja już się żegnam, w przeciwieństwie do niektórych nie zniżam się do poziomu dyskutanta i nie zasugeruję gdzie Ty powinnaś iść" x sugestie ludzi robiacyhc wycieczki personalne gdy nie rozumieja o czym mowa nieustannie mnie bawia i nigdy nie biore ich ani do siebie ani na serio;-) x aaa_wazka Ale ja piszę na polskim forum, nie portugalskim, chińskim czy węgierskim więc chyba logiczne, że o kodeks karny obowiązujący w Polsce mi chodzi a jak Ty żyjesz w Bangladeszu to co tu robisz?" x nie wiesz czy ja nie zyje przypadkiem w radomiu - nie pisalam o swojej sytuacji (prosci ludzie rozumuja tak: jak ktos mowi ze alkoholizm jest zly, na pewno sam jest alkoholikiem;-)))))) sama wiec sie zakwalifikowalas do odpowiedniej kategorii;-) co do pisania po poslku na forum - to ma sie jak kij do d...., prawo polskie dotyczy tylko ludzi w polsce - mozna mieszkac i w poludniowej Kalifornii , kolo Sana Diego, i pisac na polskim forum - a podlegac po dprawo stanu California;-) as easy as it is;-)

Gość hahahhahahahhah:)))))))))))))
ROR no to pojechałeś z koksem hehehehe

Gość gość
a co to za glupie pytanie (i chamskie) "chlopa dawno nie mialas" . W Polsce kobiety czuja sie lepiej jak"maja chlopa"? :O Bez owego chlopa wasza wartosc spada? Teraz rozumiem dlaczego Madzia za wszelka cene chce zatrzymac "chlopa" :D Bez chlopa jestescie niczym :D

nie cierpię takich uogólnień - jak ktoś ma troje i więcej dzieci to na pewno siedzi w mopsie i od razu wszystkim kojarzy się z biedą i patologią. ja mam piątkę wspaniałych dzieci, którym niczego nie brakuje i jestem z tego bardzo dumna. :)

Gość gość
to po co jest forum skoro nie można wyrażać na nim opinii? :-D

Gość gość
największa fanka.. poczytaj sobie wszystkie odpowiedzi od początku to zrozumiesz że nie czepiają się wszyscy Madzi o to że ma 3 dzieci ale o to dlaczego je powołała na świat( z jakich pobudek) i w jakich warunkach je wychowuje

"ROR no to pojechałeś z koksem hehehehe" x niestety nie rozumiem tego slangu.. x "a co to za glupie pytanie (i chamskie) "chlopa dawno nie mialas" . W Polsce kobiety czuja sie lepiej jak"maja chlopa"? pechowiec.gif Bez owego chlopa wasza wartosc spada? " x dokladnie o tym samym pomyslam - ze tak pisza tylko ofiary patriarchatu ktore najbardziej na swiecie boja sie ze ktos im "zarzuci" ze "chlop" jej nie chce , bo mierza swoja wartosc poprzez przyslowiowego "chlopa' i dlatego mysla ze powiedzenie tego innej kobiecie obudzi w niej ich wlasne strachy;-) troche mnie bawia takie laski;-) a troche mi ich zwyczajnie zal;/ x Teraz rozumiem dlaczego Madzia za wszelka cene chce zatrzymac "chlopa" smiech.gif Bez chlopa jestescie niczym smiech" x no nietstey wiele pan tak zostalo wychowanych i pewnie w podobnym duchu wychowaja i swoje corki;/ sadzacx po temacie uwazaja za swoja odpowiedzialnosc prace na tzw. dwa etaty - partner ktory kiepsko sobie radzi na polu zawodowdym (bo czesto kobieta majaca dzieci pracuje bo musi a nie bo chce) - czyli przecietny facet - i tak ich zdaniem "zasluguje' na jak najlepsza kobiete czyli taka ktora bedzie ladna, fajna, urodzi i praktycznie wychowa mu dzieci i jeszcze obiad ugoruje;-) oczywiscie kazdy ma prawo wyboru.

czym innym jest wyrazanie opinii np. "nie lubie koloru czerownego" a czym innym jest agresja wesrbalna pt "wszyscy co zakladaja czesrowne ubrania to $$#$^&^&&*&*" - juz rozumiesz roznice,hm?

O tym chłopie było żartobliwie, cytat z kultowego filmu "SEXMISJA" (polecam) ale najfajniejsze jest dorobienie do jednej wypowiedzi całej ideologii, że bez chłopa to bym zginęła. A skąd wiesz, że nie jestem lesbijką/zakonnicą/samotną matka? Gdzie ta twoja logika, o której tak huczysz? I pokaż mi choć jedno zdanie, w którym cię obraziłam.

I co to za tekst "zatrzymać faceta". Nie pojmuję. Czy małżeństwo to zatrzymywanie na siłę kogoś? Czy raczej związek osób, które się kochają i szanują i CHCĄ BYĆ ZE SOBĄ. Ja mam w tym roku 13 rocznicę ślubu, w związku jestem od 19 lat. Gdybym kogoś trzymała na siłę to już dawno tego małżeństwa by nie było.

Gość gość
wazka alez ty zabawna i glupiutka jestes. Juz sie pozegnalas, mialas isc i nie dyskutoeac a siedzisz i tlumaczysz sie z kazdego swojego slowa :D

Gość gość
ważka ale jak masz już dziecko i myślisz jak Kokunia że skoro mąz ma kochanke to jak urodze mu syna to porzuci kochankę. Rodzi 2 raz i znowu córka... mimo biedy i zarobków na poziomie najniższej krajowej rozkłada 3 raz nogi i znowu ciąża, jest uprawgniony syn! ale co? maż ma nadal kochankę......

Może tematu nie przeczytałam dość dokładnie, bo o kochance i zatrzymywaniu męża nie widziałam. Może i jestem głupiutka ale przynajmniej nie zieję jadem i nienawiścią a także nie wpieprzam się w czyjeś życie. Dobra, na serio już się żegnam, przepraszam za zaśmiecanie.

Gość gość
jak to się nie wpieprzasz właśnie że się wpieprzasz w życie nas, komentujących życie Kokuni więc na jedno wychodzi.

"aaa_wazka O tym chłopie było żartobliwie, cytat z kultowego filmu "SEXMISJA" (polecam) ale najfajniejsze jest dorobienie do jednej wypowiedzi całej ideologii, że bez chłopa to bym zginęła" x hahahah ;-) a laska mi zarzucala "nadwrazliwosc':-) a teraz sie tlumaczy;-) ;-) x I pokaż mi choć jedno zdanie, w którym cię obraziłam" x nie pochlebiaj sobie - takie jak ty nie sa w stanie mnie obraziac;-) x " Czy raczej związek osób, które się kochają i szanują i CHCĄ BYĆ ZE SOBĄ. Ja mam w tym roku 13 rocznicę ślubu, w związku jestem od 19 lat. Gdybym kogoś trzymała na siłę to już dawno tego małżeństwa by nie było" x powiedzial "nie-ofiara" nie-patriarchatu;-) I 'oczywiscie" to nie ciebie dowartosciowuje penis w pochwie, co nie?;-) coz za "rzadki dobro" w obecnych czasach;-)

"wazka alez ty zabawna i glupiutka jestes. Juz sie pozegnalas, mialas isc i nie dyskutoeac a siedzisz i tlumaczysz sie z kazdego swojego slowa" x bo takie jak ona - sa jak 5-letnie dzieci;-) glosno tupia bo nikt nie chce na nie inaczej uwagi zwrocic - dorosli ludzie sie nie odgrazaja ze cos zrobi tylko to robia - as easy as it is;-)

"aaa_wazka Może tematu nie przeczytałam dość dokładnie, bo o kochance i zatrzymywaniu męża nie widziałam. Może i jestem głupiutka ale przynajmniej nie zieję jadem i nienawiścią a także nie wpieprzam się w czyjeś życie" x hahaha - nie skadze;-) ty i jad?;-)) toz to samo "nieporozumienie':-) jestes chodzaca karina lagodnosci ;-) ;-) ;-) to ja mam "monopol" na "agresje" przeciez;-) x Dobra, na serio już się żegnam, przepraszam za zaśmiecanie" x przeprosiny przyjete - ale watpie zeby ktos cie na serio tutaj traktowal;-)

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
ror zawsze musi swje grosze włożyć :O

Gość gość
Temat upadł bo wszystkim odechciało się udzielać jak ROR zaczęła się produkować. Swoją drogą babsko musi byc strasznie nieszczęsliwe i samotne.

Gość gość
to prawda, jak widze ror i jej cytowanie to nawet nie chce mi sie wracac i temat czytac bo jest to wkurzajace. jak ktos chce zeby temat upadl to niech zawola ROR bo wtedy nikomu juz nie chce sie gadac jest taki smietnik