Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
niestety przyznam rację

Gość bo same ja prowokujecie
piszac do niej:O Ja jak widze temat z nia to tez znikam, bo reszta ja prowokuje piszac rozne glupoty, a ona z uporem maniaka odpisuje. Kiedys z nia probowalam dyskutowac na pewien temat kulturalnie i na same argumenty i sie poddala i znikla z tematu, powrocila po kilku stronach, ale juz mi sie nie chcialo jej zaczepiac.

Gość JuliannaD
Zgadzam się. Wystarczy poczytać jej ostatnie posty - dyskusja z ważką i już nie wnikając kto ma racje to ROR każdą jej wypowiedź rozebrała na czynniki pierwsze i skomentowała. Każde zdanie. To chore!

Gość JuliannaD
Zresztą teraz widzę, że tak cały czas robi. To nie jest normalne. Aż się odechciewa pisać na temat

Gość gość
A co się dzieje z Kokunią?

"ror zawsze musi swje grosze włożyć" x i mamy kolejna zasmieciare ktora nie ma nic do dodania w temacie to wali w innych;-) x Temat upadł bo wszystkim odechciało się udzielać jak ROR zaczęła się produkować. Swoją drogą babsko musi byc strasznie nieszczęsliwe i samotne" x a zasmieciara dalej ....;-) zasmieca;/ x to prawda, jak widze ror i jej cytowanie to nawet nie chce mi sie wracac i temat czytac bo jest to wkurzajace" x jasne, zwlaszcza dla kogos kogo oczy nienawykle do czytania;-) ;-) ;-) x jak ktos chce zeby temat upadl to niech zawola ROR bo wtedy nikomu juz nie chce sie gadac jest taki smietnik" x a zasmieciara dalej zasmieca;-) x bo same ja prowokujecie piszac do niejpechowiec.gif " x dokladnie - same sobie zasmiecaja temat i potem sie dziwia;-) x Ja jak widze temat z nia to tez znikam, bo reszta ja prowokuje piszac rozne glupoty, a ona z uporem maniaka odpisuje" x bo wiem ze one czekaja na moja odpowiedz dlatego adrseuja swoje posty dop mnie;-) dostarczam im te radosc na ktora tak czekaja;-) x Kiedys z nia probowalam dyskutowac na pewien temat kulturalnie i na same argumenty i sie poddala i znikla z tematu, powrocila po kilku stronach, ale juz mi sie nie chcialo jej zaczepiac x no wiesz nie kazdy moze siedziec 24h na pogaduchach;-) x "JuliannaD Zgadzam się. Wystarczy poczytać jej ostatnie posty - dyskusja z ważką i już nie wnikając kto ma racje to ROR każdą jej wypowiedź rozebrała na czynniki pierwsze i skomentowała. Każde zdanie. To chore!" x gdy ludzie czegos nie rozumieja to sie na ogol na to zloszcza;-) as easy as it is;-) moim zdaniem cytowanie wprowadza porzadek i nie jest takim pustym szczekaniem ala przekupki z bazaru x "Zresztą teraz widzę, że tak cały czas robi. To nie jest normalne. Aż się odechciewa pisać na temat" x kazdy ma swoja normalnosc - a jak sie czegos nie rozumie, to rzeczywiscie lepiej pominac;-) as easy as it is;-)

Gość gość
kokunia ma się dobrze,nie mart sie o nią :P

Gość gość
Lecz się kobieto, lecz się.

" [zgłoś do usunięcia] gość Lecz się kobieto, lecz się." x i kolejna zsamieciara topiku ;-) ;-) ;-)

Gość gość
Ror ale skoro to zaśmiecara to po kiego grzyba komentujesz to zaśmiecanie? Bo to nałóg! Nie mogłaś się powstrzymać bo nie panujesz nad tym. I teraz masz pole do popisu-przeanalizuj moją wypowiedź!

"Ror ale skoro to zaśmiecara to po kiego grzyba komentujesz to zaśmiecanie?" x dlatego, ze tego wymaga dobre wychowanie;-) skoro ktos adresuje post do ciebie czy nawet o tobie;-) ;-) x Bo to nałóg! Nie mogłaś się powstrzymać bo nie panujesz nad tym" x to twoja interpretacja - z rezsta niczym niepoprta wiec z zalozenia bledna , i tak wlasnie powstaja off-topiki i kontynuacja zasmieciary;/ x I teraz masz pole do popisu-przeanalizuj moją wypowiedź!" x nie napislas nic dco wymaga analizy;-) moge co najwyzej sie ustosunkowac - z twojego postu wynika ze na to czekasz zatem prosze bardzo ;-)) patrz powyzej;-)

Gość gość
A jednak to zrobiłaś-przeanalizowałaś. Skomentowałaś każde zdanie z osobna. Oj współczuję ci bo widocznie nie masz innego życia.

"gość A jednak to zrobiłaś-przeanalizowałaś" x hahaha - naprawde myslalas ze twoje zdanie ma jakikolwiek wplyw na moje postepowanie?;-) ;-) ;-) skoro wiesz ze tak robie - bo widocznie sledzisz moje wpisy;-) x Skomentowałaś każde zdanie z osobna" x staram sie robic to na co gaiwedz czeka;-) as easy as it is;-) x Oj współczuję ci bo widocznie nie masz innego życia." x ach - ulzyj sobie:-) zrob off-topik zasmieciaro;-) napisz jak to ROR a) nie ma wlasnego zycia b) ma zycie ale "gorsze" od twojego c) jest brzydka d)jest gruba e) glupia i biedna - no dawaj popisze sobie o ROR , bo i tak temat watku cie nie interesuje a poziom frustracji az uszami wystaje ;-)

Gość gość
Dziewczyny do niej nic nie dotrze, jak do pół rocznego dziecka! Tylko IGNOROWANIE tu coś da! Omijanie wynurzeń tej desperatki!

Gość gość
art. 216 § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego. Ja na miejscu Kokuni poszła bym z tym na policję. Bo doszłam do 12 strony i w głowie mi się nie mieści ile w ludziach jest zła, zawiści i jadu. PORAŻKA. Wszyscy jesteście siebie warci. I pamiętajcie - Internet nigdy nie jest do końca anonimowy.

Gość kims jestem kto
ale suki z was.dobrze wam z tym ze inni maja gorzej?ja tez mam 24 lata i 3dzieci a moja corka ma prawie 7 i co?jestem d*podaja i dziwka?a i nie mam w domu cieplej wody a moj maz zarabia niecale 2000 i z tego sie utrzymujemy.pewnie stwierdzicie ze chodze po mopsie itd ale musze was niestety rozczarowac-z 3 dzieci mozna za takie pieniadze spokojnie sie utrzymac.umiecie komus d*pe opierdalac a same jestescie nie lepsze swietojebliwe bogaczki

Gość J.D.Robb
każdy żyje jak chce. ja mam jedno dziecko gdyż raz- nie mam aż tyle kasy na więcej dzieci, chciałabym żeby mój syn wiele zobaczył i chodził na różne zajęcia. o drugim może pomyślę. ale jak można zrobić sobie dziecko nie myśląc o przyszłości...? mamy XXI wiek, nie chcesz dzieci nie masz ich. po co krzywdzić dzieciaki potem...

Gość kims jestem kto
moje dzieci maja wszystko co potrzebne zapewnione:maja co jesc,ladne ubrania,zabawki,moj synek nie potrzebuje wozka za 3tys i wielu innych niepotrzebnych rzeczy.i wbrew pozorom nie jezdzi rozklekotanym wozkiem(myslenie autorki tego tematu) ale nowiutkim ze sklepu.no ale przeciez jak moze byc kogos stac na cokolwiek przy tak niskich zarobkach i 3 dzieci.jednak ograniczone myslenie niektorzy maja smiac mi sie chce normalnie z tego

Gość gość
Też mam troję dzieci i też mam 3600 miesięcznie ....ale euro i na szczęście nie mieszkam w tym popieprzonym kraju gdzie dzisiejsze młode mamuśki mają mózg wielkości orzeszka włoskiego. Acha mam 38 lat więc jestem z pokolenia kobiet , które jeszcze coś sobą reprezentowały i nie dorastały w zepsutych konsumpcyjnych czasach

Gość J.D.Robb
kims jestem kto widocznie macie mało opłat... bo ja sobie nie wyobrażam.

Gość kims jestem kto
no w sumie oplat mamy bardzo malo mieszkanie 200 woda 30 i prad raz na pol roku

Gość J.D.Robb
my samych opłat włączając w to tv itd mamy 1000

Gość kims jestem kto
no to naprawde malo mam;p w porownaniu do twoich

Gość gość
hahah niezła jesteś desperatka, że musisz się podszywać za innych i dziwnym trafem twój mężuś też zarabia 2000zł:D na imię ma.... niech zgadnę Grzesiu???:D

Gość J.D.Robb
opłaty 1000 jedzenie to dziennie jakieś 30-40zł a więc ponad 1000zl wyjscia ubrania paliwo lub bilety mpk. przynajmniej 4 musi być. czasem jakiś dentysta czy fryzjer.

Gość J.D.Robb
przynajmniej 4000 mi chodziło ;). bo trzeba też coś na wakacje odłożyć czy coś :P

Gość gość
"Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary." :D A poniewaz to kokunia zaczela szczekac i wyzywac w bardzo wulgarny sposob inne osoby to, krotko mowiac, moze nas cmoknac w pompke :P Nie trzeba bylo kozaczyc :D Ale sobie siary narobilas, co kokunia? :D

Gość gość
siary to sobie narobili wszyscy, którzy wzięli udział w tej jakże przyjemnej wymianie zdań. Kozaczą najbardziej Ci, którzy nawet nie mają odwagi jej powiedzieć czegoś w twarz lub na tym rzekomym profilu na fb. Żal mi was ludzie - cwaniaki bez jaj, bo Internet pozwala na jakąś anonimowość... Ale pamiętajcie - karma jest sprawiedliwa i wszystkie uczynki do nas wracają.

Gość gość
gość bo mieszkasz w socjalnej melinie to masz małe opłaty wiesz nie każde socjalne mieszkania to meliny,wszystko zależy od ludzi a nie od miejsca zamieszkania,fakt mają tam małe opłaty,ja za sam prąd płacę 400 zł co 2-mce nie mówiąc o reszcie rachunków,ale tak to jest jak się jest na swoim

Gość gość
400zł co dwa miesiące?! my z mężem mieszkamy w nowym budownictwie i prądu w ogóle nie oszczędzamy! a płacimy max 200zł co dwa miesiące. więc chyba masz dom obwieszony lampkami choinkowymi, które świecą 24h... O.o