Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
tej calej kokuni powinno sie dzieci odebrac! Tak wulgarnej, chamskiej i agresywnej baby to dawno nie widzialam. Nie jest patologia posiadanie kilkorga dzieci ale zachowanie takiej kokuni jest patologiczne. To jest wrecz przerazajace, ze to babsko wychowuje troje dzeici, w przyszlosci podobnych meneli do niej i do jej faceta :O DNO!

Gość żaden jad tylko prawda
żadna normalna i szanująca się kobieta nie daje sobie zrobić dziecka żeby zatrzymać faceta, kiedy ten ją zdradza. I tak trzy razy jak Kokunia. Ta kobieta się nie szanuje i nie szanuje swoich dzieci mieszkając z takim zerem jak jej mąż, jaki to przykład dla dzieci??? ojciec, który zdradza matkę, która go utrzymuje??

Gość gość
idiotko jak etraz sie kokunia nie wypoowiada :O znam ją. Jak dzieci odebrać,jak ona już od południa nie zagląda i konto usunęła. Tak wam dobrze,dokuczać innym? Wy na poziomie? Z takim słownictwem,to gorzej niż u menela :O

Gość gość
Wy się może lepiej dziećmi zajmijcie zamiast szukać jakiejś taniej sensacji :O

Gość żaden jad tylko prawda
zesztą ona nie lepsza nawet gorsza niż ten mąż, nie dziwię się że ją zdradza. facet przynajmniej pracuje i ma znajomych a ona tylko rodzić potrafi i na internecie siedzi i obgaduje męża:O

Gość Ja ją znam Magdalenę.
Dlaczego bawicie się cudzym kosztem. Sprawia wam to przyejmność? To jest dobra matka,koleżanla. A że zaczęła jako kokunia nie miło pisac,to w czym się dziwić jak z wami miała do czynienia :O

I to podłe ze strony jej znajomej koleżanki/kolegi co wystawił jej profil tutaj. Pewnie tutaj siedzi i się śmieje,aż tak Ci wesoło? Może przyznasz się Magdzie kim jesteś? To chociaż zerwie kontakt,bo z takim dnem to szkoda....

Gość gość
"idiotko jak etraz sie kokunia nie wypoowiada znam ją. " :D Really? I wiesz, ze ona teraz sie nie wypowiada? W kieszeni u niej siedzisz? Aaaa.....to ty jestes kokunia :P Zajmij sie dziecmi mendo bo nasle opieke na ciebie. Imie znam, nazwisko znam. Dane meza tez. Mieszkanie jak w melinie, twoje zachowanie chamskie, agresywne i patologiczne. Jestes niestabilna emocjonalnie i stwarzasz tym samym, niebezpieczenstwo dla wlasnych dzieci. Mieszkasz w Warszawie, w Centrum.....czyli wszystko gra....juz wiem, gdzie sie udac po pomoc dla dzieci. Lepiej im bedzie w pogotowiu opiekunczym niz z taka niezrownowazona, chamska, agresywna i wulgarna wariatka.

Tak znam kokunie. Nasłac to możesz na siebie męża który Cię od tygodni ruszać nie chce. Znam Magdalenę. Mam z nią kontakt na fb,tel. I huj Ci do tego.

Ona od południa tu nie pisze. A straszyć możesz męża kiedy śpi z inna a nie ją! Prostaczko.

Gość gość
mezowi linki do tematow, gdzie gadala na niego, podesle :D Bedzie ubaw kokunia jak sobie mezulek poczyta co w necie o nim wypisujesz. Do tego tematu tez podam linka bo tu sa twoje dane. Bedzie mial czarno na bialym. Zostawi cie i jak sobie dasz rade? Faktycznie dzieci ci zabiora.

I zaproponuję jej zgłoszenie na policję tego,i zobaczymy czy się śmiać będziecie. Znacie imię nazwisko po przez nie odpowiednią osobę,obrażacie itp.

Nie zostawi ją. To ona mogłaby go zostawić. Ale to nie wasz pieprzony interes.

I co zatkało CIę? Myślałaś że zabłyśniesz? Zabłysnąć możesz przy dzieciach......a nie przy dorosłych :)

Gość gość
zajmij sie dziecmi menelko bo juz zaczelas plakac a mozesz jeszcze bardziej rozpaczliwie :P

No to wysyłaj. Jej mąż wie o tym. jej mąż wie co ona o tym mysli. Teraz akurat jest aktywny. Działaj. Jeszcze coś?

Gość no ciekawe ona moze
go zostawić:D jeszcze 10 dni temu na sugestie innych żeby zosatwiła go jak ją zdradza, pisała że nie zostawi bo nie ma pieniędzy a alimentów jej będzie mało:O

Gość gość
mówisz i masz :-D

Nie martw się o nią. :P Jeszcze pytania?

Gość no ciekawe ona moze
15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Ile mam pisac ze nie spoznia mi sie zaden okres to bylo dla zartow chchialm zobaczyc czy bedzie odzew na taka glupote mamy 3 dzieci 2 corki i synka i nie zamierzam ich miec wiecej.....a co do meza to jestem z nim bo mysle ze nie dam rady sama jak pojde do pracy majac male dziecko do roku mam macierzynskie ale co po roku co zrobie z 500zł alimentow wyzeje? Dlatego on robi co chce bo wie ze nie dam rady sama

Wy dorosłe jesteście,macie dzieci? Bawić się w takie rzeczy :O Cieszy was że ktoś ma trudny okres w życiu? Żerować na cudzym nie szczęściu :O Ona jest fajną kobietą,dobrą matką. Dba o dzieci. Jest pomocna,a wy jej ubliżacie nie znając jej. Stwierdzając za śmiecia bo ma trójkę dzieci!

Jeszcze pytania puste kobiety?

Gość gość
nie klnij menelko bo w ten sposob nie pomagasz sobie. Ani dzieciom :P

Gość gość
ludzie dajcie już spokój,był już kiedyś taki temat,ktoś podał fb jednej dziewczyny,fakt nie przebierała w słowach,później niby mąż ją pobił

Gość gość
wpuść męża do kompa , niech poczyta wiadomości na fejsie

Gość gość
prostaczka na necie calymi dniami a dwuletnie dziecko snuje sie po melinie ze smoczkiem w buzi :O

Jej mąż jest z nią przy komputerze. To ja klnę,jej koleżanka,a co zabronisz mi? Magda was olewa ciepłym moczem.

huj cię obchodzi co jej dziecko robi :) nadal proszę ujawnic sie kto wrzucil jej tu profil cóż to za dobra przyjaciółka?

Gość gość
po tym jak przeczytalam ostatnie strony temgo tematu, to stwierdzam, ze Baby ktore tak wulganie sie wypowiadaja..nie powinny wcale miec dzieci... nie znam tej laski, ale smiac sie z kobiety, ze maz ja zdradza, jest bardzo nie ladnie..podobie, jak stwierdzenia, ze nie umie zatrzymac przy sobie meza...bardzo nie ladnie...

A jak was cos przykrego spotka,tez sie smiac bedziecie? :O Ja ją znam i lubię.