Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
no to serca nakładź do garnków i sercem zapłać za edukację dzieci aby nie pracowały po gimnazujm za 1200zł

Gość Co was idiotki to obchodzi
Tylko nim zostałam,to ja musiałam wykazywać chęć do pracy,porządnie sprzątać,starać się. Bo nikt z dnia na dzień nie awansuje.

Gość gość
kierowniczka obiektu sprzątającego to brzmi dumnie :) konserwatorka powierzchni płaskich.i na pewno o pracy w banku wie wszystko i może zamienić się z bankowcem na posady ahahahahah. Natomiast pani z banku zawsze może spać na psy i szorować podłogi ale z szorującej podłogi do banku to daleka droga.....a po gimnazjum niemozliwa :-D

Gość gość
kierowniczka w biedronce łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał, całe osiedle pewnie jej zazdrości

Gość Kokunia już się poskarżyła
ma 24 lata i 3 dzieci:O jedno już dość duże, masakra mieć taką matkę:O Kokunie pewnie piczka zaczęła ją swędzeć już w podstawówce, w gimnazjum już dawała każdemu a w zawodówce wpadła w końcu:D jedno jej było mało, bo córka a jak przystało na prawdziwą patologię to tylko syn się liczy to rozłożyła nogi po drugie, chociaż mąż ją już zdradzał:O znowu córka i znowu załamanie:O aż w końcu urodziła upragnionego syna i facet dalej ją zdradza:D strach myśleć jakby znowu była córka, pewnie dawałaby się zapładniać do skutku:O

Gość mininaliza
ona zdziwiona nie wiem skad masz te wiadomosci o takiej pomocy kobieta w i po ciazy, ale niemiec to nie dotyczy.. ja mam 3 dzieci, lususow nie ma, ale zle tez nie jest..3 to akurat tyle na ile moglismy sobie pozwolic...ja pracuje i dbam o siebie... nie wiem czemu panuje przekonanie, ze kobiety z 3 i wiecej dzieci wydladaja jak zaniedbane kury domowe?

Gość gość
ale bydło tu się zebrało, tylko wyzwiska, poniżanie i selekcja ludzi w/g grubości portwela, jesteście załosne, jak tyle piszecie o tych pieniądzach to dochodzę do wniosku że jesteście bardzo biedne i tylko tak możecie sie dowartościować opowiadając o wyimaginowanym bogactwie, lub że macie mentalność zwykłej dziwki z autoistrady. tylko kasa , kasa, kasa. biedaczki

Gość takajednakasia
portfel a nie portWel kokuniu, naszych rodziców było stać aby nas wykształcić ciebie mama nie nauczyła, że najpierw lekcje potem rozkładanie nóg po katach. Ba ciebie nawet nie nauczyła korzystania ze słownika

Gość gość
stać cię szmato było? Na co na mordę fałszywą co kłepie a jakby na ulicy dostała to by się zesrałą. zostaw ta kokunie,pokaz swoj profil z tym ryjem

Gość gość
padłam :-D

Gość wredne baby z was
posrało was? Boże jaka nie nawiść bo ktoś ma trójkę dzieci :O

Gość gość
dlaczego tak na nią jedziecie?co takiego zrobiła?przecież nie wszyscy mogą być dobrze sytuowani a fakt ,że ktoś jest w życiu ustawiony nie oznacza,że jest lepszym rodzicem

Gość takajednakasia
oj kokunia, nie każdy szmaci się na fejsie słit fociami na tle rudery, są też normalne rodziny które szanują swoją prywatność :)

Gość gość
wstyd mi za te komentarze, wyzywacie kogoś kto pomimo tego, że zagubił się w życiu, potrafił coś osiągnąć ciężką pracę i z pewnością nie miał łatwo

Gość takajednakasia
ale dac sobie zrobić 3 dzieci w mieszkaniu o najniższym standardzie facetowi który zdradza żeby go zatrzymać to patologia

Gość to która w morde chce
dawać? Bo myslicie że jak kase macie to w morde nie dostaniecie? za darmo sie w morde nie dostaje ale za pyski jak wasze to tak

Gość gość
no osiągnęła ambitnie gimnazjum, 3 dzieci i pracę na kasie..............grubo, będzie od dziś moim mentorem

Gość gość
Moja mama ma 3 dzieci. W prawdzie jesteśmy już prawie dorośli ( ja najmłodsza mam 21 lat) ale 2 nadal mieszka w rodzinnym domu :) Jak było? Dzieciństwo wspominam jako najlepszy okres w moim dotychczasowym życiu. Czasami brakowało pieniędzy i żyliśmy od 1 do 1 ale nigdy nie narzekałam. Jak chcieliśmy to jeździliśmy na zielone szkoły itp. Dodam jeszcze tylko, że moja mam po 3 ciążach ma figurę lepszą od kobiet, które mają1 dziecko albo, o zgrozo, ani jednego 🖐️

Gość njanjas
a skad wy wiecie jak ona sie nazywa?

Gość gość
kochana ale ile lat temu to było skoro masz teraz 21 lat? kiedyś to były inne czasy. A że ona nazywa się Magda Kowalczyk.. to wiemy bo ktoś jej profil z fejsa na kafe wrzucił

Gość gość
ja przynajmniej nie zachodziłam w kolejne ciąże żeby mój mąż kochankę zostawił

Gość jaką uczciwą pracą co ty
pieorzysz: O litości!!! nikt tu na biedę nie jedzie, ale na głupotę Kokuni, poczytaj sobie jej wypowiedzi a dopiero później się wypowiadaj:O ma 24 lata zaczęła szybko, w zawodówce urodziła pierwsze dziecko facet w międzyczasie ją zdradzał a ona głupia zaszła znowu żeby go zatrzymać:O urodziła się znowu córka a nie syn jak chciała ta idiotka facet dalej ją zdradzał to znowu zaszła aż w końcu urodziłą syna na zgodę jak sama pisała a facet dalje ją zdradza z innymi. facet po wyroku!!!!! mieszkanie 2 pokoje i gdzie ona niby pracowała w sklepie żeby zaraz iść na l4 jak się tylko o ciązy dowiadywała a później na macierzyńskim siedzieć co ona innego robi oprócz siedzenia na facebooku i wstawiania fotek??????????

Gość gość
gdyby to nie o nia chodziło a o kogoś zupełnie innego to konta by nie usuwała :-D

Gość gość
ej ja się jej facetowi nie dziwię jak tak na nia patrzę

Gość gość
Osobiście nie mam nic do tego jeśli ktoś posiada trójkę czy więcej niż trójkę dzieci, tylko zawsze w takiej sytuacji myślę o przyszłości z jaką zmagać się będą musiały te dzieci to jest dla mnie straszne. Rozumiem że nie dla każdego dobra konsumpcyjne, oszczędności są rzeczą ważną. Narzeczona pyta się mnie dlaczego nie chce mieć z nią dziecka, cały czas jej staram się przetłumaczyć że marzę o dziecku właśnie z nią tylko po prostu nie wyobrażam sobie że nie jestem w stanie zapewnić rodzinie stabilności finansowej, bezpieczeństwa czy przyszłości dziecku, oczywiście ona ma już swoje teorie że jej nie kocham, że wykorzystuje...

Gość gość
ale ciebie ktoś zmuszał do podawania szczegółów z życia? nie wiesz że w necie nic nie ginie?i pewnie jakaś koleżaneczka miała dość twojego p********ia i podała linka na fejsa

Gość gość
nie jestem zadną kokunia biedaczko! a błędy to każdy robi więc i mi się może trafic. debilki , biedaczki siedzicie tu całymi dniami bo wasi bogaci mężowie chodzą do kochanek hahahha:):) każdy facet który ma kasę chodzi na boki a wy wierzycie w te długie godziny pracy, spotkania z klientami , wyjścia w interesach:):) debilki naiwne. wieci dlaczego większość z was ma 1 dziecko??? bo wasi mężowie nie ruszają was, większość zazdrości widząc dziewczynę z mężem i dziećmi na spacerach, a wy biedaczki macie tylko siebioe dziecko może rzeczywiści trochę pieniędzy i mężów którzy was zdradzają i nawet z wami nie rozmawiają i od razu uprzedzam wasze domysły dlaczego ja tu jestem, bo nie mam żadnego mężą jestem wdową i mam dorosłe dzieci, więc możecie sobie darować opinie w stylu że to mój mąż jest teraz u dziwki. dzisiaj juz kończe ale jutro z przjemnością poczytam wasze wypociny. życzę miłej nocy obok spiącego wyłajdaczonego męża :):)(:):)

Gość DLACZEGO WAS TO OBCHODZI
a wy musicie ja opluć zachłanne kafeteryjne .....:O

Gość gość
ja też tego nie rozumiem,uważacie się za kobiety na poziomie?popatrzcie na to co piszecie sam jad i nic więcej,w końcu to jej życie prawda?znam takie na poziomie ,które cuda wyprawiają,żeby faceta zatrzymać

Gość gość
kokuniu z tego co wiemy to twój mąz się łajdaczy i jest po wyroku. to ty faceta przy sobie nie umiesz zatrzymać, umiesz tylko rodzić dzieci jak krowa rozpłodowa, a już na profil twojego męża ktoś wpadł i wysłał mu linka jak napisałaś na kafe że zajdziesz żeby cie nie zostawił? Zaraz, ........... zaraz mąż Grzegorz Kowalczyk z Warszawy?