Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość ~Kasia
poszło o to, że Magda napisała że ma na utrzymanie rodziny 3600 złotych miesięcznie. Kiedy zaczęły się pojawiać komentarze że jest nieodpowiedzialną matką skoro sprowadziła na świat troje dzieci mając takie dochody, zaczęła odpisywać w agresywny i wulgarny sposób. Reszta uczestniczek rozmowy zeszła do tego samego poziomu, a nawet niżej, zaczynąjąc komentować jej zdjęcia z FB, dzieci, męża, pracę, mieszkanie, jej wygląd. Potem ktoś znalazł temat o tym jak pytała w jaki sposób może sprawdzić swojego męża odnośnie zdrady. I zrobiła się z tego kilkunastostronicowa jatka. Jak już wspomniałam, na co dzień w ogóle nie utrzymujemy kontaktu, ale to co się tutaj zadziało to naprawdę gruba przesada, dziewczyna ma nauczkę do końca życia.

Gość gość
to mi przypomna ksiazke wladcy much. jestescie zwyklymi zwierzetami,ktore daly sie poniesc agresji. jak mozna tak czlowieka zbesztac? i miec oretensje.ze sie broni... :o niesmaczne

Gość gość
Obrończynie tłumoka się znalazły, komedia po prostu.

Gość gość
Każdy mierzy według siebie.....

Gość ~Kasia
słuchaj, ja nie wiem jaka ona jest teraz, czy jest tłumokiem - nie mnie oceniać, nie interesuje mnie to, mówię - ostatni raz widziałyśmy się 8 lat temu. Nie mnie oceniać jej poglądy i zachowania. Jedyne co chciałam przekazać w swojej wiadomości to to, że nie zdajecie sobie sprawy co może się stać przez taką falę nienawiści i pośmiewiska z drugiej osoby. Najgorzej żal mi tych dzieci bo obawiam się że cała ta sytuacja z forum niestety, ale wypłynie w domu w postaci kłótni i te biedne dzieciaki będą musiały wysłuchiwać, a najstarsza jeszcze coś zrozumie i dopiero będzie. nie wiem jakim kretynem trzeba być żeby taki jad z siebie wyrzucać przez 14 stron jak robiły to niektóre 'panie na poziomie'. jak widać, poziom kultury nie jest proporcjonalny do zamożności i wykształcenia, bo to co tutaj niektóre pokazały to aż się wierzyć nie chce.

Gość ๏̯͡๏
Kasiu nie tłumacz się, większość wchodzących tu osób plujących jadem, nie wie na jaki temat pisze i w jakim celu, po prostu plują na lewo i prawo, szkoda klawiatury. Zamknijmy ten żałosny wątek i niech się każdy zajmie swoim korytem.

Gość gość
Wystarczy nie podawać danych osobowych. Nikt by jej nie poznał.

Gość gość
ale jak się podaje dokładne miejsce zamieszkania oraz szczególy dotyczące rodziny to nie trudno się domyślić o kogo chodzi jeśli mieszka się w okolicy

Co do ilosci posiadanych dzieci - to nie jestem zwolenniczka licznych rodzin osobiscie, ale uwazam ze kazdy wybiera co mu pasuej i wedlug wlasnych priorytetow. Po co wiec tracic czas na to co robia inni, hm? Co do finansow to nie genralizowalabym pt "ze w dzisiejszych czasach' - bo w dzisiejszych czasach to nawet w PL jest gospodarka wolnorynkowa i mozna zyc finansowo bardzo dobrze (ilu sosobom to sie realnie i udaje i dzlaczego to juz offtopik), skoro nie znacie czyjejs sytuacji to nie ma co oceniac - ja znam ludzi ktorzy maja 4 dzieci , bez wpadek. i zyja na bardzo wysokim poziomie finansowym wlasnie. A juz inna rzecz, ze nie dla kazdego sytuacja materialna jest istotna (to jest poglad z ktorym osobiscie sie nie zgadzam - zwlaszcza gdy mowa o potomstwie), ale jednak nigdy sie nie co komu w glowie i portfelu siedzi. Wiec generalizacja typu "nie rozumiem rodzin wielodzietnych" jest tak samo oblezna jak powiedzenie "ze kazda ciaza prezd 20 to wpadka" - znam przypadek 18-tki ktora zaszla planowo w pierwsza ciaze ze swoim mezem wowcza (wzieli slub po liceum) dzis maja 30-pare lat nadal tylko jedno dziecko i sa barzdo szczesliwi - wiec nie ma nic bardziej ohydnego niz stereotypowe i bardzo waskie myslenie;/

Gość gość
no ROR kto jak kto ale ty bezdzietny autorytet w sprawach wszelakich uwielbiasz ustawiac zycie innych pod siebie

" [zgłoś do usunięcia] gość no ROR kto jak kto ale ty bezdzietny autorytet w sprawach wszelakich uwielbiasz ustawiac zycie innych pod siebie" x o matko;/ juz sie zlecialy zasmieciary topiku;/// niemajace zadnej opinii na jakikolwiek temat tylko agresywne komentarze pod adresrem innych interlokutorek;-) a na temat mojego stanu mozesz sobie fantazjowac - twoja zgadywanka jest tak samo trafna jak prawdopodobienstwo ze jestem krasnalem ogrodowyn, as easy as it is;-)

Gość gość
"Ona dla tych dzieci zrobiłaby wszystko, jak kochająca matka" :O Naprawde??? Guzik prawda, panna! Kochajaca matka to matka odpowiedzialna, to matka zdajaca sobie sprawe z potrzeb dzieci, nie tylko emocjonalnych ale i finansowych. Kochajaca matka umie zapewnic dzieciom rozwoj a nie tylko pelna miche. Kochajaca matka, powstrzyma swoj instynkt rozmnazania, jezlei wie, ze na wieksza ilosc dzieci jej nie stac. Kochajaca matka, nie rodzi jak suka rok po roku, zapenia dzieciom jakies minimum finansowe, lokalowe. Nie rodzi dzieci po to, aby zatrzymac przy sobie zdradzajcego ja faceta :O "Jak okrutnym i pozbawionym uczuć człowiekiem trzeba być, żeby wstawić tutaj jej prywatny profil" :O Ty, podobnie jak kolezanka nie masz zbyt wiele w glowie, co? Jaki prywatny profil? Na facebooku? :D Ktos podal linka, do tego co (nie)madra Madziuchna zamiescial wlasnorecznie w sieci. To ona obdarla z godnosci siebie, swoje dzici i swoja rodzine. Trzeba byc idiota, aby wstawiac takie zdjecia na necie. Nie od dzisiaj trabi sie wszedzie, aby ludzie nauczyli sie szanowac wlasna prywatnosc. Nie dociera. "Ona może się załamać, to może ją przerosnąć zwłaszcza jeżeli tu wejdzie i przeczyta wasze teksty w stylu: teraz to będą cię rozpoznawać w sklepie i na ulicy" :O Wystarczylo myslec wczesniej. Jak jest slaba psychicznie, niech nie podaje na talerzu swojej prywatnosci. Owszem, ludzie moga ja rozpoznac w sklepie czy na ulicy bo kafe czyta jednak sporo osob a Warszawa jest duzym miastem. Musi z tym zyc. Niech wyciaga wnioski na przyszlosc.

Gość gość
Ja to jestem w szoku jak ktos rozpoznal ze to ona.pewnie jakas mila znajoma

Gość zosiakosiaja
bardzo trafna wypowiedz

"gość ta znowu swoje, kolejny topik rozpieprzy" x dokladnie tak;/ przyszla i nie ma nic do powiedzenie w tamcie tylko wylewa swoje zale dotyczace jakichs ubzduranych scenariuszy z zycia innych forumowiczow - masakra;/

Gość zosiakosiaja
z forum korzysta naprawdę masa ludzi, mógł poznać ja jakiś sąsiad, albo pani sklepowa, po takiej ilości szczegółów z własnego życia myslę że to nie był problem, teraz się rozniosło gdzie mąz pracuje, gdzie ona pracuje itp., to dopiero wstyd, teraz połowa klientów będzie jej wypatrywała

" [zgłoś do usunięcia] "Naprawde??? Guzik prawda, panna! Kochajaca matka to matka odpowiedzialna, to matka zdajaca sobie sprawe z potrzeb dzieci, nie tylko emocjonalnych ale i finansowych. Kochajaca matka umie zapewnic dzieciom rozwoj a nie tylko pelna miche. Kochajaca matka, powstrzyma swoj instynkt rozmnazania, jezlei wie, ze na wieksza ilosc dzieci jej nie stac" x dokladnie tak! x Ktos podal linka, do tego co (nie)madra Madziuchna zamiescial wlasnorecznie w sieci. To ona obdarla z godnosci siebie, swoje dzici i swoja rodzine" x dokladnie tak - ci co wystawiaja sie w siecie na oglad robia to na wlasne zyczenie i tyle;-)

jesli ktos ujawnia informacje o sobie w siecie to predzej czy pozniej ktos polaczy fakty i tyle, ale z drugiej strony widze jak ludzie sa zainteresowani cudzym zyciem - ja np. nie podaje imion dzieci , wieku meza, stanu konta, miejsca zamieszkania i w kolko macieju siedza tu takie co tpo tylko o tym; gdzie ja mieszkam , z kim i po co , i w ktore ciazy bylam lub nie bylam, ilosc aborcji oraz kwota wydawana miesiecznie na benzyne - dlatego nigdy nie zaprzeczam ani nie potwierdzam niczego;-)

Gość gość
Wy jesteście chore. Te wszystkie, które tak na dziewczyne najeżdżają! Trzeba nie czuć w ogóle empatii by tak się zachowywać! A to się równa z zerowym ilorazem inteligencji. Podłe i głupie do tego strasznie zakopleksione bo tylko takie osoby potrafią kogoś zgnoić by się dowartosciowac

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i trzeba nie czuć empatii do własnych dzieci skazując je na 50 metrów w skarajnie ubogim mieszkaniu nie zapewnijąc im nic ponad jedzenie i to z najniższej pólki

Gość gość
Olaaa a ty swojego życia nie masz, że cudze tak analizujesz? Weź babcię odwiedź albo lekturę poczytaj.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ale od tego jest forum, czyż nie? i skoro podaje się własne życie pod ocene kafeterian to chyba trzeba się liczyć z przeróżnymi opiniami?

Gość gość
To że nie jest zbyt bystra nie oznacza, że trzeba ją gnoić.

Gość gość
Opinia opinią, wy ją obrażałyście, kpiłyście z niej i ubliżalyście ale co tam, wakacje są, pewnie tylko własne sufity tego lata oglądacie. Powodzenia w pluciu jadem. Jakby były jakies zawody w tej dyscyplinie to byłybyście najlepsze.

Gość gość
kpiłyście??? a kto dał się zapładniać jak krowa żeby faceta utrzymać? to zasługuje na postawienie pomnika czy na kpiny?kto opowiadał że zyje tylko z tego co dostanie z opieki bo mąz swoją wypłatę na siebie przepuszcza?kto pisał że już wcześniej było bardzo ciężko ale mimo to zdecydował się na 3 dziecko żeby facet kochanke rzucił? to jest normalne?>

Gość gość
Przecież ona się tu znalazła bo zamieściła na fb na swojej tablicy,że kafeteria to dno(coś podobnego). I pewnie jej koleżanki miłe zaczęły wchodzić w link,a któras wkleiła jej profil na kafeterii. A do was dalej nie dociera .

Gość gość
matka, nie potrafiaca zapenic dziecku odpowiednich warunkow, jest dnem i zerem.

Gość gość
jezu jak można być tak bezmyślnym, wszystkie dane udostępniać i to na portalu.....

Gość gość
Gość wyżej - musisz chyba znać ją osobiscie, że takie rewelacje tu wypisujesz bo ja nic o kochankach tu nie widzę. Poza tym skoro taka mądra jesteś to czemu się zniżasz do poziomu tak pogardzanej przez Ciebie osoby? Wniosek nasuwa się sam. Jesteś tak samo głupia.

Gość ODPOWIEDZCIE MI TERAZ WY
czy wy jesteście lepsze? Czy dobrze postępujecie? Swoje zachowanie tłumaczycie,bo Kokunia zaczęła,bo Kokunia mieszka w 50 metrach. A jak kokunia wejdzie w gówni to też wejdziecie? Wy dorosłe kobiety,mające dzieci cieszycie się z czyjegoś nie szczęścia. Wy dorosłe kobiety macie dzieci,podobno wykształcenie i cudownewgo męża. Zastanawia mnie ile w tym prawdy?! Czy wykształcone,szczęśliwe kobiety mające dzieci rzucały by obelgami na prawo i lewo,doprowadzały do takich sytuacji? Czy wyśmiewały by kogoś bo żyje tak a nie tak? Hmmm? Wy nie jesteście wykształcone,a jak jesteście to przez przypadek :) Bo tok myślenia wasz mnie przeraża,co dzieciom przekażecie? Że wyciągnięcie cudzego profilu na kafeterie i smianie się,wyzywanie jest dobrą stroną medalu? Co czuje teraz ta kobieta? Mało to się słyszy o tragediach,samobójstwie? Zdajecie sobie sprawę co wyprawiacie? Ludzie przed grobem małej Madzi z lampką to pewnie też fałszywi parsziwi oszuści,tak jak wy! Bo wy właśnie doprowadzacie ludzie do złego stanu. Bo zgnębić tylko potraficie. To że żyje w 50 metrach to znaczy że dzieci zanidbane? Ja nie widziałam aby te dzieci były smutne i brudne! Widzialłam jak się uśmiechały,widziałam ciepło rodzinne a wy chyba pojęcia nie macie co wypisujecie. Jak mąż was zdradzi to też błoby wam do śmiechu? pomyślcie nim coś napiszecie. Kobieta źle postąpiła,ale wy nigdy błędu nie popełnacie? Ludziska opanujcie się!